Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Други тренинг у Аустрији – Тактика, снага и лед

Фудбалери Црвене звезде су по веома топлом времену одрадили јутарњи, први од два тренинга колико их очекује данас.

Црвено-бели момци су пола сата пре 10 часова за колико је био заказан старт тренинга, били спремни за рад. Предвођени Дејаном Станковићем одрадили су активацију, а потом прешли на тренинг и тиме показали колико су жељни да се што боље припреме за предстојеће изазове како би могли да надмаше сезону у којој су оборили многе рекорде и обрадовали навијаче дуплом круном. Наши фудбалери су одрадили загревање на другом помоћном терену, а потом су и овог пута подељени у две групе.

Једна група радила је на тактици, где је Дејан Станковић са члановима стручног штаба готово 45 минута демонстрирао својим играчима шта жели од њих на терену, уз бројне савете. Све то су црвено-бели слушали и упијали. Друга група је радила вежбе снаге са бројним реквизитима. Биле су ту еластичне траке, пилатес лопте…

Никоме није сметало изузетно топло време, с обзиром на то да је у Аустрији данас веома висока температура. Уз то, на мањем помоћном терену је Ђанлуиђи Бривио радио са талентованим чуварима мреже – Гордићем и Ћопићем, који су имали прилику да добију доста савета, не само од њега, већ и од искусног Поповића.

После 45 минута рада, две групе су се замениле и са истим жаром наставиле да тренирају. Крај тренинга је обележио лед који је послужио да се мишићи наших фудбалера опусте. Потом су се играчи запутили у хотел, где их чека кратка пауза, а онда и још један тренинг.

The post Други тренинг у Аустрији – Тактика, снага и лед appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment