Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Велико интересовање из Републике Српске за Лигу шампиона

Црвена звезда ће 28. јула од 20 часова и 30 минута угостити бољег из двомеча Макаби – Каират, у реванш сусрету другог кола квалификација за Лигу шампиона, а услед казне, сусрету ће моћи да присуствују асмо деца до 14, што није проблем, када се узме у обзир огромно интересовање које влада.

Након што су се бројне основне школе и школице фудбала из Србије јавиле, а потом и школа из Румуније, сада стиже велико интересовање из Републике Српске. Заинтересована су деца из чак 16 места, то су: Бања Лука, Фоча, Теслић, Градишка, Вишеград, Бијељина, Шамац, Добој, Приједор, Козарска Дубица, Власеница, Гацко, Требиње, Гламочани, Шипово и Дрвар.

Црвена звезда је обезбедила буџет за све оне који желе да дођу на утакмицу, а такође, наш клуб ће и платити превоз свима којима је то потребно.

За утакмицу важе следећа правила:

1. Деца (из основних школа и фудбалских академија) до 14 година старости могу да присуствују мечу бесплатно;

2. Сва деца морају да буду у пратњи својих наставника, учитеља, директора школа или тренера који такође имају бесплатан улаз на стадион Рајко Митић;

3. На сваких 10 ученика дозвољен је један пунолетан пратилац;

4. Деца имају право да буду у навијачким обележјима, одрасли морају да буду неутрални;

5. Није могућ улазак на стадион навијачким групама, породицама и слично. Све мора да буде по правилима УЕФА како наш клуб не би активирао идентичну казну за следеће коло.

Повезане вести

Leave a Comment