Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Николић: Ужелео сам се пуне Маракане

Црвена звезда у петак од 20 часова у мечу са Војводином стартује нову сезону и борбу на три фронта, а узбуђен због свега је млади везни фудбалер Вељко Николић.

Иза нас су веома напорне припреме, где смо и више него квалитетно радили и максимално се спремили за све оно што нас чека у овој сезони. Ужелео сам се такмичарских утакмица, али пре свега публике и пуног стадиона. Надам се да ће већ против Војводине да буде што више људи, а онда и у свакој наредној утакмици да се то одржи – почео је Николић.

Афирмисао се у потпуности талентовани Николић прошле сезоне, а верује да ове такмичарске године може да направи додатни искорак.

– Имао сам добру минутажу прошле године, али ћу ове сезоне дати све од себе да будем још бољи. Вредно радим, поштено тренирам и резултати тога ће сигурно доћи. Желимо ове сезоне сви колективно да будемо још бољи и да надмашимо оно што је урађено претходне, што уопште није лако, када се узму у обзир сви остварени успеси.

Велике амбиције има Николић за сезону која следи.

Мисли су нам усмерене и на Лигу шампиона, али и на првенство. Желимо да што квалитетније стартујемо у шампионату, али и да се на међународној сцени добро покажемо. Сви смо узбуђени што ћемо поново играти пред публиком. Ужелели смо се пуне Маракане – закључио је Николић.

 

Повезане вести

Leave a Comment