Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Пораз у Милану, Црвена звезда без шансе

Кошаркаши Црвене звезде мтс поражени су у утакмици 7.кола Евролиге од екипе Арманија у Милану резултатом 79-62 (24-6, 19-21, 19-23, 17-12).

Најефикаснији код црвено белих, који сада имају скор 2/5, били су Митровић са 17 и Добрић са 13 поена.

Меч у „Медиоланум форуму“ црвено бели су изузетно лоше отворили, почело је резултатом 13-0 за домаћина, у 8.минуту било је 16-2, и практично тај изузетно лош увод и лоша четвртина, (завршена резултатом 24-6), одредили су и даљи ток меча у другој утакмици дуплог викенда. Без свежине, (4.утакмица у само 6 дана), решења у нападу, црвено бели једноставно нису имали снаге да припрете изузето мотивисаном и квалитетном домаћину који је на полувремену водио 43-27.

Наставили су црвено-бели да се боре, успели су да преполове заостатак у једном тренутку када је на семафору стајало 56-47, али домаћин је брзо одговорио са 4 везана поена и поново стекао двоцифрену предност коју је сачувао до краја меча.

Најефикаснији код екипе Армани Олимпије, која сада има скор 6/1, био је Шилдс са 18 поена.

КК Црвена звезда мтс: Лазаревић 7, Волтерс 2, Ускоковић 6, Давидовац, Митровић 17, Лазић, Калинић 8, Добрић 13 , Холинс 6, Симоновић, Кузмић 3, Цирбес.

Црвена звезда наредни меч игра у Евролиги игра наредног четвртка од 18 часова против Панатинаикоса, а наредни дуел у АБА лиги очекује их већ у понедељак, против екипе Меге у хали Александар Николић.

The post Пораз у Милану, Црвена звезда без шансе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

Zveki окт 29, 2021 at 11:14

Jel mozemo mi da istupimo iz Evrolige bez posledica? Ozbiljno pitam. Ako skucajno izgubimo od Mege razmisliti o istom postupku i u ABA ligi. Pa kad klub sklopi normalan igrački sastav da se vratimo. NISMO SMELI sa ovakvim timom da uđemo u novu sezonu!!! I Radonja mi ovde čudan, da ne kažem kriv… I – ono što svi vide, a ćute: nemamo Upravu, nemamo sportskog direktora, nemamo ozbiljan medicinski tim – sve je dr.mr.spec.prof Nebojša Čović. Klub je krenuo nizbrdo, ima li nekog da povuče ručnu!?

Reply
Dragan окт 29, 2021 at 11:33

Mr Čovic je najzaslužniji za nase uspehe u poslednjih 7 godina, ali on više nije sposoban da vodi klub! Ide po jutarnjim programima, uvlači se Vučiću, ne sme da pomene više ni Partizan, ni Ostoju Limara, sad je nasao novu temu – Danilovića, čak ni o Zvezdi ne priča mnogo!!? Blebeće nebuloze o Kosovu, vojsci, crkvi, Jugoslaviji … ne zna gde udara glavom. Ako Vučko i SNS hoce da preuzmu Zvezdu – pa nek preuzmu samo ako će klub tako da stane na čvrste noge i stignu neke pare, Ako su „odjavili“ Čovića – hajde ćao sta da se radi. Definitivno: Nebojši Čoviću je istekao vek trajanja i Zvezda ne sme da trpi zbog toga!!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 29, 2021 at 12:30

SVE SE SLAŽEM..PA NAS GROBLJE IMA DA PONIZAVA DA ĆE NAS SVRBETI DOK POSTOJI SVETA…POŠTENO JE REĆI DA SU VANZEMALJCI ISA IGROM I IGRAČIMA..BOLJE OVAKO 20:0 SLUZBENI REZULTAT

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 29, 2021 at 10:29

BOLJE DA SE UGASIMO I NE TAKMIČIMO..ČASNIJE JE TO NEGO DA POSTAVLJAMO REKORDE I BUDEMO SPRDNJA ZA JAVNOST

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 29, 2021 at 08:51

što kaze muta nikolić ovo je sve normalno..sve ispod -20 je kao pobeda

Reply
Krajišnik 95 окт 29, 2021 at 08:25

Šteta što izlaze u Evropu kad ređaju samo poraze, to je za nas jaka liga. Očekivalo se od ovog sastava više, ali izgleda da su njihove mogućnosti veoma male.
Pojačanja nisu donela neku posebnu energiju i nemaju pobednički mentalitet!!!

Reply
dusan окт 29, 2021 at 07:43

profesionalna ekipa ne moze da ima ovako slab procenat za tri.simonovic i cirbes ocigledno samo popunjavaju broj. mora bolje

Reply

Leave a Comment