Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Новогодишњи караван Звезде обишао бебе у Војводини

Након дводневног обиласка беба у Београду, Звездин караван се упутио према Војводини где је наш клуб, предвођен црвено-белим Деда Мразом, обишао малишане рођене у 2021. години који су чланови клуба и поклонио им новогодишње пакетиће.

Звездин караван за бебе је и седми дан наставио свој пут обрадовавши много звездашких породица широм Војводине. После четвородневног обиласка градова Јужне и источне Србије, као и дводневног обиласка малишана рођених у Београду, наша експедиција се упутила према северу наше земље. Новогодишњи караван је у раним јутрарњим часовима кренуо са стадиона “Рајко Митић”, а потом обишао најмлађе чланове клуба у београдским насељима Котеж, Крњача, Борчу и Падинска Скела.

Даље нас је пут водио према Панчеву, Зрењанину, Новом Саду и Суботици. Клупски аутобус је изазивао велико одушевљење локалног становништва у свим местима које смо посетили. Све звездашке породице су исказале велико одошувељње поводом “Акције од рођења мог”, а малишани су уживали у сјајном дружењу са Деда Мразом. Такође, у домовима наших навијача могло се приметити прегрш Звездиних симбола, а бебе су носиле обележја нашег клуба. Фотографисање са пакетићима крај новогодишње јелке је већ постало традиција, а поред тога малишани су уживали у Звездиним песмама.

Родитељи су истицали да је навијање за Звезду ствар кућног васпитања, као и да су готово одмах након рођења своју децу учланили у клуб. Караван Црвене звезде наставља свој пут већ сутра када ћемо обићи још много најмлађих чланова нашег клуба широм Аутономне Покрајине Војводине.

The post Новогодишњи караван Звезде обишао бебе у Војводини appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment