Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звездин новогодишњи караван завршен обиласком Републике Српске

Црвена звезде је успешно завршила новогодишњи караван, а последњег дана акције “Од рођења мог” посетили смо малишане из Бања Луке, Приједора и Козарске Дубице.

Црвено-бели Деда Мраз је наставио обилазак Републике Српске и малишане рођене у 2021. години обрадовао вредним Звездиним новогодишњим пакетићима. Експедиција нашег клуба је поделу пакетића започела у Бања Луци где смо обрадовали шест беба, а затим се упутила ка Приједору и Козарској Дубици где смо доставили по један пакетић.

Као и претходног дана осим Деда Мраза који је највише привлачио пажњу најмлађих, Звездин аутобус је изазивао одушевљење мештана сваког града, а насмејана лица пролазника који угледају обележја Црвене звезде смо могли да уочимо на сваком кораку. Родитељи су били и више него задовољни због посете вољеног клуба, а њихове реакције биле су само још једна потврда да је Звезда поново била на висини задатка.

Обиласком Републике Српске је и званично завршен новогодишњи караван нашег клуба, током којег смо обрадовали велики број најмлађих чланова Звезде, а црвено-бели Деда Мраз одлази на заслужен одмор до децембра 2022. године.

The post Звездин новогодишњи караван завршен обиласком Републике Српске appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment