Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Двадесет први тренинг у Анталији | Припрема за Шахтјор по пљуску

Фудбалери Црвене звезде одрадили су још један тактички и физички напоран тренинг, који је уједно био и последњи пред трећу припремну утакмицу у Анталији, против екипе Шахтјора из Доњецка.

Више од деведесет минута трајао је последњи тренинг пред генералну пробу коју ће фудбалери Црвене звезде сутра од 15 часова по српском времену одиграти против екипе Шахтјора из Доњецка. Имали смо прилику да испратимо садржајан и тактички захтеван тренинг за наше фудбалере. Као што је то био случај и овог јутра, кишовито и прохладно време дочекало је фудбалере Црвене звезде по доласку на тренинг, међутим, киша није сметала изабраницима Дејана Станковића да на најбољи могући начин спроведу завршне припреме за сутрашњу утакмицу.

Вечерашњи тренинг је, као и сваки до сада, отпочео загревањем. Овог пута наши момци истрчали су круг око терена, а након тога су прешли на загревање у паровима са лоптом и еластичном траком. После одређеног временског интервала када су увежбавали пас, имали су задатак да истрче ширину терена, потом да се врате на првобитна места и наставе истим интензитетом.

Након тога тренер Дејан Станковић је поделио своје играче, те су они на два дела терена одиграли кратку партију фудбала четири на четири на мале голове уз присуство по двојице „џокера“ у обе екипе.Затим су подељени маркери, а тренер Станковић је изабраницима предочио које су то тактичке замисли пред сутрашњи меч. Како је и сам истакао, биће то јака провера за његове фудбалере против изузетно квалитетне екипе. Црвено-белим момцима ће овај сусрет много значити пред све изазове у наставку сезоне који нас ускоро очекују.

Сам крај тренинга обележила је игра на два гола на скраћеном терену. Иако је кратко трајала, имали смо прилику да видимо неколико врло лепих и интересантних потеза, а посебно се истакао једним феноменалним поготком Александар Драговић.

The post Двадесет први тренинг у Анталији | Припрема за Шахтјор по пљуску appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment