Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мркела: Имамо шта да покажемо

Спортски директор нашег клуба Митар Мркела изнео је прве утиске после одржаног жреба за осмину финала Лиге Европе приликом ког је Црвена звезда за противника добила Глазгов Ренџерс.

Када се нађете у оваквом друштву, не можете да извучете лаку екипу. Ми смо извукли Ренџерс, екипу која је јака, која је прошла Борусију из Дортмунда. Мислим да ће то бити интересантан двомеч и за нас и за наше верне навијаче. Ренџерс је наш стари дужник који нас је пре отприлике 15 година избацио из Лиге шампиона и мислим да у овој ситуацији имамо и шта да покажемо и са чим да се представимо, да одиграмо један добар двомеч, покажемо наш квалитет. Уколико све наше адуте искористимо мислим да имамо шансе да прођемо – истакао је Мркела.

Осврнуо се Мркела и на предстојећи вечити дерби који ће црвено-бели одиграти у недељу од 18 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Наше амбиције су увек највеће, у сваку утакмицу улазимо да победимо, било да се ради о првенству или неком другом такмичењу, желимо да задовољимо наше навијаче који су доста захтевни. Прво нас очекује дерби, који је веома важан и у последњих неколико година ће можда први пут и одлучити о шампиону. Важно нам је да ту утакмицу одиграмо добро, да победимо вечитог ривала и останемо у трци за титулу првака Србије – закључио је Мркела.

The post Мркела: Имамо шта да покажемо appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment