Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда почела припреме

Фудбалски клуб Црвена звезда данас је почео летње припреме под командом шефа стручног штаба Дејана Станковића.

После нешто више од две недеље паузе изабраници Дејана Станковића су се вратили на стадион „Рајко Митић“. Шеф стручног штаба је данас окупио играче на које рачуна за следећу сезону, а након прозивке црвено-бели момци су се упутили ка Златибору, где ће одрадити први део припрема за предстојећу сезону.

Данашњој прозивци су присуствовала 24 фудбалера: Зоран Поповић, Никола Васиљевић, Страхиња Манојловић, Јован Миладиновић, Александар Драговић, Марко Гобељић, Радован Панков, Милан Родић, Петар Станић, Мирко Иванић, Секу Саного, Вељко Николић, Ненад Крстичић, Славољуб Срнић, Александар Катаи, Милан Павков, Ришаиро Живковић, Аксел Бакајоко, Охи Омојуанфо, Андрија Радуловић, Кристијано Пићини, Вук Богдановић, Владимир Лучић и Ибрахим Мустафа. На окупљању пред почетак припрема се нису појавили играчи који су спречени због репрезентативних обавеза, а који ће се касније прикључити екипи.

Играче су поздравили председник клуба Светозар Мијаиловић, генерални директор Звездан Терзић, као и спортски директор Митар Мркела.

The post Звезда почела припреме appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment