Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда одрадила први тренинг на Златибору

Фудбалери Црвене звезде су се после јучерашње прозивке на стадиону “Рајко Митић” упутили ка Златибору, где су јутрос одрадили и први тренинг.

Лепо време је дочекало изабранике Дејана Станковића на Златибору, али и добри услови који ће им бити од великог значаја за тренажни процес који их очекује. Велики број људи се окупио око терена на којем су први тренинг одрадили првотимци нашег клуба, како би испратио рад црвено-белих момака. Сви играчи који су допутовали су били на тренингу и напорно радили већ на самом почетку припремама.

После лаганог уводног дела и загревања су започели са интензивнијим радом. Од самог почетка се видело да ће играчима нашег тима највећи противник бити јако сунце, али су и ову препреку Звездини првотимци успешно савладали. Како би тренинг био нешто лакши, шеф стручног штаба Дејан Станковић и његови сарадници су поделили играче у две групе, а црвено-бели момци су имали прилику да раде са лоптом већ на првом тренингу. Играли су фудбалери Црвене звезде између себе, на скраћеном терену, а затим прешли и на најважнији део у овом тренутку, а то је стицање кондиције, снаге, али и на истрчавања, која су била изузетно напорна.

Уследио је опоравак који су сви играча одрадили у леду, а затим се упутили ка хотелу, где их очекује ручак и поподневни одмор. Већ у 17 часова изабраници Дејана Станковића ће поново изаћи на терен, када ће одрадити и други тренинг на овогодишњим летњим припремама.

The post Звезда одрадила први тренинг на Златибору appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment