Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Чачак оправдао епитет звездашког града

У сјајној атмосфери Звездин караван је наставио свој пут, а након посете Прибоју, наша делегација стигла је у Чачак и обрадовала све звездаше из овог града.

Као и прошле године, на тргу испред Дома културе постављена је велика црвено-бела фан зона. Окачени су балони, а подигнут је и банер са грбом Црвене звезде. Изложени су наравно и сви пехари које је наша експедиција понела на пут, а то је трофеј Лиге шампиона и овогодишња дупла круна. Испред нашег пункта за чланство стајао је велики ред навијача нашег тима који су изразили велику жељу да се и званично обавежу на верност Црвеној звезди и добију своју чланску карту, а такође све Делије које су већ поседовале исту су искористиле прилику да на још годину дана продуже чланство у фудбалском клубу Црвена звезда. Као и обучно у свим градовима, велики број младих навијача је дошао како би се дружили у нашој фан зони и истицали су како им је најлепши трофеј Лиге шампиона, али не занемарују успех Црвене звезде из ове сезоне којим се веома поносе. Могли смо да видимо и велики број звездашких породица које су истицале да је љубав према нашем клубу ствар породичног васпитања. Такође, велики број звездаша који су добили чланску карту непосредно по рођењу и које смо посетили током нашег зимског каравана су свратили до наше фан зоне. Звездашка музика одзвањала је тргом, уз бројне осмехе на лицима свих присутних. Наравно, Црвена звезда негује традицију и изразила је захвалност свим звездашима који су били од велике помоћи и ветар у леђа са трибина нашег највећег стадиона. Становници Чачка су истицали како је веома битно да се одржавају однос и традиција посета између њиховог града и наше Црвене звезде.

Наша експедиција већ сутра наставља свој пут, а наредни град који ћемо посетити јесте Горњи Милановац, место које се налази недалеко од Чачка. Овим путем вас позивамо да сутра свратите до наше фан зоне која ће бити постављена на градском тргу и будете део велике црвено-беле породице.

The post Чачак оправдао епитет звездашког града appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment