Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Борјан обрадовао Звездине сезонце

Сјајно дружење данас за све звездаше приредио је капитен нашег клуба Милан Борјан који је продавао сезонске карте у нашем Сервису за чланство, као и фотографисао се са свима који су редовно уз Црвену звезду на стадиону “Рајко Митић”.

Одлична атмосфера владала је у просторија Сервиса за чланство Маракане у поподневним часовима када је капитен Црвене звезде – Милан Борјан обрадовао све оне који су решили да ове сезоне сваки викенд буду на највећем спортском игралишту у нашој земљи, као и редовно прате сваки меч изабраника Дејана Станковића.

Искусни чувар мреже, предводник свих успеха у најновијој историји нашег клуба је продавао сезонске улазнице свим звездашима, а након тога се фотографисао и делио аутограме најмлађим Делијама. Поред навијача, који то редовно истичу, Борјан је нагласио да је бити део Звездине породице ствар кућног васпитања.

Навикли смо сви на пуне трибине Маракане, а ове сезоне која ће веома битна и значајна неопходна је подршка нашег 12. играча. Мобилизација у виду сезонских карата је преко потребна. Верујемо да ће сви навијачи препознати тај моменат, набавити сезонску улазницу за нову сезону и бити део нових успеха најтофејнијег клуба.

The post Борјан обрадовао Звездине сезонце appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment