Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Шамац поздравио Звездин караван

Велики летњи караван Црвене звезде у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, обишао је још један граф у Републици Српској – последњи у овој тури, а он је познат као град навијача Црвене звезде – Шамац.

Управо у овом граду који се налази на обали реке Саве, где су изграђене чувене просторије клуба навијача чије зидове красе прелепи црвено-бели мотиви постављена је наша фан зона. Високо уздигнути банери са грбом Црвене звезде и изложена постоља са пехарима означили су почетак трочасовног дружења. Изнад наше фан зоне налазиле су се и велике фотографије пет Звездиних звезда.

На главном шеталишту у Граду, све је било црвено-бело. Високо су се вијориле заставе Црвене звезде, а становници Шамца су се у доброј мери истакли када је реч о учлањењу у клуб. Неки су постали нови чланови, неки су обновили чланство, а велики број навијача је купио и сезонску улазницу и на делу доказао приврженост ка Црвеној звезди.

Чуле су се добро познате звездашке песме, а дружење је протекло у сјајној атмосфери. Најупечатљивији утисак оставиле су породице. Велики број фамилија са децом посетио је нашу фан-зону и одушевљено позирао поред пехара. Навијачи су пристизали, не само из Шамца, већ и из околних места.

Караван поново креће са радом од понедељка, а поново смо у Републици Српској, овог пута у Бања Луци.

The post Шамац поздравио Звездин караван appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment