Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

„Мала“ Власеница учланила највише звездаша

Велики караван Црвене звезде у сарадњи са бетинг партнером компанијом “Моцарт” се после Лознице вратио у Републику Српску и посетио Власеницу. Власеничани су оборили рекорд по броју нових чланова клуба, јер се чак 227 навијача из места које дише за Црвену звезду учланило и на делу доказало своје звездаштво. Још један јубилеј за Звездин караван, јер смо захваљујући феноменалним Власеничанима, пробили цифру од 2500 нових чланова клуба!

Иако Власеница броји нешто више од 12 хиљада становника, реч је о граду који одише звездаштвом и то су још једном показали на делу. Можда је реч о „малом“ месту по броју становника, али реч је о упоришту звездаша великог срца који љубав према клубу показују из дана у дан и чији нас је дочек гануо. Атмосфера – права звездашка. Од момента када се наш аутобус појавио и изазвао праву атракцију, па све до краја трочасовног дружења, није био секунд тишине, јер су се константно ориле Звездине песме, а барјаци вијорили у ритму. Високо издигнут транспарент са натписом: “И враћа ми се све, тај лепи Бари град”, је био јасан гест навијача да су једва дочекали да Црвена звезда дође у њихов град како би могли да се уверимо колико воле клуб, али оно што је уследило на пулту Сервиса за чланство је ипак било за сваку похвалу. Када смо на самом старту дружења у Власеници као новог члана клуба добили бебу стару три месеца, просто смо знали да ће ово бити вече за памћење и тако је и било – чак 227 нових чланова Црвене звезде!

Организација је била на врхунском нивоу, због тога је све протицало глатко, а навијачи су једва дочекали да се постави фан зона. Утисак је био да је рута за навијаче била утабана – прво су ишли на пулт како би се учланили, а онда је следило и сликање са пехарима, а онај „ушати“ је, као и увек, био најинтересантнији. С обзиром на то да су у нашој фан зони у Власеници уживали навијачи различите старосне доби – од беба до пензионера, те да смо оборили рекорд по броју нових чланова и пробили цифру од 2500 учлањења на Звездином летњем каравану, закључак је јасан – Власеница је цела црвено-бела!

Испраћени смо пиротехничким перформансом, а све оно што смо доживели у Власеници ћемо сигурно памтити до краја живота. Наш караван се наставља већ сутра, а дестинација је Шамац.

The post „Мала“ Власеница учланила највише звездаша appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment