Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пораз омладинаца

Омладинци Црвене звезде су поражени резултатом 1:0 на гостовању екипи Новог Пазара у оквиру четвртог кола домаћег шампионата. Имали су пулени Зорана Рендулића своје прилике на данашњем мечу, али се у Београд враћају празних руку…

Нови Пазар – Црвена звезда 1:0 (1:0)

Стадион: „Атлетски стадион Нови Пазар“.

Судија: Предраг Симић.

Стрелац: Ристовић у 19. минуту.

Жути картони: Васковић, Милосављевић, Фијуљанин (Нови Пазар).

Нови Пазар: Кахримановић, Ђекић, Бихорац, Хачковић, Јелић, Коничанин, Фијуљанин (од 90. Колашинац), Куртановић, Банџовић (од 66. Мехић), Васковић (од 54. Милосављевић), Ристовић (од 70. Адеми).

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Мимовић (од 57. Матић), Вукичевић, Видојевић, Марић (од 57. Граоња), Лечић, Цветковић (од 46. Брајић), Бошковић (од 57. Никчевић), С. Миладиновић (од 82. Унковић), Стојсављевић, Пиргић.

Претили су наши омладинци, највише кроз прекиде на старту меча, а једна таква ситуација виђена је у седмом минуту када је Бошковић центрирао из корнера, а прво Видојевић, а потом и Вукичевић могли да погоде, међутим разбрањено је деловао Кахримановић и два тешка ударца успео да заустави. Покушавали су домаћи да искористе то што је Звездина одбрана стајала високо, па су у 10. минуту имали добру прилику из контре коју је сјајно истрчао Фијуљанин, али је Миладиновић одлично излетео и „ушао“ у шут офанзивцу Новог Пазара. Упркос атацима наших бисера, Нови Пазар је стигао до предности голом Ристовића са дистанце у 19. минуту.

Није се смиривало на терену, желели су Рендулићеви пулени до брзог изједначења, а наш некадашњи дефанзивац, а сада стратег омладинаца, је константно крај аут линије инсистирао на томе да се стоји високо и врши пресинг. Ипак, најконкретније смо претили после корнера, па је тако и Цветковић у 36. минуту могао да погоди, али је његов оштар ударац који је ишао у мрежу, у последњем тренутку био изблокиран.

Нападала је Звезда све ажурније како је одмицала утакмица, а Пиргићев ударац који је завршио тик поред стативе у 47. минуту најавио је „викторију“ испред гола Новог Пазара. И било је тако, па је два минута касније Стојсављевић погодио стативу, после доброг утрчавања по левом боку. Гађао је Бошковић у 55. минуту са десетак метара, али право у Кахримановића који је концентрацијом давао сигурност последњој линији Новог Пазара.

Могао је Брајић у два наврата да донесе изједначење, прво у 74. минуту када је из слободног ударца гађао преко гола, а потом и пет минута касније, када је Кахримановић зауставио ударац нашег офанзивца искоса са десне стране. Нису одустајали црвено-бели, константно су нападали, али једноставно нису успели да пробију чврст бедем домаћих.

The post Пораз омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE авг 28, 2022 at 21:04

NEMA NASLOVA BISERI…HAHHAA

Reply

Leave a Comment