Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Николић: Ужелео сам се фудбала, спремни смо за дерби

Вратио се Вељко Николић после повреде у великом стилу, а мајсторија на мечу против Јавора показала је да је талентовани везни фудбалер спреман да ове сезоне направи искорак.

Лепо је поново бити на терену и играти на Маракани пред нашим навијачима. Ужелео сам се такмичарских утакмица, баш дуго нисам играо, само пријатељске, али нисам клонуо духом, већ сам наставио да тренирам још јаче и ето добио сам шансу. Мислим да шеф Милојевић може да буде задовољан, не само мојом партијом, већ и победом од 4:1. На личном плану ми је драго што сам постигао гол, баш сам срећан и задовољан због тога, улило ми је додатно самопоуздање, али најважнија је победа и то да смо у Суперлиги максимални – почео је Николић.

Наредни изазов је вечити дерби, а меч је на програму у среду од 20 часова.

– Дерби је празник српског фудбала. Имао сам срећу да будем део тога, наравно, као и свако, желим да будем на терену у среду, али на тренеру је да одлучи. Лично се осећам спремно, и психички и физички. Поштујемо вечитог ривала, и свесни смо да ту форма не игра велику улогу, те да је дерби посебна утакмица. Победиће онај ко се за то више буде борио на терену. Надам се да ћемо то бити ми, верујем у то.

Црвена звезда ће у Лиги Европе играти са Монаком, Ференцварошем и Трабзонспором, а Николић истиче да је група изузетно захтевна.

Група је свакако у рангу Лиге шампиона, али не бежимо од одговорности и тога да смо ми екипа из првог шешира. У сва три наврата у Лиги Европе смо успевали да презимимо и нема разлога да то и сада не учинимо. Верујем у екипу и радујем се утакмицама које нас чекају у Европи – закључио је Николић.

The post Николић: Ужелео сам се фудбала, спремни смо за дерби appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment