Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Кадети чувају врх

У викенду за нама одиграно је осам такмичарских утакмица млађих селекција Црвене звезде, а посебна пажња била је усмерена на нашу кадетску селекцију која у прва четири кола има максималан учинак.

Омладинска селекција Црвене звезде поражена је резултатом 1:0 на гостовању у Новом Пазару, иако су пулени Зорана Рендулића константно нападали и имали конкретне прилике. Утисак је било да је фалило и среће и концентрације у завршници, али не сумњамо да ће се наши бисери исправити већ у наредном колу. С друге стране, распуцани су били омладинци Графичара и са седам голова у мрежи испратили госте у Вршац. Интересантно је да се чак седморица фудбалера уписало у стрелце у тиму Владимира Сандуловића – Данкан Мекензи, Милан Бајић, Матеја Бубањ, Мирко Николашевић, Андреј Шкобаљ, Лука Сандуловић и Вељко Лолић.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 4. КОЛО:

1. Војводина – 10 бодова, гол разлика 16:8

2. Чукарички – 9 бодова, гол разлика 12:4

3. Црвена звезда – 9 бодова, гол разлика 12:6

——

11. Графичар – 4 бода, гол разлика 9:2

СТРЕЛЦИ: Лука Стојсављевић и Стефан Пиргић (3 гола, Црвена звезда), Милан Бајић (3 гола, Графичар), Матеја Радоњић (2 гола, Црвена звезда).

АСИСТЕНТИ: Данкан Мекензи (3 асистенције, Графичар), Лука Стојсављевић и Стефан Миладиновић (2 асистенције, Црвена звезда).

Кадети Црвене звезде су непорегишиви од старта сезоне и овог пута су савладали Спартак у Суботици резултатом 1:4. Као најзапаженији актер издвојио се двоструки стрелац Андреј Петровић, док су по једном погађали Андрија Максимовић и Теодор Илић, а утисак је да Слађан Николић има много разлога за задовољство. Нажалост, кадети Графичара које предводи Лазар Јаничић су претрпели пораз на домаћем терену од Телеоптика, а резултат је био 2:3. У стрелце су се уписали Душан Познановић и Џошуа Такер.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 4. КОЛО:

1. Црвена звезда – 12 бодова, гол разлика 17:2

2. Чукарички – 9 бодова, гол разлика 16:5

3. Партизан – 9 бодова, гол разлика 11:2

——

14. Графичар – 2 бода, гол разлика 5:10.

СТРЕЛЦИ: Андрија Максимовић (4 гола, Црвена звезда), Џошуа Такер (3 гола, Графичар), Андреј Петровић, Вељко Вукојевић, Урош Тегелтија, Вукашин Ивановић и Стефан Голубовић (2 гола, Црвена звезда).

АСИСТЕНТИ: Вељко Вукојевић и Стефан Голубовић (2 асистенције, Црвена звезда).

Сениорска селекција Графичара наставља да бележи одличне резултате у Првој лиги Србије и да чува лидерску позицију у првенству. Победа резултатом 1:3 на гостовању Железничару у Панчеву, дала је додатни оптимизам Марку Неђићу и његовом стручном штабу, а у стрелце су се уписивали Јован Митуљикић, Никола Кнежевић и Јован Шљивић.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, 5. КОЛО:

1. Графичар – 13 бодова, гол разлика 14:4

2. ИМТ – 12 бодова, гол разлика 10:5

3. Металац – 10 бодова, гол разлика 10:4

СТРЕЛЦИ: Јован Шљивић и Никола Кнежевић (3 гола), Јован Мијатовић и Јован Митуљикић (2 гола).

АСИСТЕНТИ: Милош Стојчев (3 асистенције), Никола Кнежевић (2 асистенције).

ОСТАЛИ РЕЗУЛТАТИ:

МЛАЂИ ОМЛАДИНЦИ: Графичар – Рад 1:3 (Новак Гојков)

МЛАЂИ КАДЕТИ: Рад – Графичар 3:1 (Радујко)

ПИОНИРИ: Раднички НБГ – Графичар 0:5 (Киш 2, Ивковић 2, Јовановић)

The post Звездини бисери – Кадети чувају врх appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment