Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Kadeti u seriji pobeda

Kadetska selekcija Crvene zvezde je nastavila pobednički niz, savladavši u okviru šestog kola nacionalnog šampionata ekipu Brodarca na gostujućem terenu rezultatom 4:1. Izabranici Slađana Nikolića su pružili još jednu fenomenalnu partiju i potpuno zasluženo upisali nova tri boda. Raspucani u redovima našeg tima bili su Veljko Milosavljević, Vukašin Ivanović, Veljko Vukojević i David Đurić.

Brodarac – Crvena zvezda 1:4 (1:1)

Stadion: „FK Brodarac“.

Sudija: Momčilo Marković.

Strelci: Ćirić u 45. minutu za Brodarac, a Milosavljević u 9, Ivanović u 53, Vukojević u 65. i Đurić u 71. minutu za Crvenu zvezdu.

Žuti karton: Đurić (Crvena zvezda).

Brodarac: Višnjić, Vlaisavljević, Milivojević, Čolović (od 77. Zec), Kalak, Nikolić (od 69. Petrović), Jović (od 83. Veličković), Milosavljević, Mićić (od 72. Čudić), Ćirić, Krnjaja (od 77. Milenković).

Crvena zvezda: Draškić, D. Tegeltija, U. Ilić (od 77. Stojanović), T. Ilić, Đurić (od 77. Petrović), Milosavljević, Milošević (od 61. Mladenović), Žagar (od 83. A. Maksimović), U. Tegeltija (od 61. Vukojević), Ivanović, Golubović.

Izabranici Slađana Nikolića su odlično otvorili utakmicu, a već u sedmom minutu zapretio je Ivanović, kada je glavom šutirao samo do golmana domaćih. Svega dva minuta kasnije, crveno-beli su stigli do prednosti. Žagar je sjajno centrirao iz ugla na drugu statovu, Uroš Ilić je šutirao glavom, a lopta se odbila do Veljka Milosavljevića, koji se odlično snašao i sa peterca pogodio. Nastavili su naši biseri sa dobrom igrom i nakon vođstva, a u 26. minutu viđeno je novo uzbuđenje. Ivanović je oboren u kaznenom prostoru, a glavni arbitar je pokazao na belu tačku. Žagar se namestio i snažno šutirao, ali je čuvar mreže domaćih uspeo da uhvati loptu. Minut kasnije, Ivanović je mogao da pogodi upravo na asistenciju Žagara, ali je šutirao preko gola. Delovalo je da se rezultat neće menjati do odlaska na pauzu, ali su domaći poravnali u 45. minutu, kada je pogodio Ćirić.

Drugo poluvreme počelo je odlično za crveno-bele, a u 53. minutu naš tim je ponovo poveo. Đurić je snažno šutirao sa dvadesetak metara, a golman je samo odbio loptu do Vukašina Ivanovića, kojem nije bilo teško da je sprovede u mrežu, za novo vođstvo našeg tima. Prednost je u 65. minutu povisio talentovani Veljko Vukojević, kada je „probio“ po levom boku i pravim slalomom kroz odbranu protivnika izbio pred golmana i majstorski pogodio dalji ugao. Konačan rezultat je postavio David Đurić u 71. minutu, preciznim udarcem sa bele tačke, a prethodno je lopta pogodila defanzivca domaćina u ruku.

The post Kadeti u seriji pobeda appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment