Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Рутинска победа омладинаца

Омладинска селекција Црвене звезде је савладала Раднички 1923 резултатом 2:0, у оквиру 13. кола националног шампионата. Изабраници Зорана Рендулића су боље отворили меч и повели преко Луке Стојсављевића, после асистенције Недељковића, а коначан резултат поставио је Стефан Пиргић, након што је после центаршута Миладиновића, голман гостију одбио лопту до нашег центарфора.

Црвена звезда – Раднички 1923 2:0 (1:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Марко Карановић.

Стрелци: Стојсављевић у 16. и Пиргић у 53. минуту.

Жути картони: Недељковић, Мајсторовић (Црвена звезда).

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Недељковић (од 46. Брајић), Лечић (од 60. Фајсал), Вукичевић, Матић, Бошковић, Мајсторовић (57. Марић), Пиргић, С. Миладиновић (од 71. Радоњић), Стојсављевић, Ивић (од 46. Радујко).

Раднички: Младеновић, Томовић, Радоњић (од 46. Марисављевић), Петровић, Јовановић (од 64. Јевтовић), Букумира, Пантовић (од 55. Пантовић), Д. Ристић, Угреновић, Миличић, А. Ристић (од 74. Огњановић).

Изабраници Зорана Рендулића су ушли у меч директно и нападачки, настојећи да пресингом на дефанзивну линију противника дођу до ране предности. Труд се исплатио у 16. минуту, након добре акције. Недељковић је маестрално цемтрирао са десног бока, а у казненом простору се најбоље снашао Лука Стојсављевић и главом погодио „малу“ мрежу гола који чува Младеновић. Исти фудбалер је запретио и седам минута касније, након сјајне контре. Миладиновић је послао пас у простор за Стојсављевића, који је искоса успео да шутира поред голмана, али су дефанзивци Радничког избацили лопту пред голом. У наставку је ритам утакмице опао, а црвено-бели су тачним додавањима комтролисали дешавања на терену до одласка на паузу.

Црвено-бели су сјајно отворили друго полувреме и дуплирали предност у 53. минуту. Миладиновић је сјајно пробио по десном боку и центрирао на петерац, голман је успео да закачи лопту, али је она стигла до Пиргића који је из прве погодио мрежу, за великих два гола предности. Мењао је у наставку стратег нашег тима Зоран Рендулић, па су се тако на терену нашли Марић, Радујко, Брајић и Фајсал. Управо нигеријски интернационалац је могао да промени резултат у 68. минуту, када је изборио позицију и са леве стране искоса гађао први угао, међутим чувар мреже гостију је успео да интервенише. У наставку је прилику добио и Радоњић, а управо он је претио у 74. минуту са дистанце, али је шутирао поред десне стативе. Покушао је Радоњић и у 84. минуту, када је са двадесетак метара снажно „пуцао“, али је голман успео да реагује и спречи промену резултата.

The post Рутинска победа омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment