Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

МВП – Александар Катаи

Фудбалери Црвене звезде су савладали екипу лучанске Младости резултатом 2:0, а према свим статистичким параметрима, епитет играча утакмице понео је Александар Катаи.

Остварио је Катаи индекс 262 на статистичкој платформи ИнСтат по чему је иза себе оставио Мирка Иванића (254) и Славољуба Срнића (252), који су такође одиграли сјајне партије. О одличној игри фудбалера Црвене звезде и потпуно заслуженој победи говори и чињеница да је свих 15 актера из јучерашње утакмице у нашем тиму остварило већи индекс од 200, док код гостију то ником није пошло за ногом.

Лако је погодиити у ком сегменту игре је Катаи био најбољи, јер су дриблинзи оно што посебно краси виспреног Србобранца. Са чак четири дриблинга предњачио је у односу на све актере утакмице, али није то једини сегмент у игре у ком је доминирао, с обзиром да је свеопшти утисак да је одиграо комплетну утакмицу коју је крунисао голом. Освојио је укупно 11 дуела, учествовао у чак 90 напада и био део 14 нападачких акција у шеснаестерцу ривала. Креирао је, па је имао 46 успешних додавања, а 59 пута су њему саиграчи послали лопту (чак 11 пута је у шеснаестерцу Младости добио пас). Два ударца у оквир гола (један завршио у мрежи) уз једно кључно додавње, али и две одузете лопте да покажу и дефанзивну одговорност нашег нападача.

The post МВП – Александар Катаи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment