Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ераковић на Светском првенству!

Црвена звезда ће имати свог представника на Светском првенству у Катару, с обзиром да се на списку од 26 играча када је реч о репрезентацији Србије нашао и наш дефанзивац – Страхиња Ераковић.

Велика ми је част што ћу имати прилику да представљам своју земљу на највећој фудбалској смотри на свету. Драго ми је што моје партије у Црвеној звезди нису прошле незапажено и оно што могу да обећам је да се нећу овде зауставити, већ да ће ми овај позив бити још већи мотив да се из Катара вратим као бољи и искуснији играч. Захвалио бих се људима из клуба на подршци, преостаје нам још та утакмица против Радника, тако да су ми све мисли усмерене ка мечу који следи, а после тога ћу да размишљам о обавезама које ме чекају са репрезентацијом. Наравно, хвала и селектору на позиву, даћу свој максимум да оправдам указано поверење – рекао је узбуђени Ераковић.

Талентовани дефанзивац је рођен 22. јануара 2001. године и прошао је све млађе категорије Црвене звезде. У досадашњој каријери, укупно је наступио 85 пута за сениорски тим нашег клуба, а дебитовао је 1. августа 2020. године у мечу са Новим Пазаром. Ераковић је такође прошао и све узрасне категорије репрезентације Србије, а свој пут у националном тиму заокружио је 2. јуна 2022. године када је дебитовао и за А тим у мечу са Норвешком.

The post Ераковић на Светском првенству! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment