Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Први дан избора за председника ФК Црвена звезда

Данас се у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ одржао први изборни дан за председника клуба, који ће бити настављени и сутра у термину од 10 до 18 часова.

Гужва која се направила испред Медија центра стадиона „Рајко Митић“, само је најавила оно за шта смо добили потврду у току дана, а то је да су звездаши схватили своју дужност, те да је излазност током првог дана била велика. Демократски принцип по ком свако ко је члан клуба има право да гласа, само је додатно учврстио тезу да је Звезда породица. Једини председнички кандидат на изборима је Светозар Мијаиловић, тако да су чланови имали прилику да гласају заокруживањем једног од понуђених одговора – „за“ или „против“. Управо је и Мијаиловић гласао, а затим за њим и Звездан Терзић, Митар Мркела, Марко Петровић, Марко Марин и Милош Милојевић (као и читав стручни штаб). Били су ту и првотимци Црвене звезде предвођени капитеном Миланом Борјаном који су гласали, али и челни људи наше Омладинске школе – Драган Младеновић и Никола Јелић, заједно са тренерима.

Највећу пажњу привукли су наши ветерани, наше легенде клуба предвођене Драганом Џајићем и Владимиром Петровићем Пижоном. Уз њих били су ту још Душан Савић, Ратомир Дујковић, Бошко Ђуровски, Здравко Боровница, али и чланови Управног одбора Црвене звезде – Миљко Ристић, Слободан Бабић, Зоран Аврамовић.

Подсећамо вас да се избори настављају сутра у периоду од 10 до 18 часова, а да је сваки бирач у обавези да са собом понесе личну карту, пасош или возачку дозволу којом се потврђује идентитет, као и чланску карту. Такође, чланови који су се пријавили да гласају преко интернета, неће бити у могућности да гласају на бирачком месту на стадиону „Рајко Митић“.

The post Први дан избора за председника ФК Црвена звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment