Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Одбојкашице Црвене звезде убедљиве против екипе из Батајнице

Одличну увертиру пред друго коло Лиге шампиона и утакмицу са Новаром, направиле су одбојкашице Црвене звезде. За нешто више од једног часа на Бањици су савладале екипу АС из Батајнице максималним резултатом 3:0.

После уводног вођства гостујуће екипе од 2:5, никако црвено-беле нису успевале да стигну ову предност, све до 15:19. Онда су изабранице Ратка Павличевића преузеле контролу игре и везале десет поена.

Бриљирала је капитен Ана Живојиновић, а у стопу су је пратиле Адела Хелић, Александра Ћировић и Божица Марковић за коначних 25:19.

Други сет су много боље отвориле одбојкашице Црвене звезде, повеле су са 16:3, да би затим гошће везале два поена. Ипак, то није било довољно за расположене изабранице Ратка Павличевића, које су другу деоницу завршиле са 25:13.

Мало више неизвесности било је у трећем сету. Играо се поен за поен све до 20:20. Онда је Хелић поентирала, да би наредна два поена припала Божици Марковић. Стигао је АС до 23:20, ипак последњи поен на мечу припао је Ани Живојиновић.

Најефикаснија у тиму Црвене звезде била је Адела Хелић са 14 поена, док је Божица Марковић скупила 11.

У уторак 20. децембра, одбојкашице Црвене звезде у другом колу Лиге шампиона дочекују Новару.

Црвена звезда – АС Батајница 3:0 (25:19,25:13, 25:22)

СРЦ Вождовац на Бањици. Гледалаца:80. Судије: Б.Јованчић. А.Петровић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Живојиновић 6, Денисова 9, Марковић 11, Ћировић 5, Чанак 8, Ђурђевић (либеро), Хелић 14, Родић 1.

АС БАТАЈНИЦА: Арсић 1, Васиљевић, Мијачевић 9, Лихтлер, Станковић 17, Николић 6, Четник, Павлашевић 6, Јањић 5, Симеуновић (либеро).

The post Одбојкашице Црвене звезде убедљиве против екипе из Батајнице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment