Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Перуничић: Личности као што је био Михајловић никада не умиру

Бившег српског рукометаша Ненада Перуничића је као и све звездаше погодила вест која је ођекнула током јучерашњег дана. Европски и светски фудбал је остао без великана најважније споредне ствари на свету, а прослављени спортиста је у знак поштовања према свему што је за наш народ и спорт учио Синиша Михајловић посетио музеј на стадиону “Рајко Митић” и уписао се у књигу жалости.

Дошао сам да одам почаст једном великану у сваком смислу. Тако смо га гледали, иако је генерацијски две године разлика. Јучерашњи дан је био тежак за све поштоваоце спорта и људства уопште. Не морате знати некога лично да би вас нешто дотакло и растужило. Био је инспирација за многе, препознатљив по ставовима, карактеру, принципима, понашању. Одлазе млади људи, великани, али такве личности као он никада не умиру – истакао је Ненад Перуничић.

Присетио се некадашњи рукометаш и легендарне Михине изјаве када је наступао за Лацио којом се поносе сви заљубљеници у црвено-беле боје, а она је гласила да против своје Звезде не жели да игра.

Слушао сам и ја његову изјаву, али то је био Синиша Михајловић, човек са јасним ставом и одлукама, које никада није доводио у питање. Тужна вест која је ођекнула и начин на који је реаговао цео свет јуче, су и више него довољан показатељ ко је био Синиша Михајловић. Можда и много више него што смо га ми замишљали – закључио је Ненад Перуничић.

The post Перуничић: Личности као што је био Михајловић никада не умиру appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment