Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Првотимци Звезде започели тренажни процес

Део фудбалера нашег првог тима се данас окупио и на терену иза северне трибине стадиона „Рајко Митић“ одрадио први тренинг после зимске паузе, а на списку шефа стручног штаба Милоша Милојевића се нашло 17 играча.

Окупљању су присуствовали следећи фудбалери: Милан Борјан, Марко Гобељић, Милан Родић, Ненад Крстичић, Радован Панков, Немања Мотика, Никола Станковић, Стефан Лековић, Лазар Николић, Вељко Николић, Јегор Пруцев, Иракли Азаров, Стефан Митровић, Јован Мијатовић, Јован Митуљикић, Никола Митуљикић и Никола Кнежевић.

Првотимци нашег клуба су започели припреме за пролећни део сезоне тренингом који су одрадили у преподневним часовима. Бројни изазови нашу екипу очекују од фебруара месеца, фудбалери Црвене звезде ће се такмичити на два фронта, борити да и трећу годину узастопно освоје дуплу круну и обезбеде директан пласман у групну фазу Лиге шампиона.

Поред стандардних искусних играча наше екипе и млади фудбалери су са тренажним процесом започели пре окупљања целокупног тима, како би имали више времена за рад са стратегом црвено-белих Милошем Милојевић. Значајан период је пред момцима који представљају будућност клуба, а у наредним данима ће имати прилику да се докажу младом стратегу и унапреде одређене сегменте игре. Црвено-белима су прикључени из нашег развојног тима Јован и Никола Митуљикић, као и Никола Кнежевић који су сјајним издањима у Првој лиги Србије заслужили позив шефа стручног штаба. Екипа ће тренирати у Београду до одласка на припреме у Турску 8. јануара, а званична прозивка је планирана за 2. јануар, када ће се и остали играчи прикључити тренинзима.

The post Првотимци Звезде започели тренажни процес appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment