Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Новогодишње честитке Звездиних првотимаца

Последњи дан децембра месеца означава крај године, овога пута 2022. коју испраћамо са поносом и осмехом на лицу. Црвена звезда је и током претходнних 365 дана увесељавала све оне чије срце куца у црвено-белом ритму, а за сам крај године у којој смо се окитили новим трофејима и били део европске сцене припремили смо вам жеље и честитке фудбалера нашег клуба.

Црвена звезда је у претходних 12 месеци сијала златним сјајем. Успели смо да одбранимо дуплу круну и на тај начин увећали број трофеја у богатој ризници нашег славног Музеја. Осим успеха у првенству и Купу Србије, првотимци нашег клуба су успели да изборе и шесту узастопну групну фазу европског такмичења. Поред осмине финала Лиге Европе и свега наведеног, навијачи Црвене звезде су током 2022. године могли да уживају у незаборавним моментима, прелепим акцијама и сјајном дружењу у правој звездашкој атмосфери. Како бисмо вам улепшали предстојећу 2023. годину, као по традицији за вас смо припремили новогодишње поруке наших играча, који своје жеље нису крили.

Милуновић: Срећни празници! Драги моји звездаши, будите нам здрави, срећни и весели! Воли вас ваш Немања Милуновић.

Лековић: Била је ово фантастична година за нас, желим нам свима још успешнију 2023!

Митровић: Драги звездаши, желим свима срећну Нову годину и да вас срећа прати!

Мијаиловић: Драги звездаши, желим да вам увек буде топло око срца, топло у породичном дому, вашој и нашој црвено-белој породици. Срећна нова 2023. година!

Кнежевић: Желимо вам да се у новој години заједно са нама радујете новим успесима и титулама!

Панков: Драги звездаши, желео бих да вам честитам Нову годину и предстојеће новогодишње и божићне празнике. Имам једну жељу, надам се да ће се испунити, а то је да прву следећу европску утакмицу играмо 9. септембра. Видимо се на Маракани!

The post Новогодишње честитке Звездиних првотимаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment