Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда у Анталији – Фокус на чувању лопте

Још једно јутро у Анталији у ком су првотимци Црвене звезде истрчали на терен и у периоду од 90 минута извукли свој максимум како би тренинг протекао у јаком интензитету.

Рад је почео загревањем на полигонима који су били постављени са стране терена, а првотимци су вредно радили вежбе како би припремили своје тело за максималне напоре који су уследили. Ни ово јутро није могло да прође без трчања, тако да су поново наши првотимци хватали ритам кроз деонице. Резултати су били одлични, а кондициони тренер Јанковић је константно бодрио играче и тиме их додатно мотивисао.

Потом је уследила игра на скраћеном делу терена, где су фудбалери били подељени у три групе, а поново је акценат био на чувању лопте. Наводили су наши играчи кроз студије на “Звезда ТВ-у” да им то, кондиционо, пада можда и најтеже, али су стоички све поднели. Похвале су наставиле да се нижу, а играчи су додавали гас и у том маниру завршили тренинг.

Напорно је било и голманима који су радили у јаком ритму, а осим фудбалских, бранили су ударце тениских и рукометних лопти, уз константе савете тренера Гашића.

The post Звезда у Анталији – Фокус на чувању лопте appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment