Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Нико као Звезда

Црвена звезда има огромну армију навијача, а један од разлога зашто је то тако је тај да смо друштвено-одговорни и ту за сваког. У новој епизоди емисије “Звезда ТВ”, имаћете прилику да видите колико смо били хумани у 2022. години.

Наш клуб је у години за нама, још једном на делу показао како то великан штити све чланове друштва. Сијасет акција које смо спровели показале су на делу да је Црвена звезда пре свега друштвено-одговорна организација. И ове године организовали смо летњи караван где смо посећивали градове широм Србије, Црне Горе и Републике Српске. Не треба заборавити ни акцију “Звезда игра за тебе”, где смо део прихода од продаје улазница са шест утакмица, усмерили удружењима за особе са сметњама у развоју. Донирали смо новац за манастире на Космету и показали да чувамо српске светиње, делили дресове, помогли незбринутим животињама.

Било је ту и традиционалних акција које се одржавају сваке године попут “Црвено-бела крв”, али и још много оних којима смо враћали осмехе на лице, као што је “Звезда је породица”. То је само део свега онога што смо урадили, а спремили смо и традиционалну брошуру у којој смо илустровали сваку акцију у години за нама.

Уживајте у новој епизоди емисије “Звезда ТВ”.

The post Звезда ТВ | Нико као Звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment