Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

АНГТ: Топић доминирао, Црвена звезда кренула победом

Јуниори Црвене звезде победом су отворили квалификациони АНГТ турнир у Београду пошто су као и прошле сезоне, у репризи премијере савладали екипу Валенсије са 84:71.

Осим уводних проблема, када су гости водили 15:6 и 25:16 уз очиту трену већине момака у саставу Бранка Јоровића тренера јуниорске екипе, све остало протекло је у доминцији и бриљантном издању 17-годишњег Николе Топића који је меч окончао са 31 поеном, осам скокова и седам асистенција.

Све то уз фантастичне проценте шута: 7/11 за два, 3/3 за три и 8/8 са линије пенала. Сакупио је млади српски кошаркаш 45 индексних поена!

Поред Топића, и одличне епизоде свих осталих у тиму, посебно у одбрани практично од друге четвртине, истакли су се и Гагић који је меч завршио са 18 поена, и Мишића који је имао 11.

Црвено-бели су потпуно надскакали вршњаке из Валенсије (ДеЛареа најефикаснији са 19 поена) јер су имали чак 42 скока у односу на 27 гостију.

КК Црвена звезда Меридианбет:Дробњаковић, Радовановић, Авлијаш 7, Гачић 8,Влајић, Гагић 18,Лучић 7, Мишић 11+7ск,Дабић, Лукић, Топић 31, Вуковић 2;

Већ у 17 часова црвено-бели играју нову утакмицу групе А против Партизана са почетком у 17 часова

The post АНГТ: Топић доминирао, Црвена звезда кренула победом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment