Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Партизан – Црвена звезда Примобет 31:27 (16:11)

У оквиру 5.кола Суперлиге одигран је 94. рукометни „вечити дерби“ који је припао црно-белима на Бањици – 31:27 (16:11).

Ситуација на терену пресликана као у претходним дербијима, углавном на Бањици. Обе екипе нису биле у позицији да се издвоје као фаворити, али су црвено-бели успели да већ пољуљано самопоуздање продубе и не искористе прилике да после шест пуних година славе на Бањици.

Домаћини су водили од првог минута, контролисали предност, а Звезда промашивала када је имала прилику да се примакне. Разбранили су доскорашњег саиграча Јелића, сада на голу црно-белих, па је већ на полувремену екипа Ђорђа Ћирковића имала лагодних пет голова разлике – 16:11.

У првих пет минута наставка Звезда је успела да дође до минус два и имала напад да се у потпуности врати у меч, али није искористила и уследила је казна. И није изгледао наш тим као да може да преокрене резултат. Ношени подршком публике и Урошем Којадиновићем, црно-бели су брзо креирали максималних +7 (28:21) и практично решили утакмицу. Звезда је до краја успела само да смањи минус и ублажи пораз, али је пораз остао – 31:27.

Урта је био најефикаснији са 6 голова, Колунџић и Павловић су постигли по 4.

Дежа ву и тешка ситуација, четири везана пораза нашег тима већ на старту сезоне, а у наредном колу у „Шумице“ стиже фењераш Уб.

ПАРТИЗАН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ГРУНДФОС 31:27 (16:11)
Београд, хала: УСЦ „Вождовац“. Гледалаца: 1200. Судије: Марко Боричић и Дејан Марковић (Београд). Искључења: Партизан 12, Црвена звезда 4 минута. Седмерци: Партизан 6(5), Црвена звезда 3(3).

ПАРТИЗАН: Михајлов, Маркататос, Јовић 1, А.Весковић, Шотић 6, Арсић, Н.Весковић, Белошевац, Кустудић, Јелић, Којадиновић 12(5), Мићић 3, Пештић 7, Лазић, Милошевић 1. Тренер: Ђорђе Ћирковић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ГРУНДФОС: Радовановић 1, Урта 6, Андрејевић, Тривуновић, Богуновић, Мајес 2, Матичић 3(3), Шмигић, Ђурашковић, Бујишић 3, Радовановић, Шљукић 4, Павловић 4, Колунџић 4, Ковачевић, Јелисић. Тренер: Антон Букилић

The post Партизан – Црвена звезда Примобет 31:27 (16:11) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment