Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Високе минутаже

Млади фудбалери Црвене звезде који се налазе на каљењу у Првој лиги Србије су наступали за своје тимове и овог викенда. Одличним партијама уз високе минутаже поново су оставили својеврсан потпис на травнатим површинама у другом по јачини такмичењу у нашој земљи.

Развојни тим нашег клуба – Графичар је гостовао екипи Младости ГАТ у оквиру 12. кола Прве лиге Србије, а на терену се поново од првог минута нашао млади везни фудбалер нашег клуба – Андрија Максимовић. Момак рођен 2007. године је приказао добру партију, а уз то и правио разлику на терену и поред чињенице да је играо са доста старијим и искуснијим фудбалерима. Један од најталентованијих играча наше Омладинске школе је одиграо свих 90 минута у ремију Графичара са екипом из Новог Сада.

Црвено-бели момци који носе дрес ОФК Београда су стигли до нове победе у окршају са Смедеревом. На гостојућем терену успели су младићи из генерације Марка Неђића да освоје три бода и тренутно суверено чувају лидерску позицију на табели Прве лиге Србије. Цео меч су одиграли Огњен Мимовић, Александар Ђермановић и Никола Митуљикић, док су Никола Кнежевић и Јован Митуљикић игру напустили у финишу утакмице. Дефанзивни пар Мимовић и Ђермановић су одрадили одбрамбене задатке на високом нивоу, а са друге стране офанзивна тројка је била задужена за креацију напада и велики број створених прилика пред голом домаћина.

Деби у дресу Радничког са Новог Београда остварио је Кенеди Икпоро. Млади Нигеријац, који наступа на позицији левог крила, је шансу на гостовању Слободи из Ужица добио у 74. минуту. Показао је огромну жељу да екипа са Тошиног бунара дође до позитивног резултата, али није било превише времена за промену скора на семафору.

Звездаши на каљењу:

Андрија Максимовић (Графичар) – 90 минута у ремију са Младости ГАТ (0:0)
Огњен Мимовић (ОФК Београд) – 90 минута у победи над Смедеревом 1924 (1:2)
Александар Ђермановић (ОФК Београд) – 90 минута у победи над Смедеревом 1924 (1:2)
Никола Кнежевић (ОФК Београд) – 88 минута у победи над Смедеревом 1924 (1:2)
Никола Митуљикић (ОФК Београд) – 90 минута у победи над Смедеревом 1924 (1:2)
Јован Митуљикић (ОФК Београд) – 72 минута у победи над Смедеревом 1924 (1:2)
Кенеди Икпоро (Раднички НБГ) – 26 минута у поразу од Слободе (3:1)

The post Звездаши на каљењу – Високе минутаже appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment