Moja Crvena Zvezda
Архива

I Bakić otputovao u Zadar

Boris Bakić se vraća kada je najpotrebnije

Kako prenosi „Mondo“, naši košarkaši će u subotu u Zadru nastupiti osetno pojačani. Sa druge strane glavni konkurent za opstanak biće lišen usluga kapitena Jakova Vladovića.

Crvena zvezda dobila je pojačanje u važnom trenutku – kapiten Boris Bakić otputovao je sa timom na derbi u Zadar! Bakić se tako vraća u tim Zvezde posle devet meseci pauze izazvane teškom povredom ligamenata kolena.

Bakić od utorka trenira kao i svi ostali igrači i mogao bi da odigra svoje prve povratničke minute baš u Zadru, možda i kada je najpotrebnije. U svakom slučaju, njegova energija i iskustvo mogu da pomognu zvezdašima sada, kada se možda i odlučuje o opstanku.

Istovremeno, Zadar je zadesila nevolja sa kapitenom Jakovom Vladovićem koji je, kako je potvrđeno, doživeo dvostruki prelom palca na utakmici svog tima u utorak protiv ruske Lokomotive u FIBA Čelendž Kupu.

Utakmica oko koje se podiglo već dosta prašine se igra u subotu u 17 časova u hali Krešimir Ćosić, a hrvatski klub odlučio je da ulaz bude besplatan.

Повезане вести