Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Ватерполисти савладали Раднички у Крагујевцу и најавили Фајнал фор Купа

Ватерполисти Црвене звезде савладали су у оквиру утакмице 2.кола друге фазе групе Б Суперлиге Раднички у Крагујевцу 10:7 (1:2, 3:2, 3:1, 3:1).

Исти ривали састаће се у полуфиналу Купа Србије 2. децембра, а црвено-бели су овом победом обезбедили прво место и наставили да иду корак по корак у текућој сезони.

Први период игре припао је Радничком, наш тим се вратио у другом, а у другом полувремену и градио резултат и преломио сусрет. Драшко Гогов је погађао три пута када се Раднички приближавао у последњем периоду.

Управо је Гогов уз Марка Радовића са три гола најефикаснији, Суботић је погодио два пута, Вукићевић и Милојевић по једном.

Звезду у уторак очекује меч у Будимпешти против Ференцвароша у Лиги шампиона, а затим и завршетак Суперлиге за 2023. годину против НБГ Вукова.

РАДНИЧКИ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 7:10 (2:1, 2:3, 2:4, 1:2)
Београд, базен: СПД Раднички. Судије: Виријевић, Раковић. Искључења: Раднички 7, Црвена звезда 13.

РАДНИЧКИ: Виријевић, Којић 1, Станојевић, Јанковић, Ранђић 2, Гавриловић 1, Адеишвили, Дадвани, Пљеванчић, Вићковић 2, Шулц 1,Антић, Тодоровски, Танасијевић. Тренер: Урош Стевановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Бурсаћ, Поповић, Марковић, Суботић, Васић 2, Гогов 3, Басара, Вукићевић 1, Семан, Милојевић 1, Радовић 3, Ивановић, Данковић. Тренер: Александар Филиповић.

The post Ватерполисти савладали Раднички у Крагујевцу и најавили Фајнал фор Купа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment