Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Спајић: Заједно са навијачима по тријумф против Војводине

Вредно раде првотимци Црвене звезде током репрезентативне паузе и спремају се за дуеле у Суперлиги Србије, националном купу и Лиги шампиона. Искусни штопер и дете нашег клуба – Урош Спајић је истакао значај наредних утакмица и нагласио да је подршка звездаша од велике важности у наставку сезоне.

Пред нама је захтеван циклус утакмица, а тренутно користимо паузу да се што боље припремимо за све што нам долази. Први сусрет пред нама је против Војводине у Новом Саду, а потом нас очекује и пут у Берн на дуел са Јанг Бојсом. У домаћем првенству смо свесни да имамо императив победе на сваком мечу, те ћемо дати и више од максимума да завршимо јесењи део сезоне на прави начин. Са друге стране, борићемо се за Звездин грб у Лиги шампиона и покушати да изборимо пролеће у Европи. Имамо још две утакмице у најквалитетнијем клупском европском такмичењу. Нема дилеме да уз квалитет тима, залагање на терену и велику жељу можемо до успеха. Такође, постоји заједничка жеља да одбранимо дуплу круну и у складу са тим ћемо и приступати утакмицама – рекао је стамени дефанзивац.

Памти мечеве пред пуном Мараканом фудбалер рођен 1993. године, те је одлично упознат колико подршка 12. играча значи фудбалерима на терену.

Знамо да навијачи Црвене звезде симболизују најбољу публику на стадиону. Имамо невероватну подршку од њих, не само на нашем стадиону, већ и на гостујућим теренима. Верујем да ћемо у Швајцарској имати сјајан ветар у леђа, а потом дочекати Манчесер Сити пред препуним трибинама. Сигурни смо и у подршку у првенству, као и да ће против Војводине бити наш 12. играч. Знам колико је тежак дрес Црвене звезде и како се бране боје нашег клуба. Учинићемо све да донесемо радост свим навијачима – закључио је Спајић.

The post Спајић: Заједно са навијачима по тријумф против Војводине appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment