Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Обавештење пред Манчестер Сити – Дођи раније на стадион и понеси шал

Огромно интересовање влада за утакмицу шестог кола групне фазе Лиге шампиона између Црвене звезде и Манчестер Ситија. Очекују се велике гужве, те је важно да због планиране кореографије навијачи дођу на стадион раније и понесу шал, као и да испоштују све преостале инструкције клуба.

-Обавештавамо све звездаше, како би се што боље организовали и лакше пришли улазу на стадион, да ће пролаз између западне и јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ бити затворен и неће моћи да се користи.

-Молимо Вас да навијате фер и спортски и да не убацујете никакве предмете на терен.

-Свака карта важи само за улаз који је наведен на њој, неће моћи са картом која је предвиђена за један улаз на трибини да се уђе на било који други улаз.

-Апелујемо да је потребно да сваки посетилац утакмице има карту, због велике гужве није могуће да деца уђу без улазнице.

-Молимо вас да заузмете места која су назначена на вашим картама, те на тај начин обезбедимо комфор. Сва седишта су нумерисана.

-Такође због велике гужве апелујемо и упозоравамо да неће бити дозвољено стајање и седење на степеништу, као и блокирање евакуационих путева. У случају хитних интервенција слободан пролаз степеницама је услов за брзу реакцију. Молимо вас да помогнете редарима да све протекне у најбољем реду.

-Пун стадион значи и загушење прилаза око стадиона, те стога клуб позива навијаче да што раније дођу на утакмицу. Капије ће бити отворене три сата пре меча.

-Испред капија стадиона на источној и западној трибини налазиће се инфо пултови, на којима можете добити потребне информације. Ту можете одложити ствари које нису предвиђене за уношење на трибине стадиона “Рајко Митић”.

-У сектору чланства, који се налази на западној трибини између капија 5 и 6, све изгубљене и нађене ствари можете да потражите и оставите на пулту, који је посебно означен.

The post Обавештење пред Манчестер Сити – Дођи раније на стадион и понеси шал appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment