Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци: Желимо и ми Звездино пролеће

Јуниори Црвене звезде предстојећег викенда настављају такмичење у Омладинској лиги Србије, а изабраници Ненада Милијаша ће дочекати Вождовац на теренима иза југа Маракане. После одлично одрађених припрема први помоћник у стручном штабу омладинске селекције – Милош Јанковић је оптимистичан пред пролећну премијеру.

Вредно смо радили током претходних два месеца, прецизније од окупљања и првог тренинга који је одржан средином јануара. Боравили смо у Требињу две недеље, где смо одрадили главни део припрема уз четири контролне утакмице. Поред тога, спремали смо се и у Београду уз пријатељске мечеве. Играчи су жељни такмичарских дуела и нема дилеме да су спремни за наставак лиге. Прва препрека је Вождовац на нашем терену. Очекују нас две тешке везане утакмице, јер после сусрета на нашој Маракани путујемо у Нови Пазар. Циљ нам је да на крају сезоне освојимо титулу. Даћемо све од себе да имплементирамо све оно што смо радили током претходног периода, као и да поред резултата припремимо фудбалере за прелазак из омладинског у сениорски ранг такмичења – поручио је Јанковић.

Најискуснији у саставу омладинаца Црвене звезде је штопер рођен 2004. године Немања Видојевић, а дефанзивац црвено-белих са нестрпљењем чека наставак сезоне.

Доста раније смо кренули са тренажним процесом у односу на почетак другог дела такмичења. Веома добро смо се припремили за све изазове који су пред нама. Атмосфера у екипи је сјајна, дуго смо на окупу и одлично се познајемо на терену и ван њега. Радујем се наставку сезоне и заједно једва чекамо да наставимо победничку серију од краја јесењег дела шампионата. Очекујемо да вратимо титулу и убеђени смо да ћемо подићи пехар на крају сезоне – истакао је млади централни бек.

Омладинци Црвене звезде пролећни део сезоне почињу предстојећег викенда када ће на теренима иза југа Маракане дочекати Вождовац.

The post Омладинци: Желимо и ми Звездино пролеће appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment