Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Захваљујем се навијачима, имали су шта да виде

Црвена звезда је савладала (0:3) Јавор у Ивањици у оквиру 27. кола Суперлиге Србије, а шеф стручног штаба нашег клуба – Владан Милојевић је изнео прве утиске по завршетку утакмице.

Тешка утакмица је иза нас, нисмо имали много времена да се припремимо за овај меч, с обзиром на чињеницу да су се репрезентативци тек у четвртак вратили у клуб. Данас је то изгледало доста добро, задовољан сам игром. Јако је тешко играти у Ивањици. Већ сам рекао да се ради о незгодној екипи, са добрим тренером и играчима. Дефанзивно су можда и најбоље организован тим. Тешко је „пробити“ тај блок. Тражио сам од играча да буду стрпљиви, да имамо лопту у ногама, креирамо и контролишемо меч. Мислим да смо доста тога доброг урадили, као и да је победа заслужена. Захвалио бих се још једном нашим навијачима и људима у Ивањици и околини, Западној Србији, мислим да су имали шта да виде – истакао је Владан Милојевић.

Говорио је стратег црвено-белих и о густом распореду који очекује његову екипу.

Играћемо на свака три дана. Имали смо малу паузу, али и потешкоће, јер нисмо могли да радимо оно што смо хтели, будући да имамо велики број репрезентативаца. Не кукамо и не жалимо се. Идемо корак по корак, ово је већ архивирана утакмица. Већ у среду нас очекује ни мало лак меч – закључио је Милојевић.

The post Милојевић: Захваљујем се навијачима, имали су шта да виде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment