Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Перовић: „Тек нам предстоје борбе за куп и првенство“

Марко Перовић
Марко Перовић
Марко Перовић

Повратник у редове Црвене звезде, доказани везиста и момак који има огромне проблеме са повредама, Марко Перовић у разговору за „Спортал“ изјавио је да се успешно опоравља и нада брзом повратку на терен:

„Обављена је атроскопија, скинуо сам конце и очекујем да за неколико дана почнем да трчим. Требало би за две недеље и да почнем да тренирам са екипом“, рекао је Перовић и осврнуо се на победу над вечитим ривалом, реванш меч полуфинала Купа и заостатак који је смањен на минус шест:

“ Најбитније је да је предност смањена. Да ли је достижна или не то је питање. Тако се говорило и на почетку пролећног дела, када је било десет разлике. Важно је да играмо и даље у истом ритму, да побеђујемо, али се не питамо само ми. Ту су и комшије, али је атмосфера много боља јер се после свих победа лакше дише. Очекује нас и реванш у полуфиналу купа, а имамо предност од два гола. Све је много лакше, али не смемо да се задовољимо. Тек нам предстоје две борбе, за куп и за првенство. Неће бити толико важно каква ће игра да буде. То су оне утакмице када навијачи очекују неку велику победу или добру игру. Али ја бих мењао добру игру за резултат и пласман у финале. Имамо предност од 2:0 и требало би да је задржимо. Уз то имамо и тренера Роберта Просинечког који је већ играо такве мечеве и он најбоље зна како ћемо да се поставимо.“

Повезане вести

4 comments

Zvezdomanija(f.Haker) мар 29, 2012 at 14:55

Posle njegovih driblinga kosmodisk se prodaje kao alva 🙂 Nadj zna najbolje 🙂

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) мар 29, 2012 at 14:54

Posle njegovih driblinga kosmodisk se prodaje kao alva 🙂

Reply
Gile delija мар 29, 2012 at 14:44

Nadj se jos nije oporavio od UVRNUCA kicme i mozga sto mu TI napravi. Odlican fudbaler i covek.

Reply
Mare мар 29, 2012 at 13:55

Mare care sad je startuj ! 😀

Reply

Leave a Comment