Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Пауљевић близу, Кнежевић, Нинковић и Катаи не

Бранко Пауљевић, фото "Новости"
Бранко Пауљевић, фото "Новости"
Бранко Пауљевић, фото "Новости"

Како сазнаје наш портал из својих извора, писања медија протекла два дана, како су у првом плану интересовања Црвене звезде пред прелазни рок Александар Катаи (Олимпијакос), Милош Нинковић (Динамо К) и Филип Кнежевић (Борац Ч), нису тачна.

Иако је реч о квалитетним и талентованим фудбалерима, изузетно су мале шансе да било који од наведених фудбалера током лета обуче дрес Црвене звезде, како због интересовања нашег клуба за неке друге играче, тако и због превисоке плате/обештећења коју неки од наведених имају.

Са друге стране, навијаче Црвене звезде требала би да обрадује вест да је наш клуб веома близу да добије још један „вечити дерби“, али овај пут не на терену. Десни бек Хајдука, Бранко Пауљевић, изузетно је близу црвено-белог дреса! Талентовани дефанзивац је и раније истицао да је Звездаш, те ће му се жеља да заигра на Маракани извесно је, испунити.

 

 

Повезане вести

154 comments

MILAN KG апр 24, 2012 at 15:42

od mladenovica sampuno vise ocekivao ne kazem da je los ali je cinjenica da za sada nije pokazao bog zna sta. treba da

Reply
micho9 апр 25, 2012 at 16:25

Ja ne mogu da vjerujem da neko za Mladenovića kaže da nije dovoljno pokazao. Čovek igra lijevog beka i dao je 2 gola i to kakva.
Protiv njih je u kupu čuvao njihovog najboljeg igrača Tomića koji se nije vidio. Dosta centaršuteva je upotrebljivo, a da ne kažem koliko stvara probleme protivničkoj odbrani svojim stalnim ubacivanjima.

Reply
somx апр 24, 2012 at 12:18

Ovaj ima sve predispozicije da nadmasi Ninkova.Najbolji bek u ligi,odmah bi unapredio kvalitet na poyiciji desnog beka.Odlicno ako dodje!Hvala Bogu i Delijama sto oterase Adzica…

Reply
Aca апр 24, 2012 at 11:21

Bilo bi najbolje da nikoga ne prodamo i nikoga ne dovedemo, treba mlad tim da se uigrava ne radi se to tako, na svakom prelaznom roku da ode 15 igraca i dodje novih 15 !

Reply
Realan апр 24, 2012 at 14:28

Da to ne rade klubovi koji imaju 50 mil na racunu.

Reply
kole апр 24, 2012 at 09:58

drago mi je zbog Pauljevica. savremen desni bek za nas sistem igre. ne svidja mi se forsiranje Borhe. svaka cast njemu,ima on svoje kvalitete ali nije taj profil koji nama treba. Kasalica treba centralnog napadaca da igra,sam je izjavio da mu je to pozicija i da to voli da igra. napad nam je najveci problem. ne bi imao nista protiv da Pantelic dodje npr. Tosic se nije pokazao kao tip igraca koji moze biti na duze staze u klubu,mada bi voleo da ostane dugo i bude kapiten.u slucaju da ode voleo bi Lukovica da vidim kod nas. neki pominju ostanak Lazovica ali neko se mora prodati,takvo je stanje u klubu,i jedino koga bi voleo da vidim umesto njega,koliko god to bilo nemoguce je Bosko Jankovic,makar na pozajmicu. u sredini naravno,kao i uvek Ninkovic,kakvo bi samo to pojacanje bilo. sve u svemu,sada kada je osnova tima stvorena potrebna su 3 iskusna igraca i to bi bilo kompletno. steta je za Filipa Kostica sto nece igrati kod nas jer decko je dobar igrac.

Reply
Anka апр 24, 2012 at 09:35

Nije problem u ligi problem je u unistenim fudbalskim centrima ljudi moji.
Fudbalski centar nije samo stadiona i postojanje kluba, vec i skola fudbala toga kluba. Pa zna se sta je za Zvezdu bio Radnicki iz nisa, Sloboda iz Uzica, Borac iz Cacka, Jedinstvo Ub (Dzajic i Savic su odatle dosli), Sloga Kraljevo..da li treba da nabrajam tamo. Problem je sto u svim ovim klubovima vedre i oblace finansijeri, anonimusi, gradonacelnici. Fudbalska skola im zivotari i postoji da bi postojao klub, ali deca zbog malog broja strucnjaka (jer su strucnjaci sve DZOMBA DO DZOMBE) ne mogu da napreduju. I pored svega toga nama je koren kluba sasecen (unistena omladinska skola koja se tek sada vraca tamo gde joj je mesto, dovoljno je videti rezultate u zadnje dve godine). Sto se pojacanja tice uopste necu da ih komentarisem jer to ce se videti na kraju sezone. Ja cu samo reci da su nama potrebni iskusni igraci 2-3 koja imaju internacionalno iskustvo i koji su igrali, a ne da dovodimo momke koji nemaju grama iskustva. Prvo, nema potrebe jer imamo klince iz omladinskog pogona koje polako mozemo uvoditi u prvi tim i sa okosnicom tima iz ove sezone uklopiti (2-3 iskusna da se dovedu i 2-3 iz omladinskog pogona PUNA KAPA ZA NAS I SLEDECU SEZONU). Sto se Kataija i ekipe Vojvodine tice to Bato Butorovic povlaci nogu, sta radi crnogorska-NIKSICKA MAFIJA najbolje se vidi iz prilozenog, jedan na celu saveza, drugi vedri i oblaci u Vojvodini (ne mislim samo na klub Vojvodina ni Spartak nista nije bolji kao ni Hajduk) a ima ih jos ne sunjam u to..Mozda Bato planira da zameni Karadzica (NE DAJ BOZE).

Reply
Realan апр 24, 2012 at 14:32

Nema u omladincima igraca za prvi tim i ova poslednja grupa je prerano prikljucene i na silu.

Reply
Anka апр 25, 2012 at 09:25

Pa ne bih se bas slozila sa tobom. Da u omladinskom pogonu nema momaka koji od skacu. Ja filozofiju pravljenja tima (ovo sad pricam uopsteno jer vazi za sve ekipne sportove pogotovo za fudbal i rukomet) vidim u cinjenici da mi iz svake generacije izvucemo 2-3 trojicu talentovanih i radnih momaka (dzabe nekome talenat ako mu je sva pamet u novcu da sto pre ode odavde, a nece da se dalje razvija u okviru naseg kluba, ako nije radan i disciplinovan igrac). Naravno, nekad se moze desiti da iz jedne generacije ne izvucemo ni jednog, a nekad moze da se desi cak petoricu ili sestoricu kao sto smo imali slucaj sa vidicevom i jankovicevom generacijom. Problem naseg kluba je nastao, ja sam to vec pisala na fk sajtu, kad je doslo do generacijskog jaza. Krmpotic je dosao u vreme Spasojevicevog ili Den taninog mandata za godinu dana razbio je najtalentovaniju generaciju Zvezde godiste 90/91 (brojala je cak 6 talentovanih momaka), i iz mladjih selekcija je jos njih poodlazilo zahvaljujuci njemu, i rasturio je ekipu trenera koja je tada radila najbolji posao. Vidim da Bratislav Zivkovic (cuveni plavokosi momak iz Stankoviceve generacije) odlicno radi sa kadetima (ako se ne varam ispravi me). Drugo sto se ne slazem sa tobom grupa momaka koja je otisla na jak turnir i gde je predstavljala nasu skolu fudbala zauzela je 2 mesto., prosle godine smo uzeli 11 titula u mladjim selekcijama. Nasa rak rana su menadzeri koja deci pune glavu o kulama gradovima kolima i svemu sto sanjaju da nekad imaju, a ne shvataju da 2/3 ce biti unisteno tim odlaskom. Drugo, klinci danas razmisljaju brze hoce sve ODMAH-SADA, nemaju strpljenja, drugo nemaju uzora u nasem klubu koji bi ih zadrzao, njima su uzori igraci Barse, Milana, Mancestera. Logicno ja im ne zameram s obzirom da nam je fudbal raspad (zato sto ministarstvo propagira vrhunski sport a ne omasovljenje, zato sto nemas sportske centre- sem odbojka i to se iz godine u godinu pokazuje Zvezda je na ovu titulu cekala pune 4 godine) Ono sto je problem i nas ugled kao i nase omladinske skole, a to sve moramo da vratimo tamo gde Zvezdi pripada. Tu se vec nazire pomak, samo mora vise da se radi na popularizaciji da se kroz trenazne kampove traze neki novi Savicevic, Stojkovic-Piksi, Savic, Dzajic, Acimovic, Mitic, Sekularac, Beara. Cuvena Miljaniceva skola koja je godinama odrzavana je unistena, umesto da se podigne na visi nivo. Ako nasa Zvezda bude ikad imala svoju fudbalsku akademiju po ugledu na sve fudbalske velikane ja mislim da zasluzuje da nosi ime po Miljanu Miljanicu. On je osnovao Zvezdinu omladinsku skolu zbog cega je Zvezda od 66-te pa sve do 77 harala i bila strah i trepet ne samo u tadsasnjoj SFRJ vec i Evropi. Taj covek je mnogo zaduzio Zvezdu. I ne samo Zvezdu vec i mnoge evropske velikane!

Reply
comi апр 24, 2012 at 08:30

Po meni je resenje da se napravi liga sa Madjarima ,Rumunima ,Bugarima.

Reply
Bosko апр 24, 2012 at 14:15

Sa Rumunima tesko…ali moze npr. sa Makedoncima,Bugarima i sto da ne klubovima iz RS…Borac BL dobija drakonske kazne tamo,a dobro bi dosao za nasu ligu…mozda i Leotar i mozda jos koji klub iz RS…ali tesko da ce do toga doci,ovako se nadam da uz Radnicki Nis ulazi i Napredak..

Reply
comi апр 24, 2012 at 08:29

Najveci je problem sto je nasa liga slaba pa je zato Zvezdi problem da dovede igraca

Reply
ja апр 24, 2012 at 01:12

pauljević,možda kao štoper maslać ili kecojević…a desna strana pauljević i luka iz rada e to bi bilo super..

Reply
Delija032 апр 24, 2012 at 00:52

Uh,dobro došao Branko,ja mislim da Knežević dolazi(tako se priča ovuda-ali ne provereno),e sad za Ninkovića mi je žao jer bi bio baš pravi profil igrača koji nam treba!!!!

Reply
MILAN KG апр 23, 2012 at 23:30

za ninkovica se pise pred svaki prelazni rok on tamo igra vrlomalo ili uopste ne igra, ovaj pauljevic je dopbar pravi bek brz prodoran ja sam razocaran sa mladenovicem ja sam mislio da je on mnogo bolji a dosada vidjenom nisam odusevljen slabo centrira slabo prodire za sada nije nisata bolji od reljica i ignjatijevica cini mi se da je petkovic bolji bek od njega a sto se tice spekulaciaj o dolascima i odlascima ne treba verovati natpisima kad igrac dodje dosao je jer istina da od naredne sezone u nasoj ligi mogu da igraju 3 stranca?

Reply
kiborg апр 23, 2012 at 23:36

Kome da centrira kad mi u spicu napada imamo balvana borhu koji ne moze da se odvoji do zemlje a kamoli da dobije nekog u skok igri. Da imamo nekog gol igraca video bi kakav potencijal ima mladenovic.

Reply
Mladjen апр 24, 2012 at 00:21

Zahtevam da povuces rec za mladenovica…salim se…ali ne slazem se sa tobom…mladenovic je odlican

Reply
marv апр 24, 2012 at 14:03

U zadnje vreme mu se vrlo cesto dogadja da centira u gol-aut, a i pokoji aut. Isto se slazem i oko prodora.

Reply
kiborg апр 23, 2012 at 23:29

Sta ste zapeli za tog MIlijasa. Covek je spor kao puz, zar sa takvim veznjakom da idemo u evropu. Coveku svaka cast sto je veliki zvezdas ali on ne bi doneo nikakav kvalitet.

Reply
Rape Delija апр 23, 2012 at 23:46

A nebi, on je bolji od svih koji trenutno igraju u veznom redu!!!

Reply
Stralle апр 24, 2012 at 15:45

Pa sta 🙂 bitno je da ima kvalitet, Robi ce ga dovesti u red inace ce da radi kao vodonosa na Marakani 😉

Reply
aleksandar апр 23, 2012 at 22:23

sto se tice trajkovica momka poznajem povrsno iz vidjenja,on je iz backog gracaca,video sam ga par puta u jednom klubu i to 2 dana pred utakmicu gde je bio mrtav pijan i pravio probleme,gde je plus dobio batine te iste veceri!

Reply
Nemanja апр 23, 2012 at 22:20

Najbolji spic bi bio SPALOVIC iz radnickog covek je dao 16 golova u ligi iskusan je sad bi nam on bio potrebni nego milijas recimo

Reply
ssss апр 23, 2012 at 21:56

ma stankovica bre vratite lider tima C

Reply
Raka Delija апр 23, 2012 at 21:52

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:376803-Zvezdi-ozbiljno-ugrozena-UEFA-licenca
Bliži se kraj sezone pa požurile masne burekdžije da ne zakasne.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 21:55

U ovoj zemlji je sve poremeceno. Zvezda imala najbolje rezultate, najbolje prodavala igrace a pala u najveca dugovanja. Meni to nikad nece biti jasno?!

Reply
Raka Delija апр 23, 2012 at 22:08

Misliš da partizan nije u dugovanju?Jeste prijatelju samo se to ne otkriva javno,misliš da oni mnogo manje duguju od nas?Osnovna razlika između njih i nas u dugovanje je u tome što će pri prvim znacima krize iza partizana stati država jer nisu džaba državni projekat.Da je obratno,Zvezdin dug se ne bi ni pominjao već partizanov.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 22:23

Znamja sve to.
I znam da je partizan bio u slicnim problemima, tada se i o tome pricalo ali je njima dosao toma karadzic i za godinu dana izbrisao sva dugovanja. Koji carobni stapic je koristio ne znam ali mislim da je taj stapic usko povezan sa kriminalom.

Reply
Raka Delija апр 23, 2012 at 22:40

Misliš da je izbrisao?Veruj mi da nije.

Aleksandar апр 23, 2012 at 21:51

Nase najvece pojacanje bio bi B.Jankovic. Medjutim on ce pre da greje klupu, da igra u Seriji B i da ga pljuju navijaci nego da dobija manju platu. Eee pare, kad bi imali samo pare…

Reply
Vlada Tosic апр 24, 2012 at 01:10

Е људи, да се не лажемо, не игра он тамо за „већу“ плату, није то 30 – 40 % већа, него 5-10x већа…. Тамо човек узима сигурно око 100 000 evra MESECNO !!! A kod nas je frka ako nekome damo 200 000-300 000 GODISNJE !!!

Reply
Aleksandar апр 24, 2012 at 01:13

On mesecno ne zaradjuje vise od 40 000 €

Reply
Vlada Tosic апр 24, 2012 at 10:57

Tamo se daje plata na nivou nedelje, i tamo najgori igraci imaju preko 10 000 E NEDELJNO… Pa Kolarov ima 115 000 EVRA NEDELJNO *4 = 460 00 MESECNO !!!! http://www.mozzartsport.com/vesti/100-najvecih-plata-u-fudbalu–kolarov-u-50–vidic-na-94–mestu

Reply
Srdjan апр 23, 2012 at 21:43

Hocu da vidim Milijasa ukoliko Vulvsi ispadnu a sves u prilike da hoce. on ima iskustvo ima znanje i sigurno bi bio pokretac Zvezde. Zna odlicno kakos e osvajaju titule igrao je u zvezdi i dokazao se u nekim velikim utakmicama (npr. gol Bajernu). Ako Tosic ostane stoper nam nije neophodan jer imamo Krnetu koji me je prijatno iznenadio a mozemo prikljuciti npr. Spajica prvom timu. Voleo bi kao i vecina da Lazovic ostane, ja dobrim dijelom zbog njega samog da bi osvojio titulu i na pravi nacin se oprostio od Zvezdinog dresa. Evandro me dosta razocarao i ne znam dal njemu treba dati mozda jos jednu sansu posto sumnjam da ce neki stranac da dodje. Ne treba nam previse desni bek, jedan veznjak. napadac nam ne treba, imamo Asamou koga tek treba da vidimo, Ozegovic sledece godine sigurno moze racunati na minutazu dok Kasalica i Borha ispunjavaj svoje zadatke. Jeste da nemamo centarfora koji daje 20 golova i znam da to kopka mnoge ali jako je tesko takvog naci, kad nam i sama reprezentacija kuburi sa napadacima duzi period. Ja ne bi dovodio napadaca da ne gusimo Asamou i Ozegovica jer tek tada ne bi dobili sansu.

Reply
Aleksandar апр 23, 2012 at 21:54

Zaboravi Ozegovica. On ce zavrsiti negde u Sopotu ili u mladjim kategorijama, mozda ce cak grejati klupu. Hocu da kazem nas klub vodi politiku sve dovesti sto u Srbiji valja a nase neka greje klupu.

Reply
Rape Delija апр 23, 2012 at 23:48

Ma nije Evandro bio bas tolki los, pogledaj dao 10 gola i nekoliko asistencija, ipak je vezni igrac

Reply
Realan апр 24, 2012 at 08:20

Ne nekoliko vec 7-8 asistencija

Reply
marv апр 24, 2012 at 14:06

sta ce nam sad prebrzi milijas?

Reply
micho9 апр 23, 2012 at 21:35

eeeee, opet me cenzurisali.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 21:36

Shone je, hteo sam da ogovorim micho9 ali me nisu dozvolili… 😀

Reply
micho9 апр 23, 2012 at 21:34

micho9
Ja ne mogu da vjerujem da ti je neko dao plus, s obzirom na ono što si napisao.
Odgovor:
Meni samo nije jasno kako ljudi mogu da budu toliko zabludjeni. Jednom im se kaze da je Milivojevic najbolji i taj cove moze da izadje na teren i da odlezi 90 minuta i on ce ponovo biti najbolji.
Jedini razlog za moje enormno glupiranje je to sto ne mogu da se pomirim sa tim.

Reply
micho9 апр 23, 2012 at 21:42

Nemoj da mi koristiš nick, nije pošteno. Ja te nisam vrijeđao. I nisam ti kriv što su te cenzurisali.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 21:46

Ma jok bre, samo sam hteo da kopiram tvoj nik i komentar pa u istom komentaru da odgovorim na njega ali sam greskom tvoj nik ubacio i u komentar i na nik.
A sto se tice vredjanja, pokusao si me uvrediti, nisi uspeo.
Jer nista uredljuvo mi ti neces reci sto ja vec za sbe ne mislim, tako da dzaba pokusavas da me uvredis.

Reply
Bosko апр 24, 2012 at 14:25

hahahaahha kralju
„nista uvredljivo mi neces reci sto ja vec ne mislim za sebe,tako da dzaba pokusavas da me uvredis “
dobro je sto ne moze da te uvijedi…
isti slucaj sa mnom brate,ako nista bar nisi jedini 🙂 pozz

Reply
Alex Krycek апр 23, 2012 at 21:32

Kakvi Trajkovic i Kecojevic pogotovo, nama treba brz stoper ako Tosic ode!

Reply
pljevljak апр 23, 2012 at 21:29

milijas ninkovic jankovic, ma oni ne zele da se vrate u zvezdu, zasto bi npr iz serie a premier lige dolazili u srbiju. Zvezda je institucija ali dovodjenje ovih fudbalera bez vece podrske gasproma je nemoguca misija.

Reply
delija86 апр 23, 2012 at 21:39

A tamo su otisli iz brazila pretpostavljam!

Reply
E pa апр 23, 2012 at 21:52

Milijas je sad u Cempionsipu

Reply
r16 апр 23, 2012 at 21:29 Reply
IgOr апр 23, 2012 at 21:07

Vidim da mnogi spominjete Trajkovica, ja ne bih imao nista protiv da dodje. samo ima uvek ono „ali“… moje misljenje je da nama treba brzi stoper od njega, nesto poput Tosketa koji me odusevio kako igra na stoperskoj poziciji… maksimovic-trajkovic, nema sta harali bi vazduhom jaki su u duelu samo nemaju tu brzinu, vidi se i sada da Tosic brine o tome, uvek nadoknadjuje nesto sto maksa ne moze da stigne.. A s obzirom kako igramo i da se skoro svi brane protiv nas i igraju na kontre mozda bi bio upravo to bio problem ako dodje Trajkovic..

Reply
r16 апр 23, 2012 at 21:22

Kad imamo brzinu zasto nemamo visinu,kad imamo visinu zasto nemamo brzinu-i tako unedogled.

Reply
Boky апр 23, 2012 at 21:06

Da vratimo mi Boška Jankovića, vidite kakva je situacija u Đenovi…

Reply
Dexa апр 23, 2012 at 21:17

Auuu brate, Lazovic desno, Kasalica u sredini i Bole levo! Pa dupla krunaa!!!

Reply
milos 90 апр 23, 2012 at 20:58

Sinovi moji Trajkovic vam je kao Maksimovic,al nebih imo nista protid da dodje.Radujem se dolasku Pauljevica,bolji je od Mikica 3 puta,treba da pokusamo da zadrzimo Lazovica,ako nemozemo onda Knezevica da dovedemo .
P.S Kolko sezona ostaje Borha? treba malo da igraju i Ozegovic i Asamoa 😀

Reply
alex86 апр 23, 2012 at 21:28

Borha je na pozajmici do januara 2013 godine,ali ja se iskreno nadam da ce ista biti raskinuta jos u junu.

Reply
realan апр 23, 2012 at 21:44

Borha ostaje do Januara na pzajmici a posle..

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica апр 23, 2012 at 22:14

Borha je na pozajmici do leta iduce godine,a ne do januara…

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 20:55

Odgovor mladji
Opusteno, video sam gresku. Ali ljudski je gresiti.
I samo da ti kazem ja sam jednom u zivotu bio na stadionu, nazalost na partizanovom, bio sam na severu. Nisam ja sad neko ko ce se hvaliti da ide na sve utakmice i da je uvek na severu. Jbg, ima ljudi koji nisu u mogucnosti da cesto idu na utakmice.
Ja sam mozda najlosiji navijac Zvezde, kako i nisam kad u zivotu nisam bio na Marakani ali ja sve Zvezdine utakmice sagledam bar na tv-u za razliku od nekih koji je prate samo na stadionu i o Zvezdi razmisljaju samo kad pevaju Zvezdine pesme.
Kopiram ga radi lakse uocljivosti.

Reply
Ariljac апр 23, 2012 at 20:54

Ovo je u redu za Pauljevica ali vidim da se ovde po komentarima potencira odlazak Tosica sto nikako nebi bilo dobro jer su se taman malo uigrali i onda bi Maxa morao ponovo da se uigrava sa nekim novim a to dugo traje…Najteze je odbranu uigrati..ZVEZDA U SRCU!

Reply
micho9 апр 23, 2012 at 21:03

Za nas je trenutno najvažnije da sačuvamo ovaj sastav. Tu pre svega mislim na Lazovića i posebno TOŠIĆA, jer njegovo iskustvo ne može nadoknaditi ni Kecojević(koga izuzetno cijenim kao igrača). Naravno da treba i dovesti neke igrače, kao npr. Pauljević, jer će Mikić otići. Možda nam najviše treba špic, pravi strijelac, golgeter i naravno dobar iskusan organizator igre (najbolje bi bilo Ninković). Dakle, desni bek, organizator i špic.

Reply
Ariljac апр 23, 2012 at 21:13

Potpuno se slazem!

Reply
Alex Krycek апр 23, 2012 at 21:24

Kakav Kecojevic, rupcaga, bandera,gluperda spora!

Reply
micho9 апр 23, 2012 at 23:02

Ma nisam ni mislio da ga treba dovesti, nego ga svi nešto pominju, njega i trajkovića, pa ajde reko da im ne protivrječim. A posle skontam da ako ostane Tošić imamo osim njega Maksu, Krnetu, Daču i mladog Spajića koji će biti priključen. A naravno tu je i uvijek sigurni Mićko, ako zatreba nedaj bože. Ne trebaju nam ni Kecojević, a pogotovo Trajković. Napisao sam koje tri pozicije su nam potrebne.

Reply
Alex Krycek апр 24, 2012 at 18:38

Rekao si da ga izuzetno cenis…

micho9 апр 25, 2012 at 16:13

Rekao sam da ga cijenim, ali nigdje nisam pomenuo da ga treba dovesti. Mislio sam u tom smislu kao da nije ni bitno kakav je igrač, ali posle sam objasnio da nam ne treba. Dobar je na svojoj poziciji i u svom klubu, ali nije kvalitet za ZVEZDU.

jagodina navija za zvezdu! апр 23, 2012 at 22:15

kecojevic je veliki grobar 😉 ne treba nam.

Reply
Delije KG апр 23, 2012 at 20:53

Delije prvi put pisem ovde ali dugo citam komentare i vidim da se sve pisu hvalospevi o Zvezdi a retko koja kritika,ne znam dali je to cenzura ili ako neki komentar nije podoban lupaju mu se minusi.Kao prvo FK Crvena Zvezda mora da dovede 2,3 iskusna igraca ako mislimo da uradimo nesto u Evropi i da uzmemo titulu naredne sezone!I treba nam SPIC(devetka)kao sto je bio Pjanovic i Drulic koji ce dati po sezoni 20,25 golova…setite se samo Panceva ili Bore Cvetkovica.Borha je vama igrac za Zvezdu?!Ok gradi se cuva loptu,bori se itd…ali treba nam kao sto sam reko gol masina kao sto npr Falkao iz At.Madrida(ok nemamo pare za to,ali niko ne moze da me ubedi da u okruzenju nema mladog igraca za Zvezdu sa kojim treba raditi par sati dnevno i stvoriti zver od igraca.Svestan sam ja da je nas klub godinama urusavan,i ne samo FK nego i KK,VK i sad RK(koji ne mogu da razumem da ne postoji osobe u SD Zvezda koji taj problem mogu da rese,kao da je u pitanju milionski dug)!I da se dotaknem teme urusavanja celog SD,prosto ne mogu da verujem da 11 godina ne mozemo da prismrdimo komsijama u basketu,vec 5 godina nas u fudbalu terorisu(cast momcima sad za Kup),u vaterpolu nzm ni ja koliko godina za redom uzimaju titule,evo sad i rukometu 2 godine a mi pritom nam se oduzimaju bodovi zbog dugova!Zar ne mogu Delije da okupe celo SD pred start sledece sezone u svim sportovima i jasno i decidirano kazu da zahtevamo od vas koji nosite grb Zvezde na dresu da se kao lavovi borite i da vratite slavu Crveno-bele porodice,da mi malo likujemo nad komsijama!Malo je duzi komentar i verovatno ce da izazove oprecne komentare,ali sam morao jer ovo je vise ne vodi nikuda.Svake sezone sve isto na pocetku hvalospevi o tome kako dolaze Zvezdine godine i na kraju cujemo o dominacija komsija u svim vecim sportovima(cast OK koji godina kako tako uspeva da se odrzava)…sa nadom da cem nam bog vratiti ove godine patnje(u vidu npr neke evropske krune:) srdacan pozdrav!ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

Reply
Ariljac апр 23, 2012 at 20:57

Trebao bi cesce da pises jer ti je komentar na mestu! 😉

Reply
Delije KG апр 23, 2012 at 21:46

Hvala brt i od sad cu cesce da pisem jer me DUSA boli u kakvom je stanju nase SD u zadnji par godina,kao je neko namerno urusavao nasu svetinju!Niko ne moze da me ubedi da FK u dugovima do guse,KK isto,VK je bukvalno startovao kao nov klub,evo sad i RK!Dace bog da nam se makar za pocetak vrate titule u fudbalu i basketu a posle i ostalo!ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE

Reply
spawn апр 23, 2012 at 22:02

odbojkaski klub nema vesice,lukice,butulije…u upravi pa onda i ima rezultate.oni da udju u streljacki klub Jasna Sekaric i Jelena Arunovic ne bi mogle nista osvojiti

Reply
Vlada Tosic апр 24, 2012 at 01:14

Jasna Sekaric i Zorana bi se prebacile na Counter Strike 😀

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 23, 2012 at 23:40

Delije KG-Svaka cast druze na komentaru!I ja sve to isto vidim kao i jos puno nasih crveno belih saboraca ali me samo zanima zasto smo ovoliko pasivni?Zasto se ne okupimo ispred vlade Srbije i izrazimo revolt?Franjevci su to uradili kada im je fk bio ocaj i posle toga je u njihov klub poslat vole,a ostalo je istorija!!!Napred Zvezdo

Reply
Budva апр 23, 2012 at 20:50

Treba dovesti Stefana Mugosu iz Buducnosti,mladi reprezentativac Crne Gore,ima 20 godina,odlican je igrac,spic.Znam da tu imamo Borhu,Kasalicu,Ozegovica,i Asamou ali ovaj momak je fantastican i njihov je kapiten.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 20:39

Admine pusti me predhodni komentar uvredljiva rec je na moj racun.

Reply
Positive vibration апр 23, 2012 at 20:37

Bajkovic-Pauljevic Maksimovic Kecojevic Mladenovic-Mijailovic Milivojevic Milijas-Milunovic Kasalica Lazovic.E ovakva postava da nam bude u kvalifikacijama pa posle ako prodaju Lazovica,da dovedemo Knezevica,a bez sumnje odbrana bi nam bila najbolja u ligi.

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica апр 23, 2012 at 20:55

Sve je super…samo bi vise voleo umesto Kecojevica da igra Trajkovic…

Reply
Positive vibration апр 23, 2012 at 21:02

Pa voleo bih i ja,ali tesko ce ga Vosa pustiti,a Kecojevic je u OFK-i i oni bi ga lagano pustili kod nas a i za manje pare bi ga doveli nego Trajkovica.

Reply
Alex Krycek апр 23, 2012 at 21:26

Ogroman minus zbog KeSojevica

Reply
Transferi апр 23, 2012 at 20:34

Lepo je rekao neko,dovesti Milijasa kod nas ce uvek da igra,bice kapiten,vratice se u svoju zemlju,a i nama treba iskusan igrac sa dobrim sutem umesto Evandra.I lepo je rekao da treba dovesti Kecojevica odlican je igrac.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 20:38

Apelujem na ljude koji se ne razumeju i ne prate fudbal, da ne ostavljaju komentare.
Neko je pomenuo tog Kecojevica i sad se samo prica o njemu. Ima dosta boljih stopera od njega. Ista situacija kao i pre par meseci kada je neko pomenuo Petkovica i svi su pricali o Petkovicu, jedino nenormalni ShoNe pomenu nekog Pauljevica. Tad su me isto pravili debilom, a danas svi pricaju o Pauljevicu.

Reply
OK апр 23, 2012 at 21:54

Ti si prvi cuo za Pauljevica,niko drugi nije i ti si najpametniji,aj sad na spavanje.

Reply
Kizami апр 23, 2012 at 20:30

Феноменалан играч….!!!

Reply
Raka Delija апр 23, 2012 at 20:17 Reply
alex86 апр 23, 2012 at 20:35

Ako sam ja lepo razumeo oni nece da prodaju Mojsova i Trajkovica ni za koje pare ovog sveta,ali cine mi se da foliraju,prodace oboicu za male pare.Doci ce u istu situaciju kao mi sa Viloticem,nudili smo ga svima,ali nismo uspeli da ga uvalimo nikom.

Reply
Luka Milivojevic апр 23, 2012 at 20:16

Pauljevic je dobar, mada prvi put cujem za njega. Sve ranije sto sam cuo o njemu je iz komentara sa ovog sajte. Ali kako ljudi pricaju verujem da ce uz Luku biti vodja ekipe.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 20:34

Valjda vam je sad malo jasnije.
Da sam ovaj komentar mapisao pod svojim nikom, bio bi totalno drugacije ocenjen.
Jednostavno ovde ima ljudi kojima nik vise znaci od sadrzaja komentara.
Ljucka ogranicenost je veca od neogranicenosti kosmosa.

Reply
mladja апр 23, 2012 at 20:39

A tvoja pismenost je, izgleda, još ograničenija.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 20:41

Preciziraj mi tvoju tvrdnju.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 20:44

Ajde i ta“ljudska’, je veoma zanemarljiv previd. Ovde ima i dosta gorih gresako na koje se ne upire prstom.

mladja апр 23, 2012 at 20:46

Ne piše se ljucka nego ljudska. E šta si doživeo, da te cigan uči pravopisu…. 🙂 Sad ceš biti najpametniji na jugu. 😀

ShoNe апр 23, 2012 at 20:53

Opusteno, video sam gresku. Ali ljudski je gresiti.
I samo da ti kazem ja sam jednom u zivotu bio na stadionu, nazalost na partizanovom, bio sam na severu. Nisam ja sad neko ko ce se hvaliti da ide na sve utakmice i da je uvek na severu. Jbg, ima ljudi koji nisu u mogucnosti da cesto idu na utakmice.
Ja sam mozda najlosiji navijac Zvezde, kako i nisam kad u zivotu nisam bio na Marakani ali ja sve Zvezdine utakmice sagledam bar na tv-u za razliku od nekih koji je prate samo na stadionu i o zvezdi razmisljaju samo kad pevaju Zvezdine pesme.

ShoNe апр 23, 2012 at 20:58

I nije mi jasno da pismenost mozes da procenjujes na osnovu jedne greske?!

Reply
mile апр 23, 2012 at 21:05

Nije stvar kako si napisao, vec ono sto si napisao!!! Cim si grobar, nepismen si :))))
Palamudis brate mnogo. Nekad si naporan i ako si „REALAN“. Vas „al realno“ mi je preko glave.
Nek si ti nama ziv i zdrav i nek si jedared bio na SEVERU, ali si zato ovde sveprisutan. Idi malo na sever, mozda ti nece trebati 100 komentara dnevno da dokazes svoju „ljubav“ prema Zvezdi.

micho9 апр 23, 2012 at 20:48

Jel ti stvarno misliš da te nisam provalio. Zato i imaš ovaj 1 minus.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 21:18

Tebi svaka cast, drago mi je da ima realnih ljudi, koji ce na komentar staviti minus zato sto su me provalili a ne zato sto im se ne svidja komentar.

Reply
micho9 апр 23, 2012 at 21:23

Ja ne mogu da vjerujem da ti je neko dao plus, s obzirom na ono što si napisao.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 21:30

Meni samo nije jasno kako ljudi mogu da budu toliko zabludjeni. Jednom im se kaze da je Milivojevic najbolji i taj cove moze da izadje na teren i da odlezi 90 minuta i on ce ponovo biti najbolji.
Jedini razlog za moje enormno glupiranje je to sto ne mogu da se pomirim sa tim.
Jasno je meni da sam dosadan, i sam sebi bi lupio minus da mogu jer to vecina ovih ironicnih komentara zasluzuje.

delija86 апр 23, 2012 at 20:12

Mnogo me zanima zasto mi do sad nismo igrali neku prijateljsku utakmicu sa nekim slabijim rivalom gde bi sansu od prvog minuta dobili rezervisti,imamo 30 igraca u protokolu a svega njih 15 igra konstantno

Reply
Luka апр 23, 2012 at 20:39

igrali do sada: bajko, mikic, toske, maksa, krneta, petko, mladenovic, micko, kadu, evandro, cava, laza, vesovic, miric, milivojevic, borha, milunovic, kasalica… povredjeni ili van takmicarskog ritma: perovic, paseko, cosic i mihajlovic… igralo je jos nekoliko igraca ali su imali malu minutazu… ostalo je jos oko 10tak igraca, od toga 2 golmana… znaci u ovom paklenom ritmu koji igraju subota – sreda – subota, treba naci mesta za jos jednu prijateljsku utakmicu da bi igralo jos 6-7 igraca, uglavnom mladjih od 20 godina i da bi se uopste mogla odigrati moraju da budu potpomognuti ovima iz prvih 18… mislim da nema potrebe, procenio je sve robi na pripremama. a i sad kad je -10, moze da pusta po dvojicu – trojicu na svakoj do kraja u prvenstvu i to bi im bilo sasvim dovoljno…

Reply
DS 1989 апр 23, 2012 at 20:07

jos da dodje Trajkovic iz Vos i to bi bilo to
Bajko
Pauljevic,Maksimovic,Trajkovic,Mladenovic
Mijailovic
Milivojevic,Evandro
Lazovic,Kasalica,Milunovic
a klupa
Kirovski,Stojkovic,Tosic,Dimitrijevic,Paseko,Jankovic,Ozegovic

Reply
micho9 апр 23, 2012 at 20:11

I po tebi bi Tošić sjedio na klupi, a ovaj Trajković bi igrao.

Reply
Prelazni rok апр 23, 2012 at 20:29

Za*ebi Jankovica,mozda i Evandra.

Reply
darko апр 23, 2012 at 20:53

Nemoj sad svi kao kakav jankovic rupa ovo ono…niste ni svesni kakav je to igrac,imam drugara koji je 94 godiste i rekao mi je da je mnogo mnogo dobar…a i imate klip neki sa derbija klinaca pa vidite !!!!

Reply
E pa апр 23, 2012 at 21:06

Ovako,nisam rekao da je Jankovic los ali ga ne racunam zato sto ide u Romu i zato sto je mutav i ne sme da kaze majci gde hoce da igra.Uostalom imam i ja druga koji igra sa njim u ekipi igra desnog beka,i kaze da Jankovic ne zna da igra,bolji je Savicevic.

Reply
jaz апр 24, 2012 at 02:14

Savicevic je najbolji plej u Srbiji iako ima samo 18 godina,ali izgleda da nemaju dovoljno hrabrosti da ga gurnu u vatru.Tako je to u zemlji Srbiji,bolje tudje pa jos i da se dobro plati,a ovi nasi neka putuju…

micho9 апр 23, 2012 at 21:27

Uopšte nije bitno kako se zove, dal Janković, dal Ožegović ili neko drugi, za prvi tim će igrati kad bude bolji od ostalih. Ne može se za ZVEZDU igrati zato što je mlad i perspektivan, mora biti bolji od ostalih.

Reply
Nemanja апр 23, 2012 at 22:27

Ma jankovic je jos decak de ce on da se rve tamo sa tintorom od 205 treba jos da ojaca fizicki

Collonelo апр 23, 2012 at 21:16

Za jevropu…Bolje da Milivojevic igra zadnjeg veznog jer je Micko jos mlad a i Milivojevic ima mirniji tacniji i bolji pas i to je vazno za jevropske standarde.Inace po meni bolje da Toske igra stopera jer je srcaniji i bolje je uigran sa Maksom a na sredini bi trebalo neki skuplji plej jer ako osvojimo kup valjda ce i ovi sponzori da se otvore pa ako velim da ako vec igramo da ne sluzimo samo za gol razliku nego da se prokurcimo i mi malo a ove glodare da deremo ko od sale jer su mnogo poleteli !!! 🙂

Reply
markoczv апр 23, 2012 at 21:23

e moj druze izbacujes tosica koji je za ovaj klub ostavio srce na terenu i ubacujes nekog trejkovica koji igra u vosi,realno da su on i mojsov toliko dobri nebi vosa primila toliko golova u ovoj polu sezoni!!!!mislim da nama treba jos jedan omladinac koji bi dobijao sansu sa klupe ko ove sezone krneta od koga ocekujem dosta vecu minutazi sledece sezone…..

Reply
Dalibor апр 23, 2012 at 20:07

Daj boze da dodje Pauljevic umesto ovog Mikica

Reply
Mani апр 23, 2012 at 20:05

Pauljevic ako dodje super, moze na Mikicu da se zaradi a imamo solidnu zamenu malog Stojkovica. U napadu smo dobri, lepo je sto imamo dva razlicita spica, Borhu i Kasalicu ali treba pustiti malo i Ozegovica i Asamou da vidimo kakvi su. Filip Knezevic je dobar ali bolje je pokusati zadrzati Lazovica bar do zime ako ne celu sezonu… Lepo bi bilo kad bi mogao da se vrati Milijas, ali bi onda verovatno otisao Dimitrijevic… A za stopera mislim da bi se odlicno uklopio Jagos Vukovic, visok, jak, zvezdino dete, sa iskustvom… Kazete pravimo mlad tim za buducnost?! Slazem se ali ta buducnost mora da bude u vidu titule sledece sezone i igranja u LE, ali da bi to uradili neophodno je da pored mladih igraca bude poneki iskusniji kao sto su recimo, Tosic, Milijas, Vukovic, Perovic… Jer sa celim timom ispod 22 godine necemo ni sledece sezone uzeti titulu!!! Robi je ovo lepo zamislio i mislim da ovaj tim sa par kvalitetnih i iskusnih pojacanja koja sam naveo jednostavno mora da gazi!!!! 😀

Reply
Dusan апр 23, 2012 at 20:03

Pauljevic je strasan igrac, daj boze da dodje umesto mikica koji je los.

Reply
delija86 апр 23, 2012 at 20:03

A zbog cega je onda pre neki dan ovde objavljeno tj preneseno da su pregovori sa Knezevicem u zavrsnoj fazi,ako sad to nije tacno,receno je da toga vise nece biti,tj da vise nece biti razocarenja medju posetiocima sajta! Tako da ja ne verujem dok ne bude zvanicno!

Reply
Zvezdas апр 23, 2012 at 19:58

Pitanje za ADMINA! Znam da nema veze sa pricom oko ovih igraca…ali gde je Asamoa?! Jel’ znate kad ce da igra, i hoce li uopste igrati? Sve se nadam da Prosinecki nece da ga koristi jer je tako dobar igrac da se boji da ce mu ga neko uzeti pre sledece sezone 😀 Molim vas za odgovor, hvala 🙂

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 19:56

Joj kada bi samo imali srece da dovedemo jos jednog veznog bar upola losijeg od Milivojevica sigurno bi osvoili Azijsku ligu sampiona.

Reply
Sivi kamion crvene boje! апр 23, 2012 at 19:58

Ti il’ si daltonista ili namjerno dolazis na pogresan sajt.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 20:04

Ti il si u minusu sa inteligencijom il ne umes da citas mimo standarda…. … …. …. ….

Reply
Prelazni rok апр 23, 2012 at 19:34

Pored Pauljevica,kad vec ne mozemo Ninkovica,doveo bih Milijasa jer su mu ovi njegovi ispali u drugu ligu,a i ne igra dovoljno,i trece pojacanje bi bilo na stoperu i neka to bude Kecojevic,i ja sam zadovoljan prelaznim rokom.Znaci Pauljevic,Kecojevic,Milijas.

Reply
Zvezdas Rijeka апр 23, 2012 at 19:56

Fino bi to bilo, ali računaj da Milijaš i u drugoj ligi Engleske može da primi platu bar 600-700 hiljada ako ne i više, tako da..
Bilo da se radi o njemu, Ninkoviću ili nekom trećem „jakom imenu“ bez minimum 500 hiljada po sezoni, nema od toga nista.

Reply
Raka Delija апр 23, 2012 at 20:02

Jeste,ali tame će za te pare sedeti na klupi ili tribinama i skapavati se,a kod nas bi igrao non-stop.

Reply
Prelazni rok апр 23, 2012 at 20:31

Da ali,sigurno ima zelju da se vrati u svoju zemlju,u svoj grad,svoj klub,gde ce da prica svoj jezik,i gde ce igrati konstantno i gde ce biti kapiten.

Reply
Alex Krycek апр 23, 2012 at 21:21

Kakav bre Milijas, kao da nemamo dovoljno sporaca u timu?!

Reply
OK апр 24, 2012 at 15:19

Ne smaraj vise,Milijas je kralj !!!

Reply
era апр 23, 2012 at 19:28

Super sto je Pauljevic blizu dolaska, stvarno je odlican fudbaler. Zamislite kakav ce biti u Zvezdi, ako onako gazi u Hajduku iz Kule. Tamo nema ko ni da ga izbaci u prostor i jos igraju defanzivan fudbal. Sto se tice Knezevica, mnogi kazu da je maneken i da se bahato ponasa na terenu. Ja sam za njegovo dovodjenje, jer ima kvalitet, a ukoliko bude bahat zavrsice kao Vilotic. Ninkovica bi verovatno mogli samo na pozajmicu da dovedemo. On je Zvezdas i ima kvalitet, ali ako vec pravimo tim za buducnost neka ga pravimo sa mladim igracima, a i ne vidim bas potrebu za dovodjenjem veznog igraca, jer su tu odlicni Milivojevic,Evandro,Mijailovic,Kadu,Čava. Gledao sam utakmicu Vojvodina-Borac i Katai nije nista pokazao.

Reply
era апр 23, 2012 at 19:35

I zaboravio sam da kazem da trebamo kako znamo i umemo da zadrzimo Lazovica. Nadam se da ce Robi uspeti da ga ubedi da ostane bar jos jednu sezonu.
I sto rece Raka Delija treba iskoristiti katastrofalnu situaciju u Vojvodini.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 19:37

Alo covece Evandro je najlosiji igrac u Zvezdi. Ajde da kaezemo da Milivojevic valja ali o ne moze da igra sam, treba mu jedan slican njemu ili Ninkovic. Ako ne dovedemo nikoga jedino Dimitrijevic moze da igra u tandemu sa MIlivojevicem ali i on je daleko losiji od Luke tako da ni luka ne moze da pruzi maksimum bez jednog dobrog igraca pored sebe.

Reply
delija86 апр 23, 2012 at 19:49

Jos samo zemunac fali

Reply
shoNE апр 23, 2012 at 19:53

majstore,pa nije valjda da kredes nick??

Reply
shoNE апр 23, 2012 at 19:54

😉

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 19:59

Majstore, ja sam ovde od Bog zna kad i nik ShoNe koristim kad kad su me banovali sa nika Nenad14.
Sto je najaca fora kad su mene banovali sa tog nika neko je pisao komentare u moje ime (Nenad14) ali ne samo u moje ime vec i u mom stilu.

Reply
shoNE апр 23, 2012 at 20:08

razlika je i u nama i u nicku 😉
cool

ShoNe апр 23, 2012 at 20:13

Velika je razlika. Ja nik nisam ni pomenuo, ti si. A znas li u cemu je razlika?

zokinho апр 23, 2012 at 19:55

zadnja linija Pauljevic, Maksimovic, POJACANJE, Mladenovic…zadnji vezni Micko, ispred njega Milivojevic i Lazovic, krila kasalica i milunovic, i borha spic ali mora se bolji spic dovesti koji ce da daje golove, iako borha skida veliki teret nekad sa drzanjem lopte, to ne pali u evropskim utakmicama…a evandra poslati da trci krugove, samo trcanje samo trcanje, kondicije mu nabiti, i onda da gledam el maestra kako treba, a ne da mi se vuce kao ja po terenu…

Reply
Zvezdas Rijeka апр 23, 2012 at 20:01

Ništa od toga brate, Lazović nije ni 20% učinkovit kao srednji vezni u odnosu na krilnu poziciju.
On nije playmaker nego krilni napadač i šteta je trošiti ga na bilo kojoj drugoj poziciji.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 20:01

Slazem se sa tobom, najbitnije da ne igra Evandro.
Jos kada bi mogao nekako da se izbrise njegov skromni doprinos, da se sve izbrise kao da nikad nije bio u nasoj Zvezdi.
Jeste da bi sa brisanjem njegovog skromnog doprinosa ispali iz kupa i bili na petom mestu u ligi ali on nije za nasu Zvezdu i tu je tacka.

Reply
micho9 апр 23, 2012 at 20:04

Ako te opet banuju ti stavi nick Evandro, da znamo da si ti. Pozdrav.

delija86 апр 23, 2012 at 20:05

Ti ako si zvezdas onda nisi normalan

ShoNe апр 23, 2012 at 20:09

Ma opusti se…

peci123 апр 23, 2012 at 20:46

Evandro je nas najbolji igrac,mozete pricati sta hocete decko zna znanje.

Reply
njuma_njuma апр 23, 2012 at 19:22

Kakav bre Trajkovic… Mi igramo sa odbranom na 40m od gola, a on je toliko spor da bih ga i ja sa 95kg pretrcao da igram spica za protivnicku ekipu…

Reply
micho9 апр 23, 2012 at 19:50

bravo.

Reply
Alex Krycek апр 23, 2012 at 21:17

To je tacno…treba nam jedan brz i jedan visok stoper, kao sada sto imamo…kao Barsa sto ima Pujola i Pikea…tako da, umesto Tosica mora doci neki bivsi bek..

Reply
alex86 апр 23, 2012 at 19:21

Bravo za MCZ,odmah demanti,a ne ko ranije,puste novinari neku „buvu“,mi se obradujemo i na kraju razocaramo,jer naravno na kraju ne bude nista od cele te price.Ovo za Pauljevica je super,decko je odlican igrac,po meni je mnogo bolji od Mikica.Pitanje za admina,bas me zanima da li idu Evandro i Borha na leto,konkretno da li ima zainteresovanih klubova za njih?

Reply
Драган апр 23, 2012 at 19:26

Рано је за те приче пре краја сезоне.. Нема потребе да играчи сада мисле на било шта сем на утакмице до краја.

Reply
alex86 апр 23, 2012 at 19:36

Sve je to OK,ali ako i sledecu sezonu pocnemo sa Evandrom kao centralnim veznim i Borhom kao napadacem,onda smo ga „ugasili“!!!

Reply
DUSAN SILNI апр 25, 2012 at 01:19

moje vidjenje svega ovog je da su posao sa hajdukom zavrsili pa su zato rekli da je moguce a da sa ostalima jos traju pregovori pa govore da nema nista od toga kako nebi dobili konkurenciju i digli im cenu.

Reply
ShoNe апр 23, 2012 at 19:21

Znaci nista od Ninkovica, osudjeni smo na propast. Jednostavno Milivojevic nema sa kim da igra Evandro je totalno neupotrebljiv, a Milivojevic ne moze sam da kreira npade, ako i dalje bude igrao Evandru nikad nista necemo uraditi. Kada bi nasli jos jednog kao Milivojevic imali bi sanse da prodjemo grupnu fazu nekog evropskog takmicenja.

Reply
madness2233 апр 23, 2012 at 19:25

Laza u Kijev za pare,a Ninkovic na pozajmicu 1 god u Zvezdu-ukrajinci davaju pare za platu.Kad istekne pozajmica istekne mu ugovor,i dodje free,a Knezevic kao zamena.

Reply
DS 1989 апр 23, 2012 at 20:04

a ukrajinci su toliko glupi da ga placaju godinu dana pa da dzabe dodje u Zvezdu gledaj malo realno a zasto bi dali Lazovica

Reply
zokinho апр 23, 2012 at 19:59

koliko ljudi nezna fudbal vidim po minusima tvog komentara…

Reply
Alke апр 23, 2012 at 19:20

Postoji sansa da dodje i Knezevic! Licno je rekao da postoje price i da ce se jos videti… Ovo vam sa 100% tacnosti kazem…

Reply
Raka Delija апр 23, 2012 at 19:10

Ево неки македонски портал објављује да је партизан у завршним преговорима са Мојсовим.Пошто сте проверили за Катаиа да неће доћи дај да и ми мало искористимо њихово расуло да узмемо Трајковића.Иначе за Пауљевића то би било супер,дај Боже да дође.

Reply
madness2233 апр 23, 2012 at 19:16

Valjda ce i nas neko cuti danas :D.Ako je istina da je Robi isao u Ns,pre par meseci ubedjen sam da bi sad mnogo lakse zavrsili taj transfer.

Reply

Leave a Comment