Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Срећан Ђурђевдан

Фудбалски клуб Црвена звезда честита данашњу славу Ђурђевдан свима онима који славе. У освит дана након велике победе, желимо вам да са својим најближима у здрављу и срећи прославите данашњи дан, који је кроз историју црвено-белих, увек био симбол успеха и радости нашег клуба.

Уз уверење да ће се култни хит „Бијелог дугмета“ и у наредним годинама и деценијама орити нашом Мараканом, и да ће се вратити славни дани…Живели. Дан посвећен Светом Ђорђу је такође крсна слава нашег фудбалског клуба и слави се увек 6. маја.

Пролеће на моје раме слеће…

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

4 comments

Звезда шампион 30+, толе лопове убиј се. мај 6, 2012 at 22:17

Срећна слава,радосни дани, треба се присетити и 100 дербија данас, мада ово и није одувек званична слава клуба, већ доласком Лукића и Весића је наметнута као и у КК да буде, иако је Св Никола био слава пре тога, жути весић је славу жуте странке наметнуо и нама као што је и пожутео (позлатио) грб Звезде који је у време шампионске Звезде био округао и плав, а видимо да титулу освајају само одбојкаши који су задржали плави грб. Али добро, ,најбитније да смо пекинули ову црну серију и да је наш период непобедивости у дербијим дужи од глодарског, и то онај од 1963 до 1967 а камоли овај скори од 2001 до 2007. значи имају неизлечив комплекс дербија и велике Звезде који ће да буде још већи у наредним сезонама кад уништимо мали клуб и толетову багру и будемо шампиони првака свим средствима рата за титулу.

Reply
Nedjo Pljevlja мај 6, 2012 at 18:07

Mustafa, druze, proveri da li ti je knjizica overena i javi se, hitno, u najblizu ordinaciju… Vidis mustafu, procitas mu izjavu, i uzivas.. Sajsi mustafaaaaaaaaaaaaaaa…:))))))))))))))))))

Reply
Zelja93 мај 6, 2012 at 15:15 Reply
Vladimir мај 6, 2012 at 17:27

Posle tri poraza… ma daaa slucajnost 😀

Reply

Leave a Comment