Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Просинечки: „Срамота!“

Дуго после срамног пораза нашег клуба од словеначког друголигаша, Роберт Просинечки није могао да се смири и сабере мисли. То је учинио тек након што је одржао састанак са играчима, по доласку у хотел “Рогла”.

„Мислим да нас је све срамота. Тачније, сигуран сам да нас је све срамота. Кога није срамота због овога што се догодило, не треба да буде у Црвеној звезди. Нећу да било шта објашњавам, нити да сабирам и одузимам, ствар је једноставна. Изгубили смо припремну утакмицу од друголигаша из Словеније и сносићемо последице, сви. Какве, и шта ће оне донети, показаће се у врло блиској будућности. У сваком случају ћемо наставити да тренирамо и спремамо се за Европу и шампионат, али мораћемо мало да погнемо главе и да се замислимо“, рекао је Просинечки.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

104 comments

fringe јул 2, 2012 at 10:03

J….. vas grobari. Oni su u drugoj fazi priprema. Al da je bruka i sramota jeste!

Reply
aleksa јул 2, 2012 at 02:56

Borha nije nikakav nedostatak moze se bez njega.Ali kad pogledam Lazu on se decko uopste ne trudi ,i to mi je najgore.Udarili ste mi onoliko minusa ,a samo sam rekao da robi treba da ide za njegovo dobro,jer moze da poludi.

Reply
aleksa јул 1, 2012 at 17:50

Pitanje za admine.Hoce li biti kazne za ove takozvane fudbalere.

Reply
delija јул 1, 2012 at 15:59

iskljuivo je prosinecki kriv, nema nama titule ni ove godine, a onda ce, nadam se, otici… koliko je djukic bio bolje resenje, bili bi prvaci sigurno, ali ne, zvezdin trener ne sme da vodi partizan.

Reply
dusan јул 1, 2012 at 16:25

ja se slazem da bi djukic u perspektivi bio veoma dobro resenje za zvezdu, i da su budalaastine da mi necemo nekoga ko je vodio partizan. s druge strane, mislim da je prosinecki ikona i da ga ne treba pljuvati. ovo je mnogo los i nekvalitetan tim koji je opterecen dodatno time sto se duguje pare igracima, tako da sta god radio sa njima dzaba je. da ovih nasih 11 istrce u dresu smedereva bez podrske sa tribina na kom bi mestu zavrsili ligu? ovo je profesionalni fudbal sto znaci da su pare neophodne da bi se nesto postiglo, a zvezda ima upravu koja ne moze pare da obezbedi. znaci – ne ocekujmo nista.

Reply
madness2233 јул 1, 2012 at 14:32

Maljkovic trener Cedevite,tako da Kari nadamo se ostaje

Reply
aleksa јул 1, 2012 at 14:30

Lupiti ih po dzepu mamu im je.em

Reply
steva јул 1, 2012 at 18:15

kako da ih lupe kad ne primaju plate, kolko para toliko muzike

Reply
aleksa јул 1, 2012 at 19:49

Pa mora da su im isplatili barem nesto.ONi hoce bez motike hleba pa ne moze.

Reply
Era јул 1, 2012 at 14:19

Jel se znaju potencijalni protivnici u 3. kolu kvalifikacija za LE?

Reply
Ariljac јул 1, 2012 at 14:13

I na proslim pripremama sam branio igrace i strucni stab jer pripremne utakmice i sluze da se isprobaju razne kombinacije i ostale zajebancije ali ovo sto se desava do sada mi se nimalo ne svidja…Protiv Olimpije sam gledao sa zakasnjenjem od pola sata(mozda i bolje) a ovu protiv Krskog nisam ali koliko vidim opet su kilavili…Ovo je nasa prelomna sezona i ako ne uspemo da uzmemo titulu kompletna uprava i Robi treba da podnesu ostavke…Za mene je Robi idealno resenje na vise godina ali rezultati odredjuju sve…E sad,rano je pricati o tome,sezona je duga,ovo sto se sad dogadja u klubu i sa timom mi se ne svidja sto ne znaci da necu biti uz Zvezdu svim srcem i u prvenstvu i u kvalifikacijama i u LE u ime Boga.Nama su otisla dva veoma bitna igraca,za oba su dovedene zamene,videcemo da li dostojne…Ovoga Jovanovica je Dejo preporucio,imam poverenja u njega jer se secam,cak,jednje njegove izjave kada je rekao „Savetovao sam celnim ljudima Zvezde da ne dovode Zemana-pogresice ali me nisu poslusali…“I kad Genije kaze da neko valja,onda valja..Za Babalja cemo videti…Uglavnom svi koji napadamo i igrace i trenera i upravu cemo biti uz Zvezdu a to je NAJVAZNIJE jer je Zvezda zivot!!

Reply
cira јул 1, 2012 at 14:11

Sramota i to velika,ne zato sto smo izgubili,vec zato sto nismo razbucali jednu drugoligasku ekipu i to slovenacke lige.Grobari su sa drugim timom razbili novog prvoligasa slovenije…njima nisu teske noge?Siguran sam da po kvalitetu igraca odskacemo od komsija,ali po zalaganju igraca i ljubavi prema klubu smo daleko ispod njih.Ima igraca koji ne bi izborili mesto ni u Sopotu,a kamo li u zvezdi i takve igrace treba prodati ili pustiti ih da idu kao slobodni igraci,samo da ih nemamo kao opciju.Mi brkamo loncice i igrace koji su nam potrebni iskljucivo kao rezerve(alternativa)ubacujemo u ekipu i ocekujemo da oni zadovolje,nikada nece zadovoljiti,jer nisu igraci tog kalibra.
Ne bih sada o imenima,jer mi je neprijatno,ali nekima se treba zahvaliti na igrama i dati im do znanja da je kraj.Zvezda nema igru,jer nema Inijestu,ili slicnog igraca,zvezda nema igru,jer nema vodju…nekoga ko ce povezati redove i cije ce lopte imati oci.Kupite kvalitet imace nista od nas ni ove godimw

Reply
ShoNara јул 1, 2012 at 14:06

Najbitnije je da izdrzimo, da se ne vratimo u vremena dva zadnja vezna i uzaludnog trosenja prostora na terenu.
Ako se sad vratimo u tradicionalnu i primitivnu formaciju 4-4-2, nikad nista necemo uraditi.
Jedino sto zameram Robiju je forsiranje pogresnih igraca, meni nije jasno kako Vukan Savic koji dosta pokazuje na pocetku mora da bude rezerva Milivojevicu koji konstantno slabo igra. Jasno se vidi da bez Mijailovica ne mozemo da igramo. Evandroce poceti fino da igra kad pored njega bude igrac koji ga moze ispratiti, a to moze biti samo zadnji vezni, a ne Milivojevic koji ceo zivit igra zadnjeg veznog. Pa nije sramota da najvece pojacanje bude prva rezerva za Micka koji e pokazao vrhunski kvalitet.

Reply
ShoNara јул 1, 2012 at 21:24

Koliko sam umoran ne mogu komentar da napisem kako valja… 😀

Reply
Quaresma јул 1, 2012 at 13:58 Reply
cile јул 1, 2012 at 13:51

Lukicu i kompaijo sta cekate?A meni je najzalosnije sto ima anvijaca zvezde koje podrzavavaju upravu.Verovatno 6 godina bez titule,nema lige sampiona,ulazak u ligu evrope je samo san,prodaju nam se najbolji igraci bez adekvatne zamene za njih,dug je sigurno povecan na jos 10 miliona duga,igraci strajkuju,dovodimo igrace od ranka stojica i faljija ramadanija a tu je i steva majami.U upravi je je vesic koji je unistio kosarkaski klub…i posle da vas pitamo mi smo zadovoljni sa ovim.Imao je lukic i dobrih stvari poboljsanje marketinga i ugovor sa gaspromom.Nekad smo bre igrali sa realom,barsom,milanom i nismo strepeli za rezultat a sada je doslo vreme da strahujes dali ces proci neki naftan.E moja zvezdo sta si docekala..

Reply
aikido јул 1, 2012 at 14:05

ja mislim da si ovaj komentar postovao i prije godinu-dve…nešto mi poznat…stanje isto-nepromijenjeno,komentar stoji,izgleda da će postati univerzalan..

Reply
Ariljac јул 1, 2012 at 14:15

Pisi „Zvezda“ VELIKIM slovom! 😀

Reply
cile јул 1, 2012 at 14:34

Ok ariljac 😀

Reply
Ariljac јул 1, 2012 at 14:37

😀 😀

Reply
Denis јул 1, 2012 at 16:22

Sta ti lupetas,kojih 6 godina,pa nije ova uprava kriva za propuste prethodnika,koji su samo gomilali dugove,pa sada ovi treba da vracaju. Dovodili pojacanja a nikoga nisu u potpunosti isplatili,a para od prodaje ni u prici. Sigurno je Lukic krivac za stanje i kada nije bio u klubu. Daj ne pisi o necemu u sta se ne razumes

Reply
steva јул 1, 2012 at 18:19

A koliki je to dug bio kad je Lukic dosao a koliki je sad, vidim da ti znas to sigurno pa bi voleo da kazes i meni da znam i ja koliko je velika ova uprava

Reply
dusan јул 2, 2012 at 18:24

lukicu, nemoj da se ljutis, sta ti je? pa koliko su placeni ti preplaceni igraci? hocemo li jednom saznati? pa sto ni protiv koga nisu pustene krivicne prijave? jel se to ivic talio sa igracima? ako jeste predajte ga policiji, tuzite ga za odstetu. pa sami ste rekli kad ste dosli da je dug 23 miliona, pa je onda posle par godina bio 32 miliona, sad vise ne smemo ni da pitamo koliki je. u sta su te pare ulozene? u servisiranje dugova? ako jesu onda bolje da se ugasimo odmah. onaj kljakavi tim sa lekicem, ninkovim i lazeticem je pojam za ovo sto danas imamo. sve gore i gore a on nije kriv nego su posle pet godina krivi prethodnici. malo morgen
se

Reply
madness2233 јул 1, 2012 at 13:51

Dve stvari koje treba spomenuti-bar su meni cudne..
Zar prvo ne bi trebalo da odradimo jedan deo priprema-snagu i kondiciju da steknu,pa tek posle da se krene sa uigravanjem?! Robijevi frajeri se bacili odmah na utakmice,nije ni cudno sto gubimo i sto cemo ja garantujem da izgubimo i od Kopra.
A drugo-koliko vidim najteza rec je Sramota Nas je.Nema nekih sankcija,ne racunam novine i red je da neko kaze nesto na tu temu,al pitanje dal ih deru finansijski.Lukic se smeska,trckara,igraci igraju basket,ko da ih boli…Ako gubimo ove meceve zarad nekih finansija,tipa juce kvota 1-1 bese 19. 🙂 ,onda je to druga stvar,ali..
Ofanzivni vezni nam treba podhitno-zaista su probili termine oko pojacanja,i zaista je krajnje vreme, Robi mora da menja sistem.Nisu ova 2 poraza strasni toliko ,ali ne ide vec gledamo 2 godine.Dajemo Mi golove pobedjujemo,ali nije to to sa ovakvim igracima.

Reply
bane јул 1, 2012 at 13:40

Jel se svi pravimo blesavi? Deo igraca bojkotuje igru zbog neisplacene love. Deo misli na prodaju, a deo jednostavno nije dovoljno dobar (Miric, Peroc, Dimitrijevic)..A od klinaca ne mozes ocekivati da ti nose igru.Armosfera u timu je pukla. Jos od strajka. Jel se to zaboravilo? Nije normalno da igraci koji dobiju sansu protiv Krskog hodaju po terenu. I tek klinci pocnu da igraju. Pa ako zelis da se nametnes treneru kada ces ako ne na pripremama? Negde je puklo. NE TRABA TRENER UOPSTE PROTIV KRSKOG. To je nivo Cuke ili Bezanije. I fizioterapeut moze da vodi tim u takvoj utakmici. Stvar je u odnosu prema igri. Ni umor tu nije sustina. Svi cute a vide da vec mesec dana nije isto. Da odnosi uprave i igraca, trenera i uprave i sada trenera i igraca nisu sasvim oK. Trener izgleda ne moze da prodrma tim. Ili oni to nece. Sve je iygledalo pristojno krajem maja, a sada je sve mnoogo losije. Neko ce da zaplati. Uprava nece jer ne sastavlja tim. Igraci nece jer neko mora igrati. Znaci….

Reply
Koja јул 1, 2012 at 19:09

e to zbog bojkota ja sam navodio na redstarbelgrade sajtu i oni me banuju …nesmeju igraci javno da iznose to zbog plata jer znaju sa kim ce imati problema

Reply
Koja јул 1, 2012 at 19:10

ne smeju*

Reply
Milan јул 1, 2012 at 13:39

ROBI LAKO JE KRITIVKOVATI I KAZNJAVATI NEGO ROBI NE PRIMAS TI PLATU ZA TO NEGO ZA TAKTIKU,TEHNIKU,FIZICKU SPREMU …. TOME IH NAUCI …

Reply
steva јул 1, 2012 at 18:22

Sta je to plata?

Reply
vlajko јул 1, 2012 at 13:22

Jeste sramota, svakako, i treba malo da se igracima koji se slabije zalazu udari po novcaniku, kod pojedinih se bas vidi da im se ne igra i jedva cekaju da zapale za inostranstvo. Ali iskren da budem do prvenstva ima jos skoro mesec i po dana i nadam se da ce se neke stvari do tada iskristalisati. O Evropi ne razmisljam, jer ljudi, nemojmo da se lazemo, i 4 kolo kvalifikacija bi bio veliki uspeh za ovaj tim. Ako se vise fokusiramo na prvenstvo, a manje tugujemo zbog Evrope kad nas nazalost odere neki osrednji kup, siguran sam da uzimamo titulu. I nije Robi los trener, samo, ipak je i on marioneta. Asamoa ne sme da se pusti na pozajmicu jer smatram da je nas najbolji napadac, pa on ako zajedno ima 90 minuta u nasem dresu a dao je dva gola na pripremama(jedan na zimskim, jedan sad). Treba nam levo krilo, i plus ostanak Perovica, siguran sam da moze da popravi svoju igru za 50 %. Ne volim igrace koji igraju po levoj strani a sluze se desnom nogom mnogo im vise treba vremena da centriraju. Polako ljudi, ubedjen sam da ce biti ok, samo stvarno svidelo se to vama ili ne, nemojte mnogo da ocekujete od Evrope i sami vidite gde smo trenutno, osvajanje prvenstva je kranji domet ov e Zvezde.

Reply
Koja јул 1, 2012 at 13:02

Lukic i kompanija, fudbalski savez prave od Zvezde Javor

Reply
Budimir јул 1, 2012 at 12:33

Da li je iko provalio našu igru od kada su otišli Djurović i Marović? Mislim da su veliki gubitak

Reply
rille83 јул 1, 2012 at 12:52

A kada si ti to provalio,kada si gledao tu nasu igru,osim protiv olimpije!?

Reply
Iznogud јул 1, 2012 at 12:32

Sigurno je opet Lukic kriv sto ne mozemo pobediti neke slepce iz slovenije sa kombinovanim timom. Tu krivicu snosi kako Robi tako i igraci. Nema tu noge teske i slicno,pa kako ce da iznesu celu sezonu. Kako su oni uvek smoreni i slicno. Ne vidim sto vecina koristi i ovu situaciju da napada Lukica,jer ako za nesto nije kriv,za ovo nije. Ne branim ga ja,daleko od toga,ali ko vam valja? Napadali ste svi mahom Kadu-a i trazili da ode. Pisali sve i svasta o njemu,zatim o Borhi, o Tosicu i da ne idem dublje,a kada su pokazali kvalitet sada vi isti govorite kako su veliki nedostatci njihovi odlasci i kako bi valjalo da Kadu ostane. Budite malo realniji i bavite se necim u sta se razumete. Takodje je sva javnost bila protiv Barkosa i na kraju covek napravi ekstra karijeru,a isti vi ste vrsili pritisak. Pustite Lukica na miru,bar pola godine i onda ospite po njemu,ako vec ne bude islo do zimskog prelaznog roka,a do tada strpite se od glupih komentara.Covek je preuzeo Zvezdu kada niko nije hteo,svi su zaobilazili u sirokom luku,a ko bi i dosao bio je tu pola godin i samo povecao dug i pobegao. Pustite ih neka rade. Ja sam licno dosta kritikovao taktiku Prosineckog,doduse to i sada radim,ali treba pustiti neka rade i ne vrsiti neki pritisak na njih bar na trenutak ih pustiti da prodisu,a onda ako ne bude islo na zimu terati sve,jer 5 susnih godina u sampionatu je previse. Nadam se da ce dovesti neka kvalitetna pojacanja,jer svima je jasno da nemamo ekipu koja moze da iznese celu sezonu

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 1, 2012 at 12:16

Nije sramota vec dovedite 5 igraca dobrih,sta imamo mi navijaci ili klub od toga sto je sramota,obicna rec,nista to neznaci,imate vremena dovedite 5 igraca ili recite neumemo i dotovo da se nenervirmao dzaba svi…jel tak?!

Reply
ZOYYA јул 1, 2012 at 12:22

Tak.. 🙂

Reply
Zvezdaš јул 1, 2012 at 12:45

Pa jeste tako, ali odakle im money? To uvek fali, da ga imaju, lako bi oni.

Reply
Mimi јул 1, 2012 at 12:07

sa ovom ekipom nista necemo uraditi..pod hitno pojacanja…

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јул 1, 2012 at 12:05

Slazem se sa formacijom 4-4-2, sigurno bi bila i brza i bolja igra, a nije samo Robija i igrace sramota, sramota je i nas Delije, ali sta ces, bice to sigurno bolje u toku takmicarske sezone!!!! 😀

Reply
Aca_Delija јул 1, 2012 at 11:55

ne mozemo da igramo vise ovu formaciju nikako !!! 4-4-2 pod hito !!!! kako smo u derbiju sabijali sa 4-4-2,Lazovic i Kasalica u spicu ne zna se ko je brzi !! Babalj evantualno nekad da udje i to je to

Reply
Nemanja јул 1, 2012 at 11:47

И луд би до сад схватио да нам требају појачања , или ми једноставно као сваке сезоне чекамо да нас избаце неки аматери да би довели неког играча…Хитно нам треба лево крило , ма нек доведу и играче на позицијама где имам већ играче,боље да се гомилају и ставарају једни другима конкуренцију него ова срамота да се дешава…

Reply
Slobodan јул 1, 2012 at 11:23

Odusevljen sam sa tim koliko su ljudi spremni na to da posle svakog poraza ispljuju svoj tim do dna dna, a da ga posle svake pobede uzdizu do najvisih visina… Hajde bre malo tu loptu na zemlju, tu pamet u glavu, malo racionalnog i objektivnog razmisljanja… Momci su u bazicnoj fazi priprema, loptu na treninzima vide po 10 minuta svaki dan i to kada igraju seve… Pa sta vi ocekujete ? Da li je vama bas toliko bitno da sada pokidaju sve pred sobom, da pobedjuju sve redom kao na traci, a da onda zakazu kada dodju najvaznije utakmice, u kvalifikacijama za Ligu Evrope…
Forma se tempira, budite svesni toga… Videcu vas sta cete pricati kada ta ista forma bude na najvisem mogucem nivou u kvalifikacijama za evropu… Naravno, onda ce te da uzdizete ovaj isti tim koji sada pljujete li pljujete… Vi i niste navijaci Zvezde, vi ste samoziva bica koja u Zvezdi i u drugim stvarima traze iskljucivo samozadovoljavanje…

Reply
igor јул 1, 2012 at 11:41

jel ti znas da lukic(uprava) nisu na istoj talasnoj duzini sa robijem sto se tice igraca ko ce da igra,tu je veliki problem,i plasim se da robi bude koletelarna steta,a ti samo misli kako je sve idealno!!!

Reply
milos јул 1, 2012 at 11:51

ma gubiti je super, cilj u sportu je ustvari izgubiti

Reply
predrag јул 1, 2012 at 12:36

Sve to stoji(citaj prvi pasos) ALI….Da li mi trebamo da gubimo od ekipa za koje nismo ni culi ?! MI SMO ZVEZDA..ALOOOO!!! Nema tu izgovora bazicne pripreme….ali zna se kako se brane moje voljenog kluba.Tu zadnju recenicu bolje da nisi ni pisao jer si time pokazao sve!!!

Reply
Zvezdaš јул 1, 2012 at 12:47

Bravo majstore! UPRAVO TO POSMATRAM VEĆ NEKO VREME!

Reply
igor јул 1, 2012 at 11:16

Lukicu samo ti jasi svog sarca(vesica),al ako nastavi zvezda sa ovim rezultatima(ne mislim na ove pripreme) vec u prvenstvu,brzo ces ti da sjases sa svog sarca,pa cete zajedno da idete da snimate kaubojske filmove!!!

Reply
steva јул 1, 2012 at 18:26

Kako da ode kad je covek pobedio na „izborima“ samog sebe

Reply
zlatko јул 1, 2012 at 11:11

Dobro,pa nam nije pao Fljamuntari,

Reply
Mirko BGRS јул 1, 2012 at 10:49

A mogao je reći da su se igrači dobro istrčali kao sto puta do sada.

Reply
Hulk јул 1, 2012 at 10:22

Ma bolje nek se isprazne sad nego kasnije! Do sada smo na pripremama uglavnom pobeđivali, a posle toga u prvenstvu i Evropi ništa, zato sada ostaje da se nadamo da će biti obrnuto!

Reply
Nenad јул 1, 2012 at 10:47

Kakva logika

Reply
bedazzled јул 1, 2012 at 10:13

Jasno je ko dan da smo slabiji nego lane,sto opet znaci da cu da kidam zivce i da cepam srce za Zvezdu!!! Pa dokle bre vise,srcka ce da me strefi a titula ni na vidiku a za Evropu i da ne pricam…kuku i lelek braco moja !(daj boze da gresimI)

Reply
Rambo sa Balkana јул 1, 2012 at 09:56

Na Mozzartu Lukić kaže da ne pušta Lazovića !! Ovo je pokušaj duhovitosti ili šta li? Ko će ga bre posle legendarne utakmice sa Olimpijom. Oni nisu svesni koliko srozavaju ugled svetinje a time i svoj ugled!!! Kako ih nije sramota da mali Savićević bude jedan od najboljih!!! Robi pusti decu da igraju, a nabeđene zvezde u Sopot tamo im je mesto!!!

Reply
milos јул 1, 2012 at 10:17

a samo nekoliko dana pre slovenije kada sam rekao da lazović ne vredi 5 miliona dobio sam salvu minusa,pokušaću da nađem taj komentar.

Reply
Šeša јул 1, 2012 at 09:42

Ово је срамота и дебакл. Али опет, не разумијем људе који криве Робија! Јел он тражио да остану Борха и Карлеуша? Јесте! Да ли су остали?! Нису! Јел он тражио ПОЈАЧАЊА на позицији офанзивног везног, десног бека и нападача?! Јесте! Да ли их је добио?! Људи ми доводимо само талентоване играче! Не можемо онда очекивати резултате одмах. Кад смо довели неког доброг, а већ формираног, играча?! И што је најгоре кад ти таленти стасају у играче, и кад треба да покажу оно за шта су доведени, одошеее….
Закључак је, да ми, не да нисмо јачи него прошлу сезону, него смо знатно ослабљени! Ако оваква екипа остане, илузурно је причати о титули и ЛЕ… (моје мишљење)

Reply
Simpaticni brko јул 1, 2012 at 09:24

Glavu gore i dalje imate podrsku. Svo ovo je nebitno.

Reply
Gile delija јул 1, 2012 at 09:20

Iskljucivi krivac je Robi i njegov sistem igre. Robi nece da se suprostavi upravi da sa ovim igracima ne moze napraviti uspeh i za njegov ugled bi bilo bolje da ode da se ne sramoti jer je on legenda. Nije mi jasno zasto se za kritike daju minusi, pa ako su neki zadovoljni neka im bude ali dosta su ispucali bonusa i godina da im vise prastamo mi vise nemamo pravo na gresku.

Reply
milos јул 1, 2012 at 10:18

eh da robi igraaaa…možda i ne bi izgubili.

Reply
milos јул 1, 2012 at 10:19

pa ni murinjo ne bi bio poznat i hvaljen da ne trenira dobre igrače aj neka uzme leće pa da vidimo jel on stvarno dobar trener ili su igrači dobri(loši)

Reply
Aca јул 1, 2012 at 09:18

Lepo sam rekao i bio sam u pravu da nesposobnog i neposlovnog lukica,savetnika vesica i najgoru upravu u Zvezdinoj istoriji treba sto pre najuriti i to metlom umocenom u fekalije. Sto pre to bolje.Delije ce mirno sacekati prvih desetak kola sampionata kada ce se videti gde smo, a onda se po svemu sudeci lukicu i njegovoj kamarili lose pise. Nece biti uopste potrebno da ga nekakva skupstina razresi duznosti i smenjuje, jer ce to Delije uraditi po hitnom postupku.Vitez i baron od sopota jos uvek nije shvatio da se od Barija i proslosti vise ne zivi. Na zalost to izgleda nije shvatio ni Prosinecki, odlican igrac, a mnogo los trener, pa ce i on zajedno sa njima morati da pakuje kofere.Delije su im dale jos jednu sansu koju ruku na srce nisu zasluzili i verovatno je po svemu vidjenom do sada nece iskoristiti Delije sigurno nece dozvoliti dalje brukanje i sramocenje kluba, u to neka budu svi sigurni..Delije cekaju. Delije vas samo gledaju.

Reply
Coxy јул 1, 2012 at 09:46

‘Ajde,slepce,cuti tu…Koga bi ti doveo kad je sve u ku..u…Bez para smo i tisina…Zaigrace deca u prvenstvu,bez brige…

Reply
zoka јул 1, 2012 at 09:00

Ovo polako prelazi sve granice, ljudi moji uozbiljite se i nemoj da brukate dres koji su nosili najveci velikani srpskog fudbala

Reply
Sumadinac јул 1, 2012 at 08:52

Slusam pricu koju Robi stalno ponavlja da Zvezda treba da kopira Barselonu ! Ako je tako onda trebamo kao i Barselona da imamo jednog presednika (FK i KK ) a to je gospodin NEBOJSA COVIC ! Lukic i ova uprava su nesposobni !

Reply
perica јул 1, 2012 at 08:27

Ovu sezonu mogu spasiti dva dobra pojačanja (centralni vezni, levo krilo) i angažovanje psihologa u radu stručnog štaba. Kada je bila najbolja u Evropi, Zvezda je angažovala psihologa za rad sa igračima, što se pokazalo kao veoma korisno.
Bez dva prava pojačanja, ova ekipa nema šanse da osvoji titulu. Komšije su se sasvim solidno pojačale, iako su igrački i prošle godine bili jači od nas. Oni su utakmise u kupu izgubili prvenstveno zbog loše atmosvere u klubu. Naše pobede u kupu su precenjene, a uprava, stručni štab i igrači su to doživeli kao istorijski uspeh i još se nisu spustili na zemlju.
I na kraju, bilo bi lepo kada bi neko iz uprave objasnio šta se desilo sa novim ugovorom sa Gaspromom i još nekim novim sponzorima iz Rusije i Kine. Možda se čeka da prodje prelazni rok i da izgubimo šansu za osvajanjem titule i ispadnemo u kvalifikacijama za LE. Kada se to bude desilo, tada nam ničija, pa ni njihova pomoć neće biti potrebna. Ako je ove godine cilj 2. ili 3. mesto u prvenstvu, to se može postići i sa omladincima.

Reply
DeckyStrasni јул 1, 2012 at 09:18

cekaj malo zar Zvezda nema psihologa? koliko ja znam to je standard u svakom klubu!

Reply
perica јул 1, 2012 at 09:39

Odavno mi ne radimo po standardima.

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 1, 2012 at 12:23

Zvezdi treba centralni vezni,levo krilo i desni bek,i normalan predsednik koji ima pare da to sve obezbedi i kupi!

Reply
goksili јул 1, 2012 at 08:16

a trebalo je sutra da idem produziti sezonsku,ne hvala !!! Ici cu na utakmice ali ne vise tako cesto,ovo je BRUKA, pa covece nekada smo na pripremama tukli verder bremen i jace ekipe a sad gubimo od nekih drugoligasa.SRAMOTA BREEEEE

Reply
Saša јул 1, 2012 at 08:35

Tada kada smo tukli Verder doživeli smo debakl od PSV-a u gostima kasnije i od Zenita, oteran je Dzaja i sve je otišlo do đavola. Da je ta pobeda bila realan odnos snaga timova ne bismo ove debakle doživeli.

Reply
nscz јул 1, 2012 at 11:00

i sta smo imali od tih pobeda protiv werdera i ostalih velikana???

Reply
NOKIA C5-03 јул 1, 2012 at 08:09

Ovom timu ocigledno fali Borivoje! Jes da je bio i dobar i los ali se bar covek trudio i uvek davao maksimum. NE IGRAJ TE SE SA ZVEZVDINIM GRBOM! TO JE NASA SVETINJA!

Reply
Баба Неранџа јул 1, 2012 at 04:12

Моје мишљење о овоме што се десило је, да неком ни тренинзи не помажу. Ставите себе на место неког од фудбалера и замислите како је то.
ТАЈНА ВРХУНСКОГ ТИМА НИЈЕ У СНАЗИ, КОЛИКО ЈЕ У ГЛАВИ ОДНОСНО ПАМЕТИ. То доказују ова три пораза и ако су наши фудбалери тј. Црвене Звезде физички јачи, психички нису. Погледајте само како су фудбалери друге лиге комбиновали, како су чували своју мрежу, једноставно о томе нема дилеме, тајна успеха је у глави.

Немојте да прозивате Робија он њих учи исто онако како је и он био учен док је играо у Звезди, а Звезда је тада била на КРОВУ СВЕТА. Проблем није у њему него у њима, неко треба да им објасни да на терену не треба бити сировина него фудбалер.

Reply
Nemanja Muslin јул 1, 2012 at 03:47

Ono sto bi barem Robi morao da ima je autoritet,gledajuci njegovu igracku karijeru.Ali ocigledno je da i to ne stima.Protiv Olimpije,koliko sam pratio,centrasut i NIKOG nema u sesnestercu,a pet igraca stoje van sesnesterca..pa dal nema nikog da ima kaze ,ako su vec tolko mutavi..pa to nije problem od juce,to trcanje bez lopte..kontranapadi i prekidi su nam katastrofa..zivo me zanima sta rade na tom treningu.

Reply
Aleksandar јул 1, 2012 at 03:44

Robi je rekao to sto smo mi vec svi znali. I sta sad? Sad vam je on opet bog ALI ni u jednom trenutku nije kritikovao sebe. Neverovatno da covek nece sebi da prizna da od ove formacije, od ove taktike nema nista. Jbt. 4-3-3 pa tu taktiku i najveci amateri koriste. Eee da nas jednom pogleda bog i da nam trenera kao Jirgena Klopa, Lucien Favrea, Pep Gvardiolu. Oni su jedinstveni i pojavili su se odjednom.

Reply
aleksa јул 1, 2012 at 03:53

Mnogo je tvrdoglav.Ja bih voleo da se ove sramote vise ne dogadjaju.

Reply
dr јул 1, 2012 at 03:37

Hvala Robi,hvala Lukicu,nasa Zvezda je definitivno postala sprdnja,znaci nema trunke nade za bolju buducnost. Sramota je vasa,a ne nasa. Samo se odricete odgovornosti,

Reply
aleksa јул 1, 2012 at 03:42

Robi brate idi molim teeeeee za tvoje dobro…………..

Reply
aleksa јул 1, 2012 at 03:29

Sjajna igra nasih odlicnih fudbalera dabogda im otpale obe noge.

Reply
Баба Неранџа јул 1, 2012 at 04:05

ДАБОГДА ИМ СВЕ ТРИ ОТПАЛЕ.

Reply
Nidza Pidza јул 1, 2012 at 03:25

jel ima neko link golova il utakmice bilo sta sa krsko

Reply
Баба Неранџа јул 1, 2012 at 04:05

ИМА, САМО… НЕМОЈ ДА ГЛЕДАШ НЕЋЕ ТИ СЕ СВИДЕТИ.

Reply
alexandroo јул 1, 2012 at 03:24

nema od nas nista dok ne dodje neko za predsednika ko ce imati postovanje svih i ko ce zavesti red! vecinu igraca treba da poklonimo nekom za dzabe!! ja kao verni navijac Zvezde nemam vise ni trunku strpljenja i necu jos jednu godinu da slusam nekakve izgovore raznih „gospodina“ za razne neuspehe, ako drugi imaju strpljenja slobodno neka cute i trpe ovakve blamaze,jeste da su pripremne,ali ljudi 19. pocinju utakmice,pa posle vec 13. liga..jednostavno je gospodo u foteljama ako ne mozete i ne znate kako molio bih vas kao navijac da u slucaju loseg pocetka prvenstva napustite klub posto ste imali dosta vremena da se dokazete koliko znate i sta znate..znaci bolje po vas je da je ovo sve zbog priprema inace ne znam kako ce te izaci navijacima u susret posle nekih obecanja..toliko.

Reply
kastiljo јул 1, 2012 at 02:56

ovako govori pravi delija!!! bravo robi!!

Reply
zvezdas vec 40 godina, ne delija јул 1, 2012 at 09:01

imas pravo,on je pravi delija i treba da ode sa vama na sever da navija – a da sposobniji trenira Zvezdu

Reply
Tomic јул 1, 2012 at 02:48

Ako ovako nastavite bice ista sezona kao i prosle 5

Reply
CZV јул 1, 2012 at 02:43

Kirovski-Vesovic Maksimovic Jovanovic Mladenovic-Mijailovic Milivojevic Lazovic Evandro-Babalj Kasalica.I prvi medju dzokerima neka bude Savicevic,pa uz njega Asamoa,i Kadu.

Reply
Deksa јул 1, 2012 at 05:23

Jel si gledao Babalja? Jel si gledao Jovanovića? Prestanite sa licitiranjem igrača. Prvo nek se dokažu!

Reply
milos јул 1, 2012 at 10:24

a ko je gledao pašeka pa ste balavili o njemu kao da je maradona??

Reply
Marko јул 1, 2012 at 02:38

Mi smo navijaci p**** i treba da nas j***! Trpaj

Reply
Nidza Pidza јул 1, 2012 at 02:35

Robi ti si nekada bio najbolji igrac na balkanu!

Ne mozes objasniti kako se igra za taj grb!

OD TEBE ZELIM SAMO, DA KAO LAV SE BORIS!

Reply
IgOr јул 1, 2012 at 02:29

Robi mnogo te gotivim i uvek sam te do sad branio, ali shvati da nas ubi ova formacija 4-3-3, pa jedan Chelsea nije uspeo da se snadje u toj formaciji sa onakvim igracima… I opet oba gola iz prekida, pa majku mu mi svaki gol primamo il iz kontre il iz prekida, a i to je delom zbog formacije…. Vidi se koliko fali micko da zakrpi rupe, ne moze ga od ovih igraca koje imamo niko zameniti na toj poziciji zato i jeste ovako…

Reply
Collonelo јул 1, 2012 at 12:19

Pa Celsi nema igrace za 4-3-3.

Reply
El matadoR јул 1, 2012 at 02:28

ma ne igra je bila fenomenalna ,igraci su dali svoj maksimum istrcali su do kraja,ja sam zadovoljan…ma kome vise mazete oci nismo mi slepci da nam pricate bajke.NEZABORAVITE DA VISE NEMAMO STRPLJENJA…!!!!!!!!!

Reply
Dusan јул 1, 2012 at 02:26

Kada Robi kaze da je sramota onda je tako. Treba malo da se zamisle i iz uprave i dovedu pojacanja pre izgubljene jos jedne godine

Reply
CarMajstor јул 1, 2012 at 02:55

Od kojih para?? seci usi, krpi du*e….. imali smo akciju preko sms-a, racuna, i raznih drugih donacija…. za koliko se secam 2-3 meseca se skupilo oko 70-80k evra…. a ima 2 miliona zvezdasa…. takodje sto se posete tice,……

Reply
Dusan јул 1, 2012 at 02:59

Od onih pre izbora o revidiranju ugovora sa Gaspromom. Ali najbolje bi bilo da potraze savet od Covica

Reply
CarMajstor јул 1, 2012 at 03:01

do revizije nije doslo….

Reply
Dusan јул 1, 2012 at 03:03

Niti ce da dodje. Ja o tome i pricam da je to bilo samo pre izbora

kastiljo јул 1, 2012 at 03:03

jel ste za da svako od nas,ili ko moze,okupi drugare delije,pa da tako lepo svi zajedno idemo po zgradama i kucama i prosimo 🙂 ja bih bio u stanju i to da uradim….15000 ljudi posecuje ovaj sajt svakodnevno,kad bi se organizovalo bar nas 7500 i da svako pozove jos 2-3 drugara,eto oko 25.000 ljudi u prosenju 🙂 proracunajte malo da se tih 25 soma ljudi oko nedelju dana cima i da svako dnevno zaradi po 500-1000 din…. samo sto je to maltene nemoguce organizovati,ali ako neko,bilo ko smisli neku ozbiljnu ideju trebali bismo uzeti u obzir….

Reply
CarMajstor јул 1, 2012 at 03:07

dusane mislim da to nema veze sa izborima posto su svi nam u vlasti bili grobari, a i sad su… ja verujem da ce doci do toga ali tek ako udjemo u grupnu fazu lige evrope…. ne padaju ni rusima pare sa neba…..

Reply
Dusan јул 1, 2012 at 03:15

Ne padaju ali su oni obecavali da ce biti revizija. Ja sam slepo verovao Lukicu i slao sms-ove o kojima ti pricas i placao clanarine i sebi i deci jos prvog dana ( a dresove nisam dobio). Muka mi je vise da im 5 godina gledamo u ledja i danas je i mene bilo sramota ali ne zato sto sam zvezdas nego onih koji nose nas dres. A trebaju nam samo dva pojacanja ali POJACANJA

Milan јул 1, 2012 at 03:19

Ma ne, da nije Robi rekao pola vas bi ovde pisalo „teske noge “ itd itd…ali posto Robi kaze onda je stvarno sramota …ma idi bre , svi ste zaslepljeni ! Covek je 0 od trenera !

Reply
Dusan јул 1, 2012 at 03:21

Nije zato sto je Robi rekao nego zato sto je priznao ono sto mi vidimo

Reply

Leave a Comment