Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Вукан Савићевић: „Тешко ми је“

Вукан Савићевић је био један од играча који су у утакмици са Кршком прилику добили у другом полувремену.  Утисак је да је био један од најбољих појединаца, унео је доста живости у игру Црвене звезде, што се и видело по броју створених прилика у другом полувремену. Вукан је стварао шансе и асистирао код гола, и да је било више Савићевића на терену, сигурно би био и бољи резултат по црвено-беле.

„Много ми је тешко, ово није смело да се догоди. Створили смо много шанси, али то није оправдање када играте за Црвену звезду и изгубите од словеначког друголигаша. То нам је исто и тренер рекао, и не вреди нам да кукамо,и да се вадимо на то што смо три пута са једног метра промашили гол, већ да подигнемо главу горе и да наставимо да тренирамо. И поред овог пораза, тврдим да радимо добро на припремама, и морамо али морамо да се уздигнемо из овог пораза и већ на следећој утакмици будемо много бољи“,  рекао је Савићевић, коме су очи биле пуне суза док је давао изјаву за наш сајт.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

43 comments

lpool јул 1, 2012 at 00:52

Od tebe trazim SAMO da kao lav se BORIS !!!

Reply
madness2233 јул 1, 2012 at 00:35

Lukicu ako zelis da Zvezda uspe koliko toliko,uradi sledece
nadji PODHITNO nacin ODRESI KESU za prava 2-3 pojacanja.Titula i evropa donose pare,prodace se ionako kad tad mali Jankovic,pa i Lazovic itd. VRATICES PARE .Ako ne,odlazi…
Nije bitan poraz koliko pristup,Robi da menja,alo covece pa ne ide ta formacija u nasoj ligi.Nek mu neko kaze to,naredi ako treba.2 klasicna spica u centar,kakva crna krila i 3 vezna.Sa jacim boljim igracima da,ali ovako NE.

Reply
Ryber Palunko јун 30, 2012 at 23:47

Šta je vama ljudi, kao smorili ste se!? Kraj juna, a već svi pi..e!? Već ste pogubili nerve i kupate se u ogorčenju? Ako vam toliko bola nanose, pa ostavite se praćenja fudbala, odnosno Zvezde, vidite li da vam ne čini dobro. Nije ovo nikakva ironija ili zajebavanje, ali ako vam praćenje Zvezde više ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo, a od emocija samo bijes i razočarenje, pa ostavite se toga, samo vama ide na štetu.
Meni je neshvatljivo da ovoliko ogorčenja izazivaju neke bezvezne pripremne utakmice za koje nikog ne bi trebalo biti briga kako su završile; jedino da nema povreda (kao lani). U Evropu svakako nećemo, osim na ludu sreću, jer za to treba lova (obično u grupnu fazu upadne jedan autsajder, poput Šamroka, po sezoni), a mi je nemamo. Da li ćemo biti prvaci? Ne znam, ali znam da ću odgledati 15 mečeva na Marakani (na gostovanja ne idem, stara garda, sad na istočnoj busiji) i uživati što sam tu. Ja to radim radi sebe i ne smatram da mi oni dolje, na terenu, išta duguju zato što sam došao na stadion. Ko smatra da mu neko nešto duguje jer gori za Zvezdu, taj je opako zabrazdio. Niko nikom tu ništa ne duguje. Gledajte ili nemojte, dođite ili ne, na vama je odluka. Najozbiljnije; ono što ti više nije užitak, poseban osjećaj, već mučenje i jad, treba ostaviti i spasiti samog sebe. Meni je i dalje užitak doći na Maru i dočekati igrače aplauzom. Jebi ga, meni je to gušt.
Ali, ponavljam, već u junu, nazivati igrače pi…ma; to je već morbidno i nema tu navijaštva.

Reply
Aca јун 30, 2012 at 23:42

Momak voli Zvezdu iskreno i iz srca i zato place dok daje izjavu, za razliku od lukica i njegovig pedu uvlakaca i lizaca j.ja i sis.ca ku.ca kojima nije stalo do Zvezde ni malo.

Reply
Bole Delija јун 30, 2012 at 23:40

Ti si bas gledao pa znas da nemaju pojma??? Zar bi ih Robi sve pozvao na pripreme da nemaju kvalitet…to su sve jos uvek deca,ne mozemo ocekivati da odmah resavaju utakmice!

Reply
CZV јул 1, 2012 at 00:04

Ma sve su to deca od 18 godina,a recimo Mesi je sa 19 godina igrao SP 2006,kazem ti Simica sam gledao protiv Olimpije i on je za 25 minuta samo jednom uzeo loptu i nista nije uradio,a Cikic ima brzinu ali nije jos za seniorski tim.

Reply
Neutralan јул 1, 2012 at 00:26

Ovde lepo pise da su klinci Savicevic,Simic i Cikic uneli zivost…citajte i sami…http://www.sportal.rs/news.php?news=77535

Reply
CZV јун 30, 2012 at 23:27

Sem Savicevica i Ozegovica niko od ovih mladjih nema pojma,Cikica niko nije spomenuo tako da ne vidim neku senzaciju od njega,tako isto i od Simica nahvalise ga kao da je Mesi,a ja koliko sam ga gledao protiv Olimpije nista nije pokazao,i ne verujem da je neki igrac,kad god pogledam neku sliku on samo pozira kao pravi neke driblinge a protiv Olimpije nista.

Reply
ika јул 1, 2012 at 00:55

Ne znam kako sebi dajes za pravo da komentarises momke koji se trude i na pragu su uspeha? Ti sedis za kompom i citas njihove izjave, pratis ih, komentarises ih, razmisljas o njima… Mislis li da si nesto postigao u zivotu ili da ces time nesto postici? Oni bar imaju sansu da postignu posto se trude!

Reply
MILAN KG јун 30, 2012 at 23:23

jedino treba postedeti kritika ove klince a ove p… treba oterati kad nas opet neko zgazi u evropi tipqa ren pricace ove i u novinama da je to nasa realnost a sada se palimo da ce mo zgaziti naftan u sunce ti kao da igramo sa realom bice tesko u belorusiji jer su tvrda ekipa tesko daju ali tesko i primaju golove a za nas nema ko da da gol jer imamo najgori napad u poslednjih 15 godina.

Reply
ika јул 1, 2012 at 00:53

Ne znam kako sebi dajes za pravo da komentarises momke koji se trude i na pragu su uspeha? Ti sedis za kompom i citas njihove izjave, pratis ih, komentarises ih, razmisljas o njima… Mislis li da si nesto postigao u zivotu ili da ces time nesto postici? Oni bar imaju sansu da postignu posto se trude!

Reply
ika јул 1, 2012 at 00:56

sori, bilo je upuceno prethodnom komentaru 🙂

Reply
kiki јун 30, 2012 at 23:15

Jedan Savicevic je bio veliki bices i ti .

Reply
Boban јун 30, 2012 at 23:07

Ako je za utehu, barem svi izvestaci sa utakmice hvale ove nove klince Savicevica,Simica,Cikica i Ozegovica..,oni su jedina svetla tacka u ovim bledim izdanjima Zvezde na pripremama!

Reply
delija u srcu јун 30, 2012 at 23:02

Ae odjebite malo sa tim glupim komentarima,ovo su bre prijateljske utakmice…ovo nisu utakmice za bodove ili za takmicenje neko.Ovo je da se novajlije pokazu i da se stvori prvi tim…sudite kad pocne takmicenje u evropi i u ligi ;)))

Reply
coa јун 30, 2012 at 22:57

izgubili smo sve utakmice zimus na pripremama pa smo u prvenstvu igrali ne mogu da kazem sjajno, jer nam je takav fudbal (sranje), ali bolje nego lani. Tako da samo napred rezultati ce doci, neka se oni zalazu za taj dres i sve ce doci na svoje. Napred momci!

Reply
Quaresma јун 30, 2012 at 22:37

Jos jedna potvrda one moje teorije o kojoj sam pricao posle utakmice sa Olimpijom. Ne moze se uporedo sticati kondicija i fizicka sprema igraca i igrati utakmice. To je tako! Zvezda bi ovom Krsku u oktobru dala 10 golova to vam garantujem! Ja i dalje verujem u ove momke!!!

Reply
Немања јун 30, 2012 at 23:30

Апсолутно си управу!

Reply
Slobodan јун 30, 2012 at 22:34

Ok. ! Ne zameram ni na cemu u bazicnoj fazi priprema, ma kako to zvucalo… Ocekujem da budemo na potrebnom nivou kada za to bude vreme, sto svakako sada nije… Podrska ekipi, bicemo najbolji u pravo vreme !
Jedino sto zasluzuje kritiku jeste to da se javnosti posle poraza prvi i jedini obraca golobradi Vukan Savicevic, gde je strucni stab da preuzme odgovornost i zastiti klince u ovoj situaciji, jer… Ako se i izgubi utakmica, najmanje za to treba okriviti one koji broje prve dane u najdrazem dresu, Vukana, Veljka, Cikica i momke…

Reply
ccc... јун 30, 2012 at 22:33

Ma i da gubimo pripremne utakmice, nije to bitno. Vazno je pripremati tim da pobedjuje u takmicarskim. Ostavimo malo srece za takmicarske utakmice…

Reply
miroslav јун 30, 2012 at 22:30

E bas mi vas je zao! Ostacete upamceni kao jedna od nastramotnijih generacija kluba. Sram vas bilo.

Reply
Slobodan јун 30, 2012 at 22:35

Decko je pre deset dana obukao dres prvog tima, a ti ga kao neki uvazeni lik tu zalis…

Reply
007 јун 30, 2012 at 23:27

Kako te nije sramota…??? Nadam se da nisi mislio na ovu decu koja jos nisu ni punoletna a ovo ti tvrdim VELIKI su talenti i na pravi ce nacin u buducnosti prezentovati dres ZVEZDE…..!

Reply
Homer јун 30, 2012 at 22:26

dobro je napredujemo,manje primamo a i počeli smo da dajemo golove… užas

Reply
milos 90 јун 30, 2012 at 22:20

strance boli kara, i da izgubimo s 5-0 (osim Kadua),a njemu tesko pada i poraz u prijateljskoj!!!

Reply
cile јун 30, 2012 at 22:19

I kamen bi zaplakao pored ovakve tuzne igre nazovi fudbalera cast izuzecima(micko,vukan)

Reply
mladjo јун 30, 2012 at 22:03

Pa da…poturite dete da ga pljuju ljudi, jbm li vam mamu svima redom…

Reply
cile јун 30, 2012 at 22:10

Ma sramota bre decko jedini koji uz micka nesto vredi.Kada ce se dogoditi taj dan da ujutru procitam da su Lukic Bucko i Vesic napustili klub pa da i meni svane u zivotu a verujem i svim zvezdasima.Zasto se nije pojavio bilo koji protivkandidat makar to bio i neki djubretar glasao bih za tog djubretara.Dokle cemo vise cutati po pitanju uprave,a nama klub se svakim danom zrozava sve vise i vise.Hocemo dopustiti Partizanu da nas stigne po trofejima u domacem prvenstvu,ako se to desi to ce za mene biti najvece ponizenje u zivotu.Uprava napolje da se ori 26 jula ma kakav bio rezultat.UPRAVA NAPOLJE!

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јун 30, 2012 at 22:29

Dogodice se taj dan posle Naftana ili maksimum posle narednog kola kvalifikacija,,,Ne moze Prosinecki da se izbori sa svim poteskocama na koje nailazi…tim nam je ocajan i tacka…fali desni bek,stoper(za sada,posto nzm onog Jovanovica),ofanzivni vezni…

Reply
MILAN KG јул 1, 2012 at 00:57

koliko se secam pre par meseci sam sa tobom imao zezcu raspravu cak smo vredjali jedan drugog,to nije sada vazno u potpunosti se slazem sa konstatacijom svaka ti je na mestu cim neko kriticki i argumentovano pise smatra se neprijateljem kluba grobarom itd… zato i vecina komentara koi se kriticki odnose ima puno minusa.

Reply
cile јун 30, 2012 at 22:32

Ovi sto su dali dislajk vi ste zadovoljni sto cemo najverovatnije 6 godinu zaredom necemo biti prvaci,sto nema lige sampiona ne mozemo da udjemo u ligu evrope,igraci strajkuju robi sve trpi iskljucivo sto covek iskreno voli klub,tu nas duze neki perovici i milovanovici,miskovic nam u klubu i vesic covek koji je unistio K.K Crvena Zvezda sve vam je u redu ok samo posle da nebude svasta..

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica јун 30, 2012 at 22:49

Ovu sto lupaju minuse ne zele da priznaju istinu,a to je da Zvezda ide stramputicom…

Reply
MILAN KG јул 1, 2012 at 00:44

tacno tese se da su ovo pripreme i da ce kad pocne sezona zvezda igrati kao barsa dotakli smo dno jadni smo i bedni neka ide sve u pm.

bojan јун 30, 2012 at 23:23

ja sam ti dao minus jer lupas gluposti,ne sagledavas realno situaciju u klubu i negativno zracis

Reply
cile јун 30, 2012 at 22:00

UPRAVA NAPOLJE!!!

Reply
miroslav јун 30, 2012 at 21:59

Roberet odlazi! Blamaza za blamazom.

NIti imamo tim, niti imamo koncepciju!

Urnisali ste ono malo slave sto je ostalo. S nama se igraju slovenacki timovi kao sa amaterima!

Adio!

Reply
neko iz mase јун 30, 2012 at 21:56

Osecam da ce u sledecoj utakmici neko da dobije petardu.

Reply
MILAN KG јул 1, 2012 at 00:48

haha ti verujes u cuda ko da da pet komada i kome mozda nekom mamaterskom timu

Reply
Trance јун 30, 2012 at 21:41

3 puta sa 1 metra promasili gol? Dete nema razloga da lazes..pukli ste i to je to.

Reply
Немања јун 30, 2012 at 23:32

А ти си видео, па знаш да нису?

Reply
NeKu јун 30, 2012 at 21:35

Vukane bravo jedino ti vredis svaka cast samo nastavi!

Reply
Gile delija јун 30, 2012 at 21:32

Sine moj da si nam ziv i zdrav. Vidi se da si odgojen u Zvezdi i pravilno vaspitam momak. Zelim ti puno srece a ostalo imas sve samo da nam je vise takvih momaka u Zvezdi.

Reply
Asgasfaj јун 30, 2012 at 21:30

Ma sto posto su mu bile oci pune suza,poznajem decka i veliki je zvezdas,ali nemojte sad praviti od njega zvezdasa do smrti onog zakletog.Vi hocete da kazete da je on hteo da place zbog poraza na pripremnoj utakmici ? To je totalno glupo,ne verujem vam.

Reply

Leave a Comment