Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Crvena zvezda – Leotar 1:1

Darko Lazović

Crvena zvezda je odigrala nerešeno u poslednjoj proveri pred nastavak šampionata. Rival je u Trebinju bio Leotar, koji je izborio remi sa ekipom Roberta prosinečkog, odigravši 1:1 (0:1).

Prosinečki je izveo sastav koji je trenutno najbliži prvih 11 na utakmici sa Smederevom. Nije bilo povređenog Tošića, a Koromana i Kadua, koji su pretrpeli najveće kritike posle utakmice sa Borcem prošle nedelje, zamenili su Darko Lazović i Aleksandar Jevtić. Na mestu zadnjeg veznog ostao je Isah, koji je dobio priliku ispred Mijailovića.

Naša ekipa je došla u vođstvo golom Andrije Kaluđerovića u 37. minutu. Andrija je iskoristio grešku domaćeg golmana Milenkovića i doveo Zvezdu u vođstvo. Mogao je Kaluđerović da postigne još jedan pogodak u prvom poluvremenu, ali je na dodavanje Evandra pogodio samo stativu.

U drugom poluvremenu trener Prosinečki je u igru uveo i Koromana, Binića, Vešovića, Kadua.. međutim tada je i sama igra „pala“, a izdvajamo prečku koju je pogodio Perović.

Domaći su iskoristili slabu igru crveno-belih u drugom delu igre, i stigli do izjednačenja golom postignutim u finišu susreta. Strelac je bio Argentinac Cezar u 81. minutu.

Prema izveštačima sa lica mesta na utakmici je prve minute posle dugo vremena odigrao i Milan Vilotić, posle oporavka od povrede. Vilota je u igru ušao u 65. minutu.

Stadion: „Police“ u Trebinju
Gledalaca: 6000
Sudija: Vukasović (Trebinje)
Strelci: Kaluđerović u 30. i Cezar u 81. minutu.

LEOTAR: Milenković, Vučinić, Todorović, Vukićević, Šaraba, Delić, Andrić, Mandić, Marjanović, Radović, Stojanović

CRVENA ZVEZDA: Stamenković, Ninkov, Ćosić, Adi, Reljić, Isah, Evandro, Lazović, Jevtić, Borha, Kaluđerović.
Igrali su još: Bajković, Jeremić, Koroman, Mikić, Vilotić, Binić, Kadu, Perović Mijailović i Vešović.

Повезане вести

20 comments

Comments are closed.