Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Јанковић: „Ми смо доказ да је све могуће“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Александар Јанковић, био је задовољан утакмицом коју су пружили његови фудбалери, као и преокретом у другом полувремену 143. вечитог дербија.

Јанковић је био задовољан квалитетом дербија, а посебно начином на који су његови фудбалери реаговали после примљених голова.

– Вечерас смо играли против екипе која је пуна самопоуздања и која има велико искуство, као и екипе која је била конкретнија у првом полувремену. У другом полувремену, после изједначења успоставили смо комуникацију са публиком која нас је носила. Моји играчи су се грчевито борили и такође честитам Партизану на великој борби. Ми смо доказ да је све могуће, од плус један дошли смо на минус осам, а сада смо на минус пет и вратили смо се у трку. Претходне утакмице су нас испразниле, а очекују нас тешки мечеви у Купу са ОФК Београдом и две у првенству. Морамо да будемо концентрисани на те мечеве и остваримо максималан учинак. Овај тим је млад и није било лако исправљати грешке из претходних утакмица у мечу са најтежим ривалом. Играли смо под стресом и у грчу, али смо у правом тренутку показали карактер – рекао је Александар Јанковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

24 comments

Uros нов 18, 2012 at 14:21

Covek nije uradio svoje pripreme,pustite coveka da odradi pripreme,ako posle toga ne bude boljitka,smena i gotovo.

Reply
otpisani101 нов 18, 2012 at 13:34

cestitam jankovicu na pobedi ali sam i dalje za smenu jankovica…opet ne igramo prvo poluvreme u drugom uz veliku podrsku navijaca na juris nekako to moram da priznam do vazne pobede…i dalje se ne vidi pomak u igri…odbrana kao da se prvi put videla,nezna se ko koga cuva na terenu i obavezno neko kiksira sto je plod rada jankovica koji nezna da postavi takticki odbranu…svi nasi u odbrani neznaju gde su i neverovatno da ih markovic prelazi ko malu decu…umesto da stoje iza njega i ako treba ga fauliraju oni ga puste pa se trkaju sa njim…raduje me pobeda nad partizanom kao svakog vatrenog zvezdasa ali se bojim da jankovic ovu pobedu ne uprska u 2 zadnja kola…nemamo kontiuitet dobre igre vec samo na momente…podrska novim ljudima na celo kluba i jankovic izgubi li bod protiv slobode i vojvodine odmah napolje…zvezda je zivot,sve ostalo su sitnice…

Reply
Gvozden нов 18, 2012 at 10:54

Kada je počelo drugo poluvreme, pomislio sam kako su u svlačionici negde našli papir koji je ostao od Roberta. Na papiru je pisalo kako se gazi preko Partizana. Našao stole pod nogom od stola, savili, ljuljao se sto, kaže moj sin. Ali, tačno je počela ševa i rezultat je stigao. Čestitam.

Reply
Ћошке нов 18, 2012 at 08:26

Немојте молим вас више да ми то доказујете.

Reply
marko bl нов 18, 2012 at 02:26

jankovicu odlazi bez obzira na ovo..sa tobom nema trofeja prave igre..odlazi..

Reply
aleksandar kg нов 18, 2012 at 00:46

Andjus od sutra krece da pljuje Vermezovica….. 😎 😎 😀 😀

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica нов 17, 2012 at 23:37

Pobedila je pozitivna atmosfera koju je uneo Dragan Dzajic,i preneo na navijace,koji su dali krila ovim momcima…nemojte se zavaraviti po pitanju Jankovica,on je los trener…da je izgubio derbi otisao bi veceras,a posto je pobedio,verovatno ce ostati do kraja polusezone,a onda ce Dzajic i Stojadinovic dovesti pravog trenera…inace,zeleo bih da pohvalim Spajica,mislim da smo u njemu dobili pravog stopera…

Reply
comi нов 17, 2012 at 23:25

pricajte sta hocete, odrzali smo im lekciju u navijanju, opet 😉

Reply
dexy122 нов 18, 2012 at 01:28

Nazalost nisam bio na utakmici. Reci mi zasto se na TV-u nije culo navijanje delija u prvom poluvremena. Ja i drug mislimo da je mikrofon postavljen negde blizu juga, neverujem da su Delije bile tako tihe.

Reply
Ljubo90 нов 18, 2012 at 12:23

Inace,nije bilo navijanje kakvo je trebalo biti,bar u prvom poluvremenu.Moralo je to dosta bolje,situacija se promenila u drugom.Obradovao sam se kada sam tek na kraju meca ugledao Saviju,koji je pokrenuo ono skandiranje,,Dragan Dzajic“.Nadam se da ce on imati jos znacajniju ulogu(koju naravno i ima),da ponovo rasplamsava sever.

Reply
comi нов 18, 2012 at 16:37

pa nismo bili na nivou u prvom poluvremenu, ali u drugom smo im odrzali lekciju.. realno..

Reply
Ćuti i ne brukaj se нов 17, 2012 at 23:20

– „Večeras smo igrali protiv ekipe koja je puna samopouzdanja i koja ima veliko iskustvo,“…

„Ovaj tim je mlad i nije bilo lako ispravljati greške iz prethodnih utakmica u meču sa najtežim rivalom“.

Majstore, kakvo iskustvo grobara, pa oni su rupčage, pola tima mladi igrači pola isluženi?

Kakve greške si ti ispravljao kad je prvo poluvrijeme daleko najgore i najcrnje u ova 4 derbija? Donji Srem nije Partizanu na svom stadionu dopustio da se onako šeta, kakva je ono taktika, šta je ono? Znaš li uopšte da su ovi momci dobili 3 prethodna derbija?

Ajde, Džaja, dovedi trenera pa da idemo po titulu.

Reply
marko нов 17, 2012 at 23:16

Bla bla bla, ovakva taktika prolazi samo protiv ekipa koje nas napadaju! A takvih je u ligi 2-3… Ostalo uopste ni ne pokusava da nas ugorzi, vec se igra bunkerica! I protiv njih ovakva igra ne prolazi zato sto imaju pre svega 10ak igraca na svojoj polovini… Ja sam i dalje za smenu! U provm poluvremenu, tuga, cemer i jad… U drugom bolje… Ali za mene nedovoljno, da bi se zadrzao na klupi! Takodje tvrdim da ovom timu fale: levi i desni bek, centralni odbrambeni, 2 ofanzivna vezna (+1 Kadu) i levo krilo…

Reply
atza87 нов 18, 2012 at 00:42

Ja mislim da nam ne fali sve to sto si nabrojao, vec mala promena u taktici i plansko dovodjenje igraca. Znaci da u svakom trenutku znamo kakav tip igraca nam treba na odredjenoj poziciji, a ne da jurimo da dovedemo onog kojeg zeli Partizan. Trebaju nam mnogo pokretniji igraci na sredini od Milijasa bez obzira koliko ga cenim kao igraca, on je dosta statican.. Bilo bi dobro da pobedimo sve utakmice do kraja ovog dela pa da se malo poradi na taktici, eksplozivnosti odredjenih igraca, pa Boga mi i na koncentraciji..

Reply
marko нов 18, 2012 at 00:55

Pa najmanje nam fale 2 ofanzivna vezna, pod uslovom da se oslonimo na Savicevica, i ako racunamo na Kadua! Jer se meni nikako ne svidja na sredini trio Milijas, Milivojevic, Mijailovic! Mnogo mi je to staticno, kruto i tako to… Za mene su svi oni igraci za poziciju zadnjeg veznog!
Zamisli da Barsa igra na sredini u sastavu Song, Buskets i Maskerano! Msm… vezni red je kritican, jer on stvara sanse! Danas sansi stvorenih za Ogija = 0! Sve nesto individualno ili na kontru… i tako to… da ne duzim… Ovako mozemo sa ekipama koje zele da se nadigravaju, dok ovakva igra protiv „bunkerasa“… :/

Reply
atza87 нов 18, 2012 at 01:00

Pa tu se slazemo, cak ispada da je Micko najeksplozivniji tu. Kadu je za poziciju poluspica, znaci da igramo 4-2-3-1. Ma ima dosta toga sto se meni ne svidja ali to je vise u taktickom delu a opet ne mogu ni da ih krivim (igrace) ako igraju sa manje zara i zelje. I ja kada ne bih primio platu mesecima, ne bih imao zelju za radom a da znam da nece biti bolje. Pobedili su, uknjizili nova 3 boda i sad je najbitnije da pobede ostale utakmice do kraja..

Reply
Ћошке нов 18, 2012 at 08:29

То око плата не пије воду. Сви су они када су долазили знали какво је стање у Звезди и да је могуће да буду у таквој ситуацији.

Igor нов 17, 2012 at 23:10

Meni je jos Bordo u glavi ali izgleda da nam je on ubrzao odlazak lopova iz uprave sad bi trebalo da dodju bolji dani.

Reply
Krajisnik Manjaca нов 17, 2012 at 23:08

Velika steta je sto mi nikad ne zelimo pruziti sansu, podrsku i kontinuitet trenerima. Cinjenica je da Jankovic ima gresaka, ali covjek je dosao prije dva mjeseca. Da je bilo srece ni Pizon ni Robi ne bi bili otjerani, ali eto….poslije dva kiksa mi bacamo paljbu i tesku artiljeriju po trenerima. Mozda ipak trebamo stisnuti zube i Saletu dati sansu, mlad je, perspektivan i osvjedoceni zvezdas…

Reply
van basten нов 18, 2012 at 01:21

ovo je jedan fer i posten komentar i u tome te podrzavam.ne treba tek tako nekoga pljuvati i omalovazavati a posebno mladog trenera koji je odrastao uz zvezdu i koji je neizmerno voli.jankovic,pizon,robi pa i kristic su samo hteli dobro zvezdi,to je realnost.niko od njih nije dobio sansu do kraja.samo bez vredjanja.

Reply
dexy122 нов 18, 2012 at 01:30

Ja mislim da evo ima sada kup utakmicu, tu ako se ne pokaze kao dobar trener nema sta da trazi u Zvezdi. Ukoliko dobijemo bez ikakvih problema tim od kojeg smo izgubili pre nedelju dana, onda moze da ostane, ako izgubimo nije strasno jer kup nam stvarno nije toliko bitan.

Reply
madmix нов 18, 2012 at 22:32

samo napred Sale

Reply
Cvrle нов 17, 2012 at 23:06

Uros Spajic!!!! ❗

Reply
Igor нов 17, 2012 at 23:04

Utegni bre Sale tu ekipu ne mozemo mi uvek dobijati iz minusa. i juriti 90 minuta/ ❗

Reply

Leave a Comment