Moja Crvena Zvezda
Архива

Ninkov očekuje još bolju i kvalitetniju igru

Pavle Ninkov

U subotu od 13 sati Crvena zvezda igra meč 20. kola Jelen Superlige protiv domaćeg Javora. Iza crveno-belih je dve nedelje pauze, tokom koje su pojedinci bili angažovani u reprezentativnim selekcijama, dok se ostatak ekipe pripremao pre svega kroz treninge za nastavak sezone, uz odigranu utakmicu sa Olimpijakosom.

„Hoće pauza da poremeti ritam, mada verujem da naša igra može da bude samo bolja i kvalitetnija iz utakmice u utakmicu. Nekako se kockice slažu, igramo bolje, brže, ubojitije i bez obzira na svu „negostoprimljivost“ Ivanjičana očekujem da pobedimo. Mnogi su na Javoru polomili zube, mi to znamo iz iskustva, pa ne idemo u meč sa parolom „lako ćemo“,“ rekao je kapiten Pavle Ninkov za „Novosti“.

Samo četiri dana posle Javora, sledi revanš susret sa Partizanom u polufinalu Kupa.

„Derbi je sam po sebi motiv i ja sam optimist kad je ova sezona u pitanju. Mislim da je došlo vreme da pobedimo Partizan i prekinemo seriju neuspeha, što smo već mogli da uradimo u Humskoj, samo da smo realizovali neku od šansi. Imamo kvalitet da to učinimo u sredu, a ne odričemo se ni titule. Partizan je kiksnuo na Banjici, možda će još negde. Kad su oni prošle sezone uspeli da nadoknade „minus pet“, možemo i mi. Samo da ovako nastavimo da igramo i ja se ne sekiram.“

Повезане вести