Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Шеста победа на припремама. Мудрински једини стрелац

pripreme slovanФудбалери Црвене звезде играју и трећи меч на другом делу припрема у Анталији. Против је екипа Слована из Братиславе, а меч је почео у 15:00. Тренер Александар Јанковић одлучио је да изведе веома јак састав, а мало изненађење је можда новајлија Гаридо у стартној постави, пре Миливојевића  и Мијаиловића, Пантић на беку пре Микића, као и млади Вукан Савићевић, који ће играти иза Огњена Мудринског.

Бајковић, Пантић, Спајић, Петковић, Младеновић, Гаридо, Милијаш, Савићевић, Лазовић, Милуновић, Мудрински почели су меч против лидера словачког првенства и екипе која нас је елиминисала из Лиге Европе 2010.године.

На самом старту корнер за Звезду, након којег је покушао Дарко Лазовић, али је изблокиран. У наредних 15-ак минута виђена је чврста утакмица, углавном између два шеснаестерца, а Словаци су имали два покушаја. Прво је, након грешке Пантића, Хлохловски покушао из даљине, али је Бајковић био сигуран, а затим Кузма атрактивно, маказицама, пребацио гол.

Након одличне акције Пантића и Савићевића, Мудрински је у последњем моменту спречен да крене у реализацију. Покушали су и Лазовић и Младеновић ударцима са дистанце, али је голман Словака био на месту. Пре тога, након неспоразума у одбрани још једном је Бајковић био сигуран.

Подсетимо, Звезда у претходна два меча није примила гол у Анталији.

Слован безопасан, а у финишу првог дела остаје без Хлохловског, који је искључен због неспортског понашања! Одбрана Звезде делује јако сигурно. Пропуштена је још једна сјајна прилика, овога пута Милуновић. Хлохловског мења Ковач. За крај сјајан центаршут Милијаша, али Спајић шутира преко гола.

На старту другог дела измена у нашем тиму. Изашао је Гаридо, а у игри је Мијаиловић. Милуновић је покушао још једном, али преко гола.

И пети црвени картон добили су наши фудбалери на овим припремама. Милуновић иде раније напоље због кошкања са противником. Уместо њега на терену је Марко Вешовић. Управо Вешовић у два наредна напада одлично проналази Лазовића и Мудринског, али у обе ситуације нема гола.

Филип Касалица напокон је спреман и улази у игру по први пут у Атналији. Он мења Пантића па долази до ротације – Касалица иде на крило, а Вешовић на место десног бека.

1-0! ГОЛ. Мудрински је стрелац у 70. минуту. Одлична контра наших играча коју завршава Мудрински након асистенције Касалице. Награђена је наша екипа голом за бољу игру.

Покушали су играчи Слована да промене ритам утакмице и дођу до изједначења, али им то не успева. Ипак добру прилику пропустили су након грешке Младеновића и центаршута ка противничком нападачу. Лопта иде преко гола.

У међувремену и други црвени картон на овом мечу за нашу екипу(6. укупно на последња 3 меча). Вукан Савићевић је добио други жути, па га мења Каду. Човек би помислио да у нашој екипи играју све сами крвници, након просека од два црвена по мечу.

Крај меча. Шеста победа на припремама против доста доброг ривала.

 (ФОТО: Званични сајт ФК Црвена звезда)

Повезане вести

16 comments

Anka феб 12, 2013 at 11:15

Nekomentarisem, inace, pobede na pripremama jer su utakmice pripremnog karaktera i za sticanje psiholoskog samopouzdanja, ali ono sto mi bode oci jesu crveni kartoni. Moze li neko da mi objasni sta se to desava…

Reply
aleksandar sd феб 11, 2013 at 18:27

Cim se nosi bela kombinacija odmah manje golova.. Vracajte se na crvenu!

Reply
zvezdan феб 11, 2013 at 18:01

E tako se to radi , jedva cekam da vas vidim protiv Javora da vidim dali mogu necemu da se nadam ,za ovo do sad kapa dole ne gledamo utakmice samo citamo saopstenja, ali protiv Javora 27 februara sve ce da vidimo…..

Reply
redjamo pobede феб 11, 2013 at 17:35

Idemo bre:)

Reply
coa феб 11, 2013 at 17:23

Meni je drago sto pobedjujemo, ne primamo golove… samo se bojim da kad krene prvenstvo nece ici tako… svaki put kad smo dobijali sve na pripremama lose smo odigrali u sledecoj polusezoni, i samo se toga pribojavam… ali nadam se da gresim i da mozemo nekako do titule na prolece !! 😀

Reply
ultra zvezdas феб 11, 2013 at 17:40

nema to veze, nismo svaki put dobijali na pripremama sve ,a sta je bilo zadnjh godina sa trofejima u domacoj neregularnoj ligi… gde su toletovi dukljanski lopovi namestali krali.. a lako cemo protiv ostalih sela do titule! Zato ako zaista zelimo titulu moramo spreciti premiranja, sudije.. i unistiti Jsd lopove… i sve njihovo u crono-belom, od sudijske org.. do politicke podrske koja u sklopu antisrbskog projekta finsnsijki urusava stub i simbol Srbstva. SDCZ .

Reply
Anjamen феб 11, 2013 at 17:18

Opet mladenović greši, svaki dobar napad upropasti traljavim šutem a zbog njegovih kikseva u odbrani redovno primamo golove.

Reply
Nikolaaaaaaaaaaa феб 11, 2013 at 16:56

Kako se pokazao Garido 😀
Zna li se 😀

Reply
ultra zvezdas феб 11, 2013 at 17:42

odlicno, sekao je napade, uklizavao, asistirao.. skakao… a sve sam to video pomocu astralne projekcije svog tela tamo. Sve u svemu bravo Zvezdo.. gazi dalje!

Reply
Spartacus феб 11, 2013 at 16:54

Pa bas zato sto je prijateljska ne tolerisu se startovi da bi se sprijecile povrede…ali sto je previse previse je!

Uglavnom svaka cast na pobjedi…i jos vise me raduje sto nismo primili gol.

Reply
Dusan феб 11, 2013 at 16:54

bravo momci samo napred

Reply
Laki феб 11, 2013 at 16:52

ahahhahaha i opet se nastavlja tradicija 😀 po mecu dva zuta…no nebitno,ali ne razumem sudije,pa prijateljska je,umesto da snize kriterijume oni ovako 😛
Mudrigol ;D

Reply
JaVolimSamoZvezdu феб 11, 2013 at 16:56

Mislis dva crvena? 🙂

Reply
Laki феб 11, 2013 at 18:15

ma da,za je bao sam se

Reply
Mi феб 11, 2013 at 16:44

Samo napred,kad nemamo dva gola prosek,da bar imamo dva crvena 😀

Reply
Zvezda Velikan феб 11, 2013 at 16:30

Samo napred… Napomena, pre nego su nas one godine izbacili Slvaci iz Evrope, 11 Zvezda je takodje u prijateljskom mecu razbila Slovan sa 3>0 🙂

Reply

Leave a Comment