Moja Crvena Zvezda
Архива

Meničaninu uručeno majstorsko zvanje

Dragan Meničanin i Ivan Todorov

Gospodin Ivan Todorov prvi čovek Džudo kluba Crvena Zvezda u  prostorijama našeg kluba, svečano je uručio počasno majstorsko zvanje – crni pojas 1. DAN, gospodinu Dragomiru Meničaninu, direktoru kompanije Levis Srbija.

– Izuzetno mi je drago da sam laureat ovako važnog priznanja, naročito ako se ima u vidu izuzetno uspešna saradnja kompanije Levis Srbija sa Džudo klubom Crvena zvezda. Već pet godina smo u pulu sponzora ili je bolje reći sportskih prijatelja ne samo Crvene zvezde već i srpskog džudo sporta – istakao je  Dragomir Meničanin,  direktor kompanije Levis Srbija.

Počasno majstorsko zvanje-  crni pojas 1. DAN, pojedincima koje su u minulom periodu ličnim angažovanjem učinili mnogo na razvoju, popularizaciji i afirmaciji olimpijskog borilačkog sporta,  DAN kolegijum Džudo Saveza Srbije na predlog Džudo kluba Crvena zvezda dodelio je gospodinu Draganu Meničaninu.

– Ulaganje u sport je praksa sa kojom će naša kompanija nastaviti i u periodu koji je pred nama. Naše opredeljenje je jasno. Ciljna grupa kompanije Lewis  su mladi ljudi i ulaganje u prave vrednosti.

Od  takmičarske sezone 2011.  Srbija open turnir dobio je zvanje Evropskog kupa.

– S ponosom ističemo da je kompanija Levis od samog početka uz Crvenu zvezdu i Srbija open turnir. Zajedno smo rasli i uspeli da u Beograd i Srbiju dovedemo olimpijske i svetske prvake. Ivan Todorov prvi čovek DŽK Crvena zvezda  i njegov tim, dobili su najviše ocene za organizaciju takmičenja koje je održano po najvišim svetskim standardima. Zadovoljni smo jer je naša saradnja sa Crvenom zvezdom donela odlične rezultate i učinila dosta na razvoju, afirmaciji  i popularizaciju džudo sporta–  istakao je Dragomir Meničanin.

Повезане вести

5 comments

Comments are closed.