Moja Crvena Zvezda
Архива

S kojih 11 na Slobodu?

Sastav za Slobodu

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki iskoristiće današnju utakmicu da odmori nekoliko igrača za subotnji derbi sa Partizanom, te će se u prvoj postavi naći i nekliko novih lica u odnosu na susret sa Metalcem. Rotacija koju forsira naš trener se za sada pokazala veoma efikasnom, a tek se očekuje da u finišu sezone da prave rezultate, kada ostatak lige počne da se žali na premor od utakmica koje se igraju i sredom i subotom.

Na golu treba očekivati Bajkovića, koji će verovatno braniti i u subotu. Odbrambena četvorka će biti u sastavu Ninkov, Ćosić, Vilotić, Mikić, dok će Li Adi meč početi sa klupe.

Na sredini terena će najverovatnije biti Mijailović, Evandro i Darko Lazović, dok će na klupu da se presele Kadu i Isah.

U napadu treba očekivati potpuno novu trojicu igrača u odnosu na gostovanje u Kragujevcu. Na teren Marakane trebali bi da istrče Vešović, Perović i Koroman, dok će meč sa klupe gledati Kaluđerović, Borha i Jevtić.

Sloboda ima iskusan tim, sa dosta domaćih fudbalera koji su igrali preko granice, ali i dosta stranih fudbalera. Ima tu Čeha, Slovaka, Crnogoraca, Brazilaca, Makedonaca.. te jedan fudbaler iz Gane, koji je čak i debitovao za nacionalni tim ove zemlje.

U ekipi su i trojica iskusnih fudbalera koji su nekada branili boje komšija, pa čak i bili učesnici derbija. Reč je o golmanu Darku Božoviću, defanzivcu Draganu Radosavljeviću i veznom igraču Predragu Laziću, te se očekuje da upravo oni odigraju danas na najvišem nivou i budu možda i najveća smetnja na putu ka pobedi.

„Crvenа zvezdа igrа fаntаstično, u dugoj su seriji pobedа, teško je reći od kogа preti većа opаsnost – Evаndrа, Borhe, Kаluđerovićа, Jevtićа, Perovićа… Mi smo, pobedom protiv Smederevа, nа putu dа se vrаtimo prepoznаtljivoj igri. Potrudićemo se dа se predstаvimo u nаjboljem svetlu nа Mаrаkаni. Teško je biti veliki optimistа, pokušаćemo dа iznenаdimo, zа sve postoji prvi put“, rekao je dan pre utakmice golman gostiju Darko Božović.

Повезане вести

17 comments

Comments are closed.