Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Касалица: „Најбоља партија у пролећном делу“

image (2)Први пут после утакмице против Радничког из Ниша, за Црвену звезду је наступио крилни нападач Филип Касалица. Он се током репрезентативне акције и наступа за репрезентацију Црне Горе против Молдавије повредио, и после двадесетак дана први пут нашао у комбинацији за тим.

„Мислим да је у мојој игри данас било доста осцилација, што је и нормално с обзиром да нисам тренирао више од две недеље. Вратио сам се пред овај меч, ис рећан сам што сам учествовао у високој победи екипе. Ово је најбоља партија Црвене звезде у пролећној полусезони, и верујем да ћемо у наредним мечевима бити још бољи„,  рекао је Касалица.

С обзиром на дуго одсуство са терена, црногорски репрезентативац није максимално физички спреман.

„Трчао сам и борио се највише што сам могао, али негде око 70. минута сам баш осетио велики умор. Не сматрам да је то неки велики проблем, јер играмо у ритму субота-субота, и имамо доста времена за опоравак. Хвала навијачима на великој подршци, уживали смо у амбијенту, и надам се да ћемо добру атмосферу коју смо изградили са ове четири везане победе потврдити и наредног викенда на мечу против БСК-а у Борчи„,  закључио је Касалица.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

dexy122 апр 14, 2013 at 12:23

Drugim recima, najbolja partija od kako je dosao Rikardo Sa Pintu, jer sa Jankovicem nismo odigrali jednu dobru utakmicu cele sezone, sem one dve protiv Bordoa.

Reply
Mile апр 14, 2013 at 13:05

U centar

Reply
timmy апр 14, 2013 at 13:51

mada i taj bordo je vise prosinecki odigrao, jer jankovic nije imao vremena da unisti…

Reply
dexy122 апр 14, 2013 at 19:05

Pa dobro mentalno ih je pripremio za tu utakmicu posle burnog odlaska Robija, ali ruku na srce jedino to on i zna jer sto se fudbala tice ne zna nista.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT апр 14, 2013 at 12:08

Ninkovic i Misimovic na leto, dovedemo levog beka sa izgradjenim centarsutom i dobrim u defanzivi, a u nasoj ligi ih ima verujte, stopera sranca, ne skupog, na primer Omegu Robertsa, posto Smederevo ionako ispada, mozemo ga uzeti po znatno manjoj ceni, Mladenovica na leto na transfer listu, i dovesti dobrog levog beka, e posle toga mozemo se necemu nadatai u Evropi !!!!! 😀 BEZ TEBE NE BI BILE ISTE ULICEE BEOGRADAAAAAAAAAAAA !!!!!!!! :d

Reply
nananannana апр 14, 2013 at 13:53

Sve je to lepo, ali ti popunjavas pozicije koje i nisu tolko kriticne kao npr krilo

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT апр 14, 2013 at 16:42

Ako se ne varam Ninkovic moze da igra i polu spica, a Misimovic veznjaka, levo, pa i desno krilo, tako de je bolje da Misimovic igra umesto Kasalice… A ako Kadu ode (ne daj Boze) Ninkovic bi verovatno popunio njegovu poziciju………. 😎

Reply

Leave a Comment