Moja Crvena Zvezda
Најновије

Ожеговић: „Императив је победа!“ (ВИДЕО)

Огњен Ожеговић, кога су представљали као највећи таленат наше омладинске школе, доласком Рикарда Са Пинтуа напокон је добио шансу. У интервјуу за „Спортнетворк“ млади нападач изјавио је да постоји притисак због бодовне разлике од два поена, али да се размишља само о следећој утакмици и да ако сви играчи дају све од себе, бодови у Јагодини неће изостати:

„Везали смо шест победа, пришли смо Партизану на два бода, мислим да је у свакој утакмици сада императив победа и у свакој утакмици идемо на победу. Јагодина је једна добра екипа, показала је то у првој полусезони на Маракани и мислим да неће бити лако, али ако сви момци дају све од себе мислим да ћемо узети три бода у Јагодини. Наравно да постоји притисак, и када смо били на једанаест бодова размишљали смо само о следећој утакмици и победи, тако да постоји велики притисак због ова два бода разлике, али идемо на победу, и ако тако наставимо мислим да неће бити проблема да до краја узмемо свих пет победа.“

Које је ваше мишљење о Огњену Ожеговићу? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

3 comments

INĐIJA апр 30, 2013 at 14:09

Izjave, izjave, izjave… ja sem prve 2 utakmice od kad je dosao portugalac nisam video dobru igru Zvezde i ove bodove nam je donela samo sreca, a vi i dalje udarajte po demagogiji.

Reply
Stefan апр 30, 2013 at 13:21

Manje pricaj , vise radi . Ne moramo svaki dan citati tvoje izjave 🙂

Reply
Coki81 апр 30, 2013 at 11:24

Ma zamisli… dosta više praznih priča, pričajte na terenu…

Reply

Leave a Comment